Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iulie 2021 Scorpion: este luna oportunitatilor

Horoscop Iulie Scorpion: nativii neglijeaza viata de acasa in detrimentul profesiei, posibil chiar si un flirt la locul de munca

Problema principală a nativilor Scorpion este cum să se împartă între viața de famile și profesie. Pentru că brusc au apărut niște oportunități, niște contracte foarte interesante, care vizează cumva situația de perspectivă a nativului și acesta nu vrea să piardă această ocazie.

Previziuni luna Iulie pentru zodia Scorpion

Mai ales că până acum situația profesională nu i-a oferit nativului Scorpion o așa de mare șansă.

Bani și carieră pentru nativii Scorpion în Iulie

Tot felul de termeni au noile contracte de care se ocupă Scorpionii! Unii dintre nativi se bucură de un nou job. Alții se bucură, se simt eliberați dintr-un loc din care și-au dat brusc demisia.

Luna Nouă în Rac din data de 10 Iulie le deschide nativilor Scorpion posibilitatea de a face o călătorie. Nu este o vacanță oarecare, este o călătorie tematică, inițiatică chiar. Nativii nu se întorc așa cum au plecat, văd ceva interesant, trag concluzii.

O altă parte a nativilor au deschisă calea către evoluție prin alte mijloace: cursuri interesante, studiu individual, spectacole interesante, persoane elevate cu care iau contact.

În data de 22 Iulie Soarele intră în zodia Leu și le întărește dorința și putința de a progresa. Aceia care au plecat în călătorie, sau care fac ultimele pregătiri au parte de o energie aparte care face ca orice drum, orice cărare, că este adevărată sau că este o părere, să le pară mai netedă, mai luminată.

Dragoste și relații Scorpion în Iulie

Situațiile sunt foarte variate, ca de obicei. Dar și într-un caz și în altul, nativii trebuie să dea ochii cu familia, cu aceia cu care împarte căminul. Fie că are de lucru peste puteri, fie că nu mai are deloc, casa este afectată, dar constituie un refugiu, o alinare.

Și mai e ceva: un flirt la locul de muncă sau prin relațiile profesionale poate face viața nativilor mult mai interesantă și poate chiar să stimuleze activitatea profesională.

Venus și Marte sunt aceia care în astrologie reprezintă atracția, iubirea, relațiile. Flirtul de la locul de muncă se poate transforma într-o relație. Dar nu vă așteptați la ceva de durată. Este o relație care apare brusc și la fel de brusc dispare, provocând mai mult tensiuni decât bucurie. Și din păcate tensiunile se reflectă inclusiv către casă.

Stare de sănătate luna Iulie pentru Scorpion

Luna Plină în Vărsător cu Soarele în Leu din data de 24 Iulie le aduce aminte nativilor că indiferent la ce nivel au ajuns, să se închidă într-un turn de fideș este păgubos.

Dacă nu păstrează legătura cu cei din jur, dacă nu comunică, riscă să se plafoneze. Aviz celor plecați la drum lung: mișcați-vă, informați-vă, vorbiți cu cei din jur, așa aveți mai mult de câștigat!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit