Horoscop luna Iunie 2019 Gemeni: un nou început vă așteaptă

Horoscop Iunie Gemeni: luna Iunie aduce în atenția nativilor Gemeni iubirea, responsabilitățile de grup, discuțiile ce au fost amânate în cuplu.

Încă de pe 3 Iunie, Luna Nouă din semnul vostru vă aduce o notă de optimism, o să aveți parte de un nou început în ceea ce privește atenția pe care o acordați propriei persoane. După luni extrem de dificile la nivelul sănătății și a muncii, în sfârșit o să începeți să acționați și pentru voi.

Cert este că Jupiter retrograd va aduce multor nativi dureri de cap, deoarece va face opoziție la Soarele natal, începând să pună semne de întrebare cu privire la modul în care vedeți lumea, dacă nu cumva mergeți pe pilot automat în activitățile curente.

De aceea o să începeți cu 4 Iunie să fiți mai reticenți la tot ceea ce vine din exterior, întrucât Mercur, guvernatorul vostru, va intra până pe 27 Iunie în Rac, pe casa banilor, a veniturilor provenite din muncă proprie. În linii mari, am zice că este cea mai bună perioadă din 2019 pentru voi, poate și pentru că o să lăsați bunul simț la o parte în ceea ce îi privește pe cei din jur, mergând pe interesul propriu.

Faptul că o să luați decizii este bine, însă ceva vă va destabiliza pentru a ajunge în aceste cazuri, cel mai probabil nemulțumirile legate de partener.

Mulți nativi au intrat în relații ce merg din inerție, de aceea pe Luna Plină din 17 Iunie tot ceea ce considerați trainic se poate spulbera de la o zi la alta. Gelozia și atenția la detalii vor aduce o altă perspectivă în relații, acolo unde voi vă luați cele mai multe responsabilități.

Pe partea de carieră, Neptun retrogradează în 21 Iunie, alături de Lilith, ce se află în același sector, complicând lucrurile la serviciu. Există predispoziția ca șefii să fie nemulțumiți de felul în care vă îndepliniți sarcinile sau un coleg își asuma munca pe care voi o prestați. Cert este că pe opoziția Marte-Saturn retrograd/Pluton retrograd vor fi tensiuni între 18-25 Iunie, cel mai sigur de la bani.

O să cercetați oferta de muncă din alte locuri, iar ceea ce o să descoperiți nu o să vă surprindă, o să constatați că munciți mult (timp, volum de muncă) pentru puțini bani, ceea ce va conduce la o revoltă în Iulie, posibil chiar mutare la un alt job.

Gemenii ce activează pe cont propriu sunt extrem de bine aspectați, au parte de creativitate, sunt vocali, posibil chiar să obosească clienții, așa că ar fi indicat să vorbiți scurt și la obiect în momentul în care vi se cer detalii cu privire la serviciile/produsele pe care le oferiți.

După 21 Iunie, Soarele intră în casa banilor pentru 4 săptămâni, aici va forma în Iulie două eclipse, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai economi, chair dacă resurse financiare o să aveți la îndemână.

Dacă vi se vor propun tot felul de colaborări ce implică probleme cu legea, ar fi bine să vă gândiți de 10 ori înainte de a le da curs, întrucât vă vor complica viața începând cu 2019. Momentul este extrem de bogat în astfel de tentații, numai că sunteți încă prea creduli pentru a putea întoarce orice situație în favoarea voastră.

În relațiile de lungă durată care nu mai funcționează, care merg din inerție, unii Gemeni în loc să poarte o discuție sinceră, guvernată de adevăr, vor încerca să își găsească fericirea în altă parte, numai că în Iunie există posibilitatea ca totul să se afle, să se ajungă la ruptură, cel mai probabil din cauza voastră, deoarece v-ați plictisit.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.