Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iulie 2021 Capricorn: este luna circulatiei banilor

Horoscop Iulie Capricorn: nativii sunt destul de pasionali, dar au grija sa nu-si arate atat de usor sentimentele fata de persoana de langa ei

În casa și familia nativilor Capricorn apare brusc nevoia de bani. Cel mai aproape de adevăr ar fi posibilitatea ca nativii să fi achiziționat un obiect extravagant, fie prin valoarea sa, fie pentru că este „ultimul răcnet” și acum apelează la partenerul de viață ca să iasă la socoteală.

Previziuni luna Iulie pentru zodia Capricorn

Problema banilor se rezolvă însă favorabil mai ales că partenerul răspunde pozitiv, după aspectele care se văd în horoscop.

Dragoste și relații Capricorn în Iulie

Relația romantică este favorabilă nativilor. Partenerul de cuplu este tandru, plăcut, activ in dormitor. Aceia dintre nativi care cunosc pe cineva în această perioadă au șansa să relaționeze cu o persoană extrem de atrăgătoare.

Nativii sunt pasionali, dar rezervați, în sensul bun. Le place, dar nu se aruncă! Mai întâi trag concluzii, apoi se gândesc cât timp ar trebui să petracă împreună ca să tragă o concluzie și abia după aceea trec la fapte. Dar horoscopul spune că relația are toate șansele să dureze.

Problemele de familie, înțelegerea că profesia este cheltuitoare de timp și energie, vine de la partenerul de cuplu.

Venus și Marte sunt aceia care în astrologie reprezintă atracția, iubirea, relațiile. În relațiile nativului Capricorn există o conjunctură sexuală extrem de favorabilă. Sunt manifestări excentrice care pot să incite partenerul sau pot să îl șocheze.

De aceea nativul este de dorit să acționeze cu prudență atunci când are idei noi, explozive. Sunt toate șansele ca partenerul să vină cu propuneri exclusiviste și să îl uimească pe Capricorn!

În data de 22 Iulie Soarele intră în zodia Leu și viața sexuală a nativilor devine și mai tumultoasă. Poate că este vremea să iasă din starea de uimire, și el și partenerul, și să savureze momentele de tandrețe.

Bani și carieră pentru nativii Capricorn în Iulie

Din activitatea profesională vin bani care pot să îi scoată din impas. Și încă vin sume importante. Dacă nu concret, măcar este vorba de persective care se deschid acum și care pot să însemne o poziție nouă pe scara ierarhică.

Luna Nouă în Rac din data de 10 Iulie se petrece pe fondul unei crize personale care pune nativul între casă și profesie. Dar răspunsurile, sprijinul, completarea, vine de la partener.

Fie că este vorba de afaceri și nativii găsesc un ajutor prețios la partenerul de afaceri, fie un nou contract vine cu un nou job, sau o nouă poziție la locul de muncă, nativii este bine să fie deschiși colaborării.

Luna Plină în Vărsător cu Soarele în Leu din data de 24 Iulie activează axa banilor.

Un credit, o contribuție a partenerului cu bani într-o inițiativă comună, o moștenire, poate să vină și să completeze, sau să faciliteze foarte frumos veniturile personale ale nativului Capricorn.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit