Horoscop luna Iunie 2019 Gemeni: un nou început vă așteaptă

Horoscop Iunie Gemeni: luna Iunie aduce în atenția nativilor Gemeni iubirea, responsabilitățile de grup, discuțiile ce au fost amânate în cuplu.

Încă de pe 3 Iunie, Luna Nouă din semnul vostru vă aduce o notă de optimism, o să aveți parte de un nou început în ceea ce privește atenția pe care o acordați propriei persoane. După luni extrem de dificile la nivelul sănătății și a muncii, în sfârșit o să începeți să acționați și pentru voi.

Cert este că Jupiter retrograd va aduce multor nativi dureri de cap, deoarece va face opoziție la Soarele natal, începând să pună semne de întrebare cu privire la modul în care vedeți lumea, dacă nu cumva mergeți pe pilot automat în activitățile curente.

Loading...

De aceea o să începeți cu 4 Iunie să fiți mai reticenți la tot ceea ce vine din exterior, întrucât Mercur, guvernatorul vostru, va intra până pe 27 Iunie în Rac, pe casa banilor, a veniturilor provenite din muncă proprie. În linii mari, am zice că este cea mai bună perioadă din 2019 pentru voi, poate și pentru că o să lăsați bunul simț la o parte în ceea ce îi privește pe cei din jur, mergând pe interesul propriu. 

Faptul că o să luați decizii este bine, însă ceva vă va destabiliza pentru a ajunge în aceste cazuri, cel mai probabil nemulțumirile legate de partener. 

Mulți nativi au intrat în relații ce merg din inerție, de aceea pe Luna Plină din 17 Iunie tot ceea ce considerați trainic se poate spulbera de la o zi la alta. Gelozia și atenția la detalii vor aduce o altă perspectivă în relații, acolo unde voi vă luați cele mai multe responsabilități.

Pe partea de carieră, Neptun retrogradează în 21 Iunie, alături de Lilith, ce se află în același sector, complicând lucrurile la serviciu. Există predispoziția ca șefii să fie nemulțumiți de felul în care vă îndepliniți sarcinile sau un coleg își asuma munca pe care voi o prestați. Cert este că pe opoziția Marte-Saturn retrograd/Pluton retrograd vor fi tensiuni între 18-25 Iunie, cel mai sigur de la bani.

O să cercetați oferta de muncă din alte locuri, iar ceea ce o să descoperiți nu o să vă surprindă, o să constatați că munciți mult (timp, volum de muncă) pentru puțini bani, ceea ce va conduce la o revoltă în Iulie, posibil chiar mutare la un alt job.

Gemenii ce activează pe cont propriu sunt extrem de bine aspectați, au parte de creativitate, sunt vocali, posibil chiar să obosească clienții, așa că ar fi indicat să vorbiți scurt și la obiect în momentul în care vi se cer detalii cu privire la serviciile/produsele pe care le oferiți.

După 21 Iunie, Soarele intră în casa banilor pentru 4 săptămâni, aici va forma în Iulie două eclipse, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai economi, chair dacă resurse financiare o să aveți la îndemână.

Dacă vi se vor propun tot felul de colaborări ce implică probleme cu legea, ar fi bine să vă gândiți de 10 ori înainte de a le da curs, întrucât vă vor complica viața începând cu 2019. Momentul este extrem de bogat în astfel de tentații, numai că sunteți încă prea creduli pentru a putea întoarce orice situație în favoarea voastră.

În relațiile de lungă durată care nu mai funcționează, care merg din inerție, unii Gemeni în loc să poarte o discuție sinceră, guvernată de adevăr, vor încerca să își găsească fericirea în altă parte, numai că în Iunie există posibilitatea ca totul să se afle, să se ajungă la ruptură, cel mai probabil din cauza voastră, deoarece v-ați plictisit.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.