Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iulie 2021 Gemeni: este luna a cheltuielilor, a tranzactiilor

Horoscop Iulie Gemeni: nativii au parte de momente frumoase alaturi de prieteni, vor incepe ceva nou la capitolul sentimental

Problemele profesionale îi cam restricționează pe nativi, care ar fi dorit să petreacă mai mult timp acasă.

Previziuni luna Iulie pentru zodia Gemeni

Nu este o nenorocire pentru că banii din activitatea profesională vin și nu sunt deloc sume de neglijat. Dar și cheltuielile sunt pe măsură, mai ales în partea a doua a lunii când încep tranzacțiile importante.

Dragoste și relații Gemeni în Iulie

Nativii Gemeni se bucură de o perioadă în care prietenii și activitățile de grup le umplu sufletul.

Au anturajul ideal, nativii se adaptează la tot felul de activități, majoritatea acestora vizând mai mult emoționalul decât fizicul: spectacole, artă, acțiuni umanitare etc.

Venus și Marte sunt aceia care în astrologie reprezintă atracția, iubirea, relațiile. Și cum acest eveniment care are loc odată la circa doi ani și se petrece pentru nativii Gemeni pe domeniul casei și al familiei, poate reprezenta începutul unui nou ciclu.

Să ne gândim că mulți dintre nativii Gemeni încep o viață nouă realizând un cuib alături de persoana iubită. Este esențial însă ca nativii să facă deosebirea între iubire și amor și să știe exact pe cine iubește, cu cine pleacă la drum și de ce. 

În data de 22 Iulie Soarele intră în zodia Leu și nativii Gemeni simt nevoia să își exprime autoritatea, să se facă auziți cu orice preț. Dar sunt deopotrivă calzi și generoși cu cei de acasă.

Căldura și lumina Soarelui intră în căminul lor și sunt plini de energia de a face lucruri pentru cuib. 

Bani și carieră pentru nativii Gemeni în Iulie

În cea mai mare parte a lunii, Soarele traversează domeniul banilor și domeniul comunucării și al mișcării. Nativii sunt în postura de a avea noi idei de câștig, dar și noi idei despre cum să cheltuiască ce au câștigat.

Unii dintre nativii Gemeni se gândesc acum că poate le-ar prinde bine să abordeze domeniul comercial sau bancar.

Luna Nouă în Rac din data de 10 Iulie deschide într-un fel drumul cunoașterii. Pentru că nativii încep să se miște, să se informeze, simțind că există în el o criză profundă care nu se va termina decât atunci când va face un pas către sus-înainte.

Pentru unii dintre nativi începe o forfotă care precede o călătorie importantă, inițiatică chiar.

Stare de sănătate luna Iulie pentru Gemeni

Luna Plină în Vărsător cu Soarele în Leu din data de 24 Iulie le arată nativilor ce ar fi de dorit să facă cu toată informația pe care au acumulat-o. Drumul cunoașterii și al progresului deschis la momentul de Lună Nouă din 10 Iulie cunoaște o împlinire.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit