Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iulie 2021 Varsator: este luna oportunitatilor profesionale

Horoscop Iulie Varsator: nativii au o viata tensionata la locul de munca, au parte de discutii intense cu echipa din care fac parte

Se pare că nativii Vărsător dau cu piciorul la o slujbă din care puteau să vină bani buni. Jupiter le-a intrat de curând pe domeniul banilor și nativii încep să cunoască tot felul de oportunități: de afaceri, de contracte noi, de joburi.

Previziuni luna Iulie pentru zodia Vărsător

Nativii însă se ocupă de casă, de familie și uită că facturile trebuiesc plătite. Așteaptă o sumă de bani sau așteaptă să facă o tranzacție în care crede cu sfințenie că îi va aduce bunăstarea.

Bani și carieră pentru nativii Vărsător în Iulie

Nativii Vărsător sunt cumva în dilemă atunci când este vorba de un loc de muncă pentru că se înțeleg destul de dificil cu colegii de muncă.

Aceia dintre nativi care au o afacere proprie se înțeleg și nu prea cu angajații. De aici și problemele financiare pe care nativii le reclamă: aceia alături de care au de muncit nu sunt foarte cooperanți.

De obicei, în orice conflict, adevărul este undeva la mijloc, fiecare, și nativul și partenerul au avut ceva de spus, mai apăsat ca de obicei și ceva care aprinde scânteia în casă!

La momentul de Luna Nouă în Rac din data de 10 Iulie, nativiilor Vărsător li se promit o activitate care pare chiar providențială pentru că aduce niște venituri tocmai atunci când nativii au mare nevoie. Este bine ca nativii să ia în serios oferta si să o abordeze cu toată seriozitatea.

Dragoste și relații Vărsător în Iulie

Venus și Marte sunt aceia care în astrologie reprezintă atracția, iubirea, relațiile.

În relațiile nativului Vărsător se întâmplă ceva care poate fi benefic, dar nu foarte plăcut: nativul trebuie să se împartă între casă și dorința de a-și atinge ținta în profesie.

Contracte noi se prefigurează și aceasta poate produce tensiuni: va face față? Va reuși să împace cele două domenii? Da, pentru că această conjuncție este una care aduce laolaltă armonia și impulsivitatea, lucru care de acum depinde de nativ ca să le gestioneze și să le manifeste pe ambele.

În data de 22 Iulie Soarele intră în zodia Leu și viața amoroasă a nativilor cunoaște o încălzire a relației. Poate constitui un avantaj al nativului Vărsător pentru că va fi auzit, va fi văzut, va avea lumină și toată relația se umple de un farmec aparte.

Luna Plină în Vărsător cu Soarele în Leu din data de 24 Iulie le atrage atenția nativilor asupra propriri lor persoane.

Relațiile sunt favorizate numai cu contribuția personală a nativului care are de adus propria plus-valoare, dar este de dorit să își prezinte și propriile așteptări de la orice asociere din care face parte, fie că este vorba de un parteneriat de afaceri, fie că este vorba de relația conjugală.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit