Horoscop luna Iunie 2019 Taur: cea mai bună lună din acest an la capitolul bani

Horoscop luna Iunie 2019 Taur: pentru nativii Taur, luna Iunie 2019 este cea mai bună din acest an la capitolul bani. Sub influența lui Uranus din semn se pare

că ați acceptat un job nou, ați început să fiți mai conștienți de un talent și, în final, ați început să îl valorificați.

Luna Nouă din 3 Iunie va aduce persoane noi în viața voastră, care au nevoie de serviciile sau produsele voastre. Este adevărat că o să vă conformați cu greu acestui val de cereri, dar o să faceți față. Dacă o să începeți alături de partener o afacere, astrologul ZODIACOOL recomandă să fiți cei care luați decizii financiare legate de preț/livrare/calitate etc., doar așa o să aveți parte de succes.

Taurii singuri vor avea parte de întâlniri romantice, însă veți simți că nimic nu se ridică la nivelul așteptărilor voastre, de aceea veți fi reticenți la tot ce este nou, încă trăiți în trecut.

Relația cu frații va fi extrem de tensionată, cel mai probabil veți auzi unele vești despre aceștia din altă parte, fie vă vorbesc pe voi de rău, fie încearcă să se ascundă de voi pentru a-și trăi viața așa cum își doresc. Important este că Taurii nu vor mai reacționa violent, vor fi mai diplomați, mai toleranți, ceea ce va surprinde pe toată lumea.

Iunie 2019 este o lună a examenelor pentru Tauri, Universul vă susține în ceea ce privește partea psihică, logică, astfel rezultatele obținute vor fi maxime.

Pe 21 Iunie, Neptun intră în retrogradare pe casa a XI-a, readucând pentru 5-6 luni în actualitate unele relații de prietenie ce nu v-au mai interesat în ultima vreme. Pot să apară, ce este drept, discuții tensionate cu persoane dragi de la idei, bani, promisiuni ce au fost făcute de acestea, dar nu au fost ținute.

Tot pe 21 Iunie, Soarele intră în casa deplasărilor, a contractelor, favorizând comerțul, tranzacțiile, obținerea de semnături/avize etc. Dacă o să vă planificați concediul între 21 Iunie-8 Iulie, se pare că o să vă distrați pe cinste.

Luna Plină din 17 iunie 2019 pentru voi activează casa banilor, însă de data asta vorbim de banii la comun cu partenerul, ceea ce poate conduce între 21-25 Iunie la certuri.

Vor fi cazuri în care Taurii vor ajuta financiar rudele, ceea ce ar putea să-l nemulțumească pe cel drag, iar de aici să se înceapă acele discuții interminabile. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă pe partea sentimentală să faceți planuri împreună, doar așa veți avea parte de armonie și liniște.

În concluzie, în proporție de 70% din energia lui Iunie vizează banii, de aceea astrologul ZODIACOOL recomandă să acordați mai multă atenție acestui aspect. Tot ce se începe în această perioadă până în Noiembrie-Decembrie se va consolida, urmând ca după 3 Decembrie să se extindă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.