Horoscop luna Iunie 2019 Taur: cea mai bună lună din acest an la capitolul bani

Horoscop luna Iunie 2019 Taur: pentru nativii Taur, luna Iunie 2019 este cea mai bună din acest an la capitolul bani. Sub influența lui Uranus din semn se pare

că ați acceptat un job nou, ați început să fiți mai conștienți de un talent și, în final, ați început să îl valorificați.

Luna Nouă din 3 Iunie va aduce persoane noi în viața voastră, care au nevoie de serviciile sau produsele voastre. Este adevărat că o să vă conformați cu greu acestui val de cereri, dar o să faceți față. Dacă o să începeți alături de partener o afacere, astrologul ZODIACOOL recomandă să fiți cei care luați decizii financiare legate de preț/livrare/calitate etc., doar așa o să aveți parte de succes.

Loading...

Taurii singuri vor avea parte de întâlniri romantice, însă veți simți că nimic nu se ridică la nivelul așteptărilor voastre, de aceea veți fi reticenți la tot ce este nou, încă trăiți în trecut.

Relația cu frații va fi extrem de tensionată, cel mai probabil veți auzi unele vești despre aceștia din altă parte, fie vă vorbesc pe voi de rău, fie încearcă să se ascundă de voi pentru a-și trăi viața așa cum își doresc. Important este că Taurii nu vor mai reacționa violent, vor fi mai diplomați, mai toleranți, ceea ce va surprinde pe toată lumea.

Iunie 2019 este o lună a examenelor pentru Tauri, Universul vă susține în ceea ce privește partea psihică, logică, astfel rezultatele obținute vor fi maxime.

Pe 21 Iunie, Neptun intră în retrogradare pe casa a XI-a, readucând pentru 5-6 luni în actualitate unele relații de prietenie ce nu v-au mai interesat în ultima vreme. Pot să apară, ce este drept, discuții tensionate cu persoane dragi de la idei, bani, promisiuni ce au fost făcute de acestea, dar nu au fost ținute.

Tot pe 21 Iunie, Soarele intră în casa deplasărilor, a contractelor, favorizând comerțul, tranzacțiile, obținerea de semnături/avize etc. Dacă o să vă planificați concediul între 21 Iunie-8 Iulie, se pare că o să vă distrați pe cinste.

Luna Plină din 17 iunie 2019 pentru voi activează casa banilor, însă de data asta vorbim de banii la comun cu partenerul, ceea ce poate conduce între 21-25 Iunie la certuri.

Vor fi cazuri în care Taurii vor ajuta financiar rudele, ceea ce ar putea să-l nemulțumească pe cel drag, iar de aici să se înceapă acele discuții interminabile. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă pe partea sentimentală să faceți planuri împreună, doar așa veți avea parte de armonie și liniște.

În concluzie, în proporție de 70% din energia lui Iunie vizează banii, de aceea astrologul ZODIACOOL recomandă să acordați mai multă atenție acestui aspect. Tot ce se începe în această perioadă până în Noiembrie-Decembrie se va consolida, urmând ca după 3 Decembrie să se extindă.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Un nativ loial și foarte corect. Are principii pozitive despre viață. Își onorează
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și
Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.