Horoscop luna Iunie Scorpion 2020: dragostea este pe primul loc

Nativii zodiei Scorpion incep sa ia foarte in serios problemele care tin de casa, camin si se aseaza

Aceia dintre nativi care sunt plecati peste mări și țări au de luat o hotărâre importantă: ori prind rădăcini acolo, ori se întorc acasă unde le sunt rădăcinile, ori caută locul care li se potrivește. Nu este loc de așezări provizorii! Pentru că, este posibil și acest lucru, numai că își consumă foarte multă energie, nativii nu se simt în largul lor și trăiesc o stare de nemulțumire pe care nu și-o pot explica. Pe de altă parte, nativii doresc să se elibereze de orice obligație față de partenerul de viață, față de obligațiile de serviciu, față de obligațiile pe care le au față de persoane cu care trebuie să întrețină relații cordiale.

Horoscop luna iunie Scorpion previziuni

Doresc să pună la punct reguli de relaționare. Au impresia că au făcut niște concesii și doresc să restabilească condițiile de relaționare după reguli noi, care să le dea și lor posibilitatea de a-și manifesta dorințele, pretențiile.
În dragoste, există nemulțumiri care, în opinia astrologului ZODIACOOL, țin de relațiile intime. Nativii sunt pasionali, se reped în amor, sunt plini de inițiativă pe de o parte, pe de altă parte doresc sentimente care să stabilească între parteneri, pe lângă amor, o relație de iubire necondiționată.

Acea iubire care le dă posibilitatea partenerilor să fie ei înșiși și cu toate acestea să fie parte componentă a cuplului. Pentru aceasta este nevoie de o apropiere deplină și de asta au nevoie acum nativii Scorpion. Nativii sunt foarte aproape de a intra în posesia unei sume de bani care vine dintr-o moștenire. În afaceri, în cazul în care dețin o companie împreună cu asociați, aceștia pot veni cu o infuzie de capital care să salveze sau să propulseze afacerea comună.

Horoscop luna iunie Scorpion bani

Pentru o altă parte a nativilor Scorpion, paza materială o constituie banii partenerului de viață. Toate acestea vin mai precis după data de 4 iunie, când aceste sume de bani se pot „materializa”. Creativitatea nativilor este pusă la îndoială, doar cei de acasă o apreciază. O parte dintre nativii Scorpion pot fi îndrăgostiți și cei de acasă încurajează relația, dar există anumite părți care nativilor nu le convin în relația respectivă. Există pasiune, dar nativii au sentimentul că partenerul le ascunde ceva sau ei înșiși au ceva de ascuns.

Astrologul ZODIACOOL este de părere că poate fi vorba și de o dragoste ascunsă. Motivele pot fi destul de variate, începând cu o situație de adulter în care nativii sunt implicați, dar pentru care nu doresc să riște stabilitatea familiei. Pe data de 5 iunie, avem Lună Plină în Săgetător, cu Soarele în Gemeni. Nativii zodiei Scorpion sunt puși în fața unei situații financiare. Au de administrat o sumă de bani, în care se pun laolaltă banii lor, banii familiei, eventuale moșteniri.

Sau această sumă de bani este cheltuită de nativi pentru o lucrare de concepție pentru care, ca să o realizeze, este nevoie de o investiție serioasă. Altora dintre nativi, copiii le solicită sume de bani mai consistente ca de obicei și aceștia sunt depășiți, recurgând și la alte sume decât cele personale. Dar odată cu intrarea planetei Mercur în mișcare retrogradă, pe 18 iunie, în zodia Rac, nativii intră într-o perioadă de „recesiune” emoțională. Sunt idei la care nativii renunță. Le-au avut intuitiv, dar acum încep să se îndoiască.

Aceste gânduri le-au asigurat până la un moment dat dorința de progres, evoluție. Și acum au impresia că nu mai sunt atât de promițătoare cum au crezut. Mai sunt nativi Scorpion care așteaptă vești de la persoane care îi pot ajuta într-o direcție sau în alta și acestea întârzie. Aceia dintre nativii Scorpion care au făcut toate aranjamentele pentru o călătorie, în special de studii, constată că au tot felul de piedici. Toate acestea își vor relua mersul normal pe la jumătatea lui iulie, dar până atunci nativii pot avea parte de informații care să le fie foarte utile după reintrarea planetei în mers direct, respectiv după 12 iulie.

Horoscop luna iunie Scorpion general

Pe data de 20 iunie, Soarele intră în Rac. În jurul acestei date se amplifică îngrijorarea nativilor cu privire la cursurile sau călăroriile de studii pe care doresc să le facă. Nativii continuă să ascundă față de cei de acasă o iubire! Mai sunt unii dintre nativi care doresc să îmbrățișeze o carieră care le place și cei de acasă sunt împotrivă. Și uite că ascund și tot vor face ceea ce doresc!

Astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește pe aceștia să fie foarte atenți la partenerii pe care și-i aleg sau la fiecare termen al unui contract în care se implică, pentru că pot avea surprize neplăcute. Chiar dacă cursurile, călătoriile sau studiile înalte la care sperau nativii Scorpion să participe întârzie, totuși acestea par că se apropie de împlinire.

Nativii trec la măsuri foarte energice și reușesc să ajungă din urmă toate întârzierile sau, mai bine zic eu, încearcă să ocupe timpul pierdut sau reușește să descurce ațele încurcate de acel Mercur retrograd: cu data de 21 iunie este posibil să aibă în jur exact acei oameni cu care poate să realizeze toate acestea sau le parvin exact acele informații de care au nevoie.

Horoscop luna iunie Scorpion dragoste

Viața romantică pare că pierde puțin din farmec, din data de 23 iunie. Nu este motiv de îngrijorare! Pasiunea rămâne, dar o doză de mister se pierde. Nativii încep să dorească să vadă lucrurile cu mai puțină visare. Dar cu cât își doresc să fie mai realiști, cu atât mai nerealiști sunt. Dar este un lucru bun, mai ales în dragoste. Pe data de 25 iunie, planeta Venus își reia mișcarea directă.  Și tot din acea dată, pe lângă pasiune și visare, intervine o trăire amoroasă plină de armonie și plăcere.

Unii dintre nativi, care s-au bazat pe un credit, pe o moștenire sau pe banii partenerului, acum pot avea mulțumirea că fondurile se deblochează. Este de așteptat și un cadou foarte frumos de la partenerul de viață! Pe data de 30 iunie, planetele Jupiter și Pluton se reîntâlnesc! Este acea întâlnire care a avut loc, la maxim, în aprilie. În cazul nativilor zodiei Scorpion, revin acele tendințe de mișcare, comunicare, agitație continuă. Astrologul ZODIACOOL este de părere că toate acestea sunt copilării!

Tind să cred ca nativii se complac într-o stare de mișcare continuă, din aceea... așa... ca să mai treacă vremea. Informațiile, deplasările în general, din această perioadă, nu duc la ceva esențial. Dar este o energie care trebuie descărcată.

Horoscop luna iunie Scorpion sanatate

Din punct de vedere al sănătății, nativii Scorpion pot suferi de migrene mai toată luna iunie. Dar...Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.