Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iulie 2021 Pesti: este luna previziunilor, mesajelor

Horoscop Iulie Pesti: nativii posibil sa aiba mici tensiuni in viata de cuplu, cauzate de starea visatoare pe care acestia o au

Mesajele vin către nativii Pești unul după celălalt, fulger și mai ales unul mai bizar, mai ciudat decât altul.

Previziuni luna Iulie pentru zodia Pești

În această situație nativul nu poate decât să fie cât mai echilibrat și să pună în balanță intuiția și rațiunea, astfel încât să poată desluși toate aceste informații cât mai aproape de adevăr.

Bani și carieră pentru nativii Pești în Iulie

Poate exista și relația inversă în cazul acestui aspect, și anume, rațiunea și cu imaginația să nu se înțeleagă deloc. Poate fi o situație destul de probabilă și anume că nativii au o atât de bună conlucrare între imaginar și real încât pot să deceleze informație subtilă și să o disemineze sub formă de premoniții, previziuni etc.

Aceste informații, predicții, nici nu știu cum să le numesc ca să fiu cât mai aproape de ceea ce înseamnă, pot să le incite nativilor creativitatea.

Și aici nu vorbim numai de aceia dintre nativi care au o carieră artistică. Fiecare dintre noi poate fi artist la locul de muncă, poate face din meseria sa o artă. „Intenția contează” este un slogan care are conotații mult mai adânci decât pare.

Venus și Marte sunt aceia care în astrologie reprezintă atracția, iubirea, relațiile. Nativii au fost inventivi, au avut poate chiar revelații.

Și acum trebuie să muncească, să le pună în operă cum se spune. Scriitorul să scrie, artistul plastic să purceadă la cioplit, acela care a avut sclipiri inventive, să își suflece mânecile și să le pună pe hârtie.

În data de 22 Iulie Soarele intră în zodia Leu și activitatea nativilor Pești cunoaște o înviorare. Poate vin din vacanță cu forțe proaspete.

Nativii analizează niște idei care i-au venit peste noapte și încearcă să le pună într-o ordine. Dar se poate ca visele de noapte să fie analizate de nativ, acele vise pline de de tâlc cărora trebuie să le pătrundă sensul.

Dragoste și relații Pești în Iulie

Relația romantică poate fi puțin deranjată de vorbitul acesta al nativilor, aiuritor. Partenerii de cuplu pot fi agasați de anumite informații destul de greu de înțeles la prima vedere. Aceia dintre nativi care fac cuplu cu o persoană care în aceste zile dă dovadă de deschidere mentală, aceia se pot numi fericiți!

La momentul de Luna Nouă în Rac din data de 10, nativii sunt pasionali peste măsură și realizează că au intrat într-un nou ciclu al vieții lor romantice. Dar mai sunt nativi Pești care își descoperă un nou hobby.

Pentru aceia dintre nativii Pești care nu au plecat încă în vacanță, încep pregătirile sau poate să fie chiar ziua în care au pus capacul la laptop, au încuiat ușa biroului și au plecat în vacanță.

Stare de sănătate luna Iulie pentru Pești

Luna Plină în Vărsător cu Soarele în Leu din data de 24 Iulie pune față în față rațiunea și idealurile, rațiunea și intuiția dacă vreți. Lucruri care au fost mai subtile, de data aceasta sunt mai ușor de înțeles.

Dar mai ales, în introspecțiile pe care le fac nativii Pești în propria lor persoană, le sunt luminate cele mai profunde colțișoare ale sufletului și nativul realizează, poate pune în cuvinte anumite stări nedeslușite până acum.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit