Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iulie 2021 Balanta: este luna tensiunilor de cuplu

Horoscop Iulie Balanta: nativii se refugiaza in munca si hobby-uri care pot deveni destul de profitabile si promitatoare

Problemele pe care le au nativii Balanță se adâncesc. Pentru unii dintre nativi pot fi chiar acele elemente care să ducă la destrămarea cuplului, pentru alții, dimpotrivă, această accentuare a chestiunilor care merg mai puțin bine poate să ducă la abordări lămuritoare și vindecătoare.

Previziuni luna Iulie pentru zodia Balanță

Nativii cel mai probabil se refugiază în muncă. Fac ceva care îi pasionează și le conferă așa, o mulțumire că sunt pe drumul către un vârf în profesie pe care și l-au propus-o în această viață.

Dragoste și relații Balanță în Iulie

Cele mai dese neînțelegeri care apar în cuplu sunt de natură sexuală sau unul dintre parteneri ascunde ceva care acum iese la suprafață. Trebuie să recunoaștem că și într-un caz și în celălalt, lucrurile sunt foarte delicate și greu de ocolit.

Venus și Marte sunt aceia care în astrologie reprezintă atracția, iubirea, relațiile. Înclin să cred că există o relație în viața nativilor Balanță care a stat ascunsă și acum iese la suprafață.

O persoană care de multă vreme a făcut o pasiune pentru un nativ Balanță. Sau nativul Balanță descoperă că, fără să își dea seama, s-a îndrăgostit nebunește de cel mai bun prieten!

Există și situații foarte, foarte delicate, dureroase depotrivă, când partenerul te înșeală cu cel mai bun prieten...dar să sperăm că nu este cazul. Totuși aspectele astrale pot să conducă și la această situație.

Bani și carieră pentru nativii Balanță în Iulie

Foarte mulți dintre nativii Balanță au șansa ca o activitate care a început ca un hobby să devină o activitate profesională, profitabilă. Și atunci cum să nu aibă nativii o împlinire profesională?

Luna Nouă în Rac din data de 10 Iulie poate să ofere începutul unei etape benefice profesional. Pe fondul unei crizei de acasă nativii se dedică tot mai mult muncii.

Atacă problemele profesionale și cu autoritate, suflecându-și mânecile și trecând la treburile cele mai dificile și mai migăloase, ca și când și-ar fi descoperit un ideal.

În data de 22 Iulie Soarele intră în zodia Leu și ultima parte a lunii Iulie le aduce nativilor Balanță recunoașterea pe are o merită la locul de muncă. Pentru că au avut șansa și priceperea de a-și transforma o activitate plăcută, pasionantă, într-o adevărată profesie.

Acest lucru se vede și nativii intră în centrul atenției. Au autoritate, au de spus ceva, sunt auziți. Să nu uite nicio clipă că atâta noroc trebuie să îi facă mai generoși!

Stare de sănătate luna Iulie pentru Balanță

Luna Plină în Vărsător cu Soarele în Leu din data de 24 Iulie le aduce aminte nativilor că au și o casă de administrat. Dar au un cuib care îi așteaptă! Poate chiar le arată nativilor că viața nu este numai muncă și indiferent care au fost problemele de cuplu pe care le-a întâmpinat, nativul are nevoie de căldura căminului.

Singuri sau cu partenerul de viața, bucurându-se de protecția casei sau de prezența persoanei iubite, Luna Plină le arată, insistă asupra acestei retrageri acasă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit