Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iulie 2021 Rac: este luna actiunilor rationale

Horoscop Iulie Rac: nativii primesc sfaturi bune si ajutor de la divinitate sau de la persoanele din grupurile din care fac parte

Nativii Rac dezvoltă în această lună axa cunoașterii, dar progresul merge ceva mai greu pentru că nativii refuză o vedere de perspectivă, refuză să prelucreze „datele” pe care le culeg și caută raționalul în mod cu totul exagerat.

Previziuni luna Iulie pentru zodia Rac

Poate că această provocare pe care o au, de a vedea problemele pe care doresc să le ducă către sus-înainte de undeva de la distanță, cu detașare, îi aduce mai aproape de o abordare optimă.

Dragoste și relații Rac în Iulie

Pe de altă parte, astrologul zodiacool are toată încrederea că acești nativi se vor descurca cu toate acestea pentru că au pe cineva, acolo undeva, care le va întinde o mână de ajutor.

Știu exact unde să apeleze pentru sfatul cel mai bun, sau ei înșiși vor avea o revelație și vor găsi calea. Pentru că, nu-i așa, cea mai mare parte a lunii Iulie, Soarele îi energizează și îi luminează!

Luna Nouă în Rac din data de 10 Iulie se poziționează exact pe sufletul nativilor acestei zodii. Deschidere spirituală și emoțională, intuiție și poate chiar putem vorbi de clarviziune.

O „privire” aruncată către viitor cu sufletul deschis către nou, către oameni în general face ca nativii să cunoască persoane cu aceleași preocupări și interese, cu care pot lega prietenii.

Venus și Marte sunt aceia care în astrologie reprezintă atracția, iubirea, relațiile.

Și cum acest eveniment care are loc odată la circa doi ani se petrece pentru nativii Rac pe domeniul mișcării, al comunicării și al gândului care se mișcă „iute ca vântul”, face ca mulți dintre nativii Rac să aibă un schimb de idei și de remarci care pot fi la un moment dat taxate de prieteni.

Nativii pot fi uneori extrem de tăioși în considerații, pe care le exprimă deschis. Și cu atât mai supărătoare pot fi, cu cât sunt mai raționale și punctează chestiuni reale care nu plac neapărat celor vizați.

Bani și carieră pentru nativii Rac în Iulie

În data de 22 Iulie Soarele intră în zodia Leu și nativii Rac au de administrat lucruri personale. Descoperă ceva ce până acum nu era foarte evident: partenerul de viață se găsește într-o criză financiară și aportul lor este esențial.

Este posibilă o moștenire, deocamdată însă totul este incert.

Luna Plină în Vărsător cu Soarele în Leu din data de 24 Iulie lămurește lucrurile. Este foarte posibilă accesarea unei moșteniri. Sau se deschide ușa către partener, se vede ce este de socotit, unde apare nevoie unei contribuții financiare din partea nativului Rac pentru ca parteneriatul să iasă din impas.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit