Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iulie 2021 Sagetator: este luna neintelegerilor

Horoscop Iulie Sagetator: nativii au de rezolvat probleme financiare care tin de casa si de familie

În viața nativilor Săgetător încep probleme legate de relații. Se trag sfori, se încrucișează săbii, se reglează anumite diferențe.

Previziuni luna Iulie pentru zodia Săgetător

Și, pentru că asta nu e tot, nativii au probleme în casă legate de niște bani sau niște bunuri comune. Poate fi vorba și de o moștenire.

Bani și carieră pentru nativii Săgetător în Iulie

Neînțelegerile apar între opiniile unor colegi de muncă sau de angajați care doresc cumva să iasă dintr-un impas, să depășească o anumită stare și să progreseze și cel mai probabil partenerul de afaceri care se opune. Din aceste val de neînțelegeri poate să rezulte ruperea unui contract.

Axa cunoașterii este activată la nativii zodiei Săgetător în această perioadă analizată.

Nativii au acum perpectiva de a progresa, de a avolua în plan moral și spiritual. Dar își dorește acest lucru impulsiv și de fapt baza o constituie informațiile și schimburile de idei pe care nativii le fac. Dar aici se cam rupe filmul.

Există restricții care țin nativul într-o zonă în care numai informația de calitate și aceea strict necesară intră. Nativii au sentimentul că trebuie să muncească foarte mult ca să poată analiza tot ce au acumulat. Rațiunea este activă și astrologul zodiacool.ro dorește să atragă atenția asupra rațiunii care este activă, dar care trebuie lăsată puțin liberă.

Luna Nouă în Rac din data de 10 Iulie le deschide unora dintre nativii Săgetător gustul pentru lucrurile ascunse. Cercetează, scormonesc, unii chiar încep să studieze științele oculte.

Dar cel mai probabil, nativii au de rezolvat probleme financiare care țin de casă și de familie: cheltuieli, beneficii, datorii, poate chiar moșteniri.

În data de 22 Iulie Soarele intră în zodia Leu și nativii Săgetător au șansa de a găsi ceea ce au căutat până acum. În ceea ce privește stiințele oculte, pentru aceia care au intrat în deslușirea lor, este o perioadă în care au satisfacția de a găsi ceva. Banii din moșteniri, pot veni acum.

Dar o adevărată împlinire au nativii la momentul de Lună Plină în Vărsător cu Soarele în Leu din data de 24 Iulie.

Unii dintre nativi se bucură că au făcut un pas către cunoașterea unor taine, alții găsesc ceva ce le era ascuns. Aceia dintre nativi care au avut de rezolvat chestiuni bănești, acum găsesc cea mai bună cele de ieșire dintr-o situație delicată sau beneficiază de un câștig important.

Dragoste și relații Săgetător în Iulie

Venus și Marte sunt aceia care în astrologie reprezintă atracția, iubirea, relațiile. Relațiile, cel mai probabil, sunt unele intelectuale.

Nativii se grăbesc cu îndatoririle zilnice, cu ocupațiile de rutină pentru că doresc să se dedice unor chestiuni importante și mai ales au descoperit o relație foarte interesantă cu o persoană deosebită care poate însemna pentru perioada imediat următoare un adevărat îndrumător intelectual sau spiritual.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit