Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iulie 2021 Leu: este luna renuntarii

Horoscop Iulie Leu: nativii sunt activi profesional, au de facut alegeri si de modificat documente ori de facut angajari

Leul caută parteneri de afaceri. Este obligat să o facă pentru că obligațiile sociale îl presează către aceasta. Caută prin mai multe mijloace să depășească o situație limită.

Previziuni luna Iulie pentru zodia Leu

De ce nu înțelege nativul Leu că are de renunțat la ceva? Fie la unii dintre angajați, fie la aceia cu care și-a desfășurat activitatea, fie la anumite obiceiuri?

Poate chiar la o anumită cunoaștere pe care a acumulat-o de-a lungul timpului și de care acum nu mai are nevoie. Pentru nativii Leu, în acest context astral, cele mai păguboase pot fi atașamentele și încrâncenarea.

Bani și carieră pentru nativii Berbec în Leu

De foarte multe ori, în plină criză, este benefic să renunți la ceva, chiar cu durere, pentru a lăsa să crească în loc ceva tânăr și viguros care îți va aduce mult mai multe beneficii.

Nu trebuie să fie neapărat ceva rău, este detul să fie ceva de care nu mai ai nevoie. Nativii Leu, dacă în aceste zile de Iulie, fac ce le spune sufletul, pot să găsească soluții uimitoare. Cel mai probabil în domeniul profesional.

Unii dintre nativi caută un nou job, alții se zbat pentru contracte noi, alții, care sunt angajați undeva, au de modificat din rădăcini felul în care se raportează la compania/instituția la care lucrează.

Pentru că sunt depășiți de o muncă de Sisif și așa nu mai merge! Mai ales că până pe 22 Iulie nativii se pot simți puțin devitalizați.

Luna Nouă în Rac din data de 10 Iulie se poziționează exact pe domeniul retragerii, al meditației, al introspecției.

Poate că este un început bun pentru că această analiză care depășește zona materială, care intră într-o zonă foarte intimă a nativilor, poate să aibă ca rezultat exact acele transformări la nivel profund de care nativul Leu are acum nevoie.

Venus și Marte sunt aceia care în astrologie reprezintă atracția, iubirea, relațiile.

Și cum acest eveniment, care are loc odată la circa doi ani, și se petrece, pentru nativii Leu, pe domeniul banilor și al valorilor materiale pe care nativii le posedă, ziua de 14 Iulie când are loc aspectul este ziua în care brusc apar niște sume de bani datorate activității profesionale.

Nativii însă sunt nemulțumiți pentru că autoritatea lor sau dorința de a revoluționa ceva în profesie, nu au avut ecou acolo unde trebuie.

Dragoste și relații Leu în Iulie

În data de 22 Iulie Soarele intră în zodia Leu și nativii devin energici și luminoși, ceea ce transpare la suprafață printr-un farmec deosebit. Este farmecul pe care îl transmit celor din jur, persoane pline de vitalitate.

Nativilor le mai vine inima la loc, impresia fiind că sigur vor face față provocărilor! Dar de o schimbare este nevoie, nu vă risipiți energia pe chestiuni perimate.

Luna Plină în Vărsător cu Soarele în Leu din data de 24 Iulie pune accent pe parteneriate. Este un fel de rezultat, un fel de împlinire a căutărilor de la începutul lunii, când nativii căutau partener de afaceri.

Acum se pare că apare o posibilitate de alianță care promite a fi o soluție care să mai preia din responsabilitățile profesionale ale nativului Leu.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit