Horoscop luna Iunie 2019 Fecioară: meritele vă vor fi recunoscute

Horoscop Iunie pentru Fecioară: luna Iunie aduce nativilor Fecioară recunoașterea meritelor din punct de vedere profesional, veți fi apreciați de șefi, colegi, public etc.

Evident, cei mai avantajați nativi sunt cei care prestează activități pe cont propriu, ei vor semna contracte noi de colaborare, se vor afirma prin ceea ce dețin. Astrologul ZODIACOOL recomandă ca ceea ce realizați să fie știut doar de voi, întrucât pe opoziția Marte-Saturn retrograd/Pluton retrograd o să atrageți multă invidie din partea prietenilor/rudelor care nu vor fi la fel de încântați de succesul vostru.

Între 4-27 Iunie 2019, Mercur, guvernatoarea voastră, traversează casa prietenilor, a proiectelor de grup, a ajutorului primit de la Univers. Astfel, veți simți nevoia de a lega noi relații, de a fi mai deschiși la tot ceea ce implică noutate, plus că în Rac se află și Marte, planeta acțiunii, care vorbește de multe ieșiri în public, petreceri, reluarea unor legături cu persoanele din străinătate.

Faza de Lună Plină din 17 Iunie activează iarăși tensiunile în cămin, generate de faptul că munciți prea mult, de astă dată Fecioarele vor fi vehemente, vor spune ceea ce nu le convine, ce tolerează de mult timp, tocmai pentru a avea parte de pace în cămin.

Relația cu partenerul va avea între 9-21 Iunie de suferit, cel mai probabil nu o să mai suportați să îi rezolvați responsabilitățile sau să îl scoateți din belele. Relațiile ce se vor forma acum, din partea Fecioarelor sunt văzute efemere, întrucât aveți alte priorități, poate de aceea acel partener se va îndrăgosti mai mult de voi.

Dacă sunteți părinți, atunci rezultatele/veștile venite din partea copiilor pot să vă nemulțumească, mai ales între 17-23 Iunie, când o să simțiți că a venit momentul să luați măsuri.

Acolo unde sunt relații ce vă storc de energie, nu sunteți fericiți, luna Iunie este începutul declinului, întrucât o să aveți timp să puneți cap la cap atât avantajele cât și pierderile pe care le înregistrați, urmând ca în Iulie să fiți dispuși să luați decizii radicale/divorț, ruptură. La aceste stări va contribui din 21 Iunie și Neptun, care va retrograda în casa căsătoriei, reactivând toate neplăcerile acumulate în ultimii 8-9 ani.

Vor fi Fecioare care sub influența lui Lilith prin Pești vor da curs unor relații extraconjugale, cu persoane ce sunt în aceleași situații cu ele. Mai mult decât atât, relațiile vor părea a fi telepatice, profunde la început, întrucât nu implică responsabilitate, aș zice că la mijloc este o autoiluzionare, numai bună pentru a învăța unele lecții.

Pe partea de sănătate, din 27 Iunie Mercur intră pe casa bolilor cronice, aducând cu ea stres, oboseală psihică, nervozitate, dureri de inimă/ficat, totul fiind generat de nemulțumirile înregistrate pe plan afectiv.

Relația cu rudele în continuare este tensionată, pot să apară musafiri nepoftiți între 17-15 Iunie, ce vă vor lăsa un gust amar, prin prisma modului în care se raportează la voi. Dacă aveți rude cu probleme de sănătate, în partea a doua a lunii va fi nevoie să mergeți cu acestea la spital, va fi nevoie de tratament.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.