Horoscop luna Iulie Taur 2020

Nativii zodiei Taur sunt aceia care resimt poate cel mai intens retrogradarea planetelor din luna iulie

Și aceasta pentru că au trei planete grele retrograde, pe domeniul progresului, evoluției intelectuale, spirituale, pe domeniul acelor persoane care îi ajută, îndrumă. Toate acestea stagnează, dau înapoi. Sunt lucruri pentru care nativii Taur au făcut eforturi uriașe și acum au acel sentiment de muncă în zadar. Acesta este începutul unei luni dificile sau măcar ciudate. Știți acele aparate de fitness pe care mergi, alergi kilometri întregi, transpiri pe loc?

Horoscop luna iulie Taur

Cam așa ceva se întâmplă. Dar pe domeniul evoluției???!!! Este inacceptabil pentru ambițiosul Taur!!! Pentru statornicii Taur ar trebui să fie bine, toate stau în loc. Dar nu este chiar așa. Să nu îi judecăm greșit pe acești nativi. Sunt statornici, pragmatici, dar evoluția caracterizează toate zodiile! Pragmatismul nativilor Taur este acum animat de Uranus. Planeta îi împinge către viitor. Uranus le dă o stare de neastâmpăr. Uranus îi îndeamnă să se elibereze de orice restricții, de orice nu îi lasă să se exprime, de orice inhibiție mai ales.

Cu aceste planete în mers retrograd și cu Uranus pe repede înainte, în capul nativilor Taut poate fi un iureș. Dar astrologul ZODIACOOL vine cu opinia că perioada poate fi exact ce le trebuie nativilor. Au răgazul necesar pentru recapitularea acelor părți pe care din repezeală le-au omis, le-au executat eronat sau le-au uitat pur și simplu. Acum ele se arată. Odată cu data de 3 iulie, odată cu intrarea-reintrarea lui Saturn în zona evoluției, se arată cel mai bine.

Blocajul este evident. Dar dacă trecem peste tendința de avansare și încercăm acel exercițiu atât de necesar și de eficient al relaxării, simțim exact către ce ne îndreptăm. Nativii Taur se îndreaptă, deci, spre o recapitulare. O retrasare a itinerariului pentru călătoriile interesante, concrete sau pentru cele spirituale. O regândire a aventurilor în care doresc să se arunce. Pentru că dorința de cunoaștere, aventură, curajul, dublate toate acestea, sau poate înzecite chiar de prezența lui Uranus în Taur, pot conduce la acțiuni periculoase. Deci, încă o dată, bucurați-vă nativi Taur de retrogradare!

Horoscop luna iulie Taur profesional

Odată cu acest aspect se poate relaxa zona profesională. Ceea ce a însemnat până acum încetinirea oricărei posibilități de avansare sau a posibilității de angajare într-un loc de muncă efectiv, acum se deschide. Atenție, însă, că persoanele care vă pot sprijini nu sunt de găsit acum. Și nici cunoașterea și experiența cu care a venit la serviciu nu este apreciată. Așa că baza este inventivitatea, oferiți ceva nou, extravagant chiar.

Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn îi poate ajuta pe nativii Taur să identifice exact lucrurile pe care le au de recuparat, Luna luminată de Soare este ca un reflector care pune în lumină domeniul intelectual și spiritual, domeniul cunoașterii. Unii dintre nativi rezolvă o problemă legată de o călătorie, alții au avansat la studii încă o sesiune, alții au terminat o școală. Chiar dacă lucrurile nu sunt atât de concrete, nativii pot să își dea seama cu ce au rămas în urmă, ce au de recuperat, unde întârzie lucrurile.

Nativii caută acei oameni care îi pot îndruma. Fie că aceștia nu sunt de găsit, fie chiar ei le dau o listă cu toate restanțele care trebuie aduse la zi până în toamnă. Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Nouă. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie. Ei da, pe 12 iulie Mercur își reia mișcarea directă, redevenim raționali, dar mai puțin potoliți pentru că Mercur își reintră în drepturi și ne aduce cu sine mobilitate, comunicare, tranzacții. Vindem și cumpărăm, și de data aceasta cu tâlc.

Horoscop luna iulie Taur previziuni

Nu mai greșim socotelile, nu ne mai rătăcim pe drum. Pentru nativii Taur, tocmai domeniul comunicării a fost afectat și acum își reintră în normal. Luna Nouă din 20 iulie, în Rac, poate accentua nevoia de comunicare a nativilor. Față de cum stau lucrurile în domeniul evoluției și cunoașterii, în opinia astrologului ZODIACOOL, începând cu 12 iulie, nativii zodiei Taur pot să ajute domeniul inclusiv adunând informație, pregătind astfel domeniul care stagnează. Să fie oare informația aceea care le lipsește nativilor pentru a putea merge înainte?

Nativii Taur să se mai gândească la un aspect: au comunicat suficient? Poate tocmai ei sunt aceia care au de răspândit cunoașterea pe care au acumulat-o până acum, altfel nu pot merge mai departe. În concluzie, domeniul comunicării și mișcării merită atenție în luna iulie! Pe data de 20 iulie, avem Luna Nouă în Rac, poate înțelegem mai bine cum trebuie să comunicăm. Este foarte posibil ca nativilor Taur să li se prezinte seturi de informații.

Să le iasă în cale persoane cu care pot comunica și care, informațiile pe care le primesc, chiar din conversații simple, să le fie de folos din toamnă, când au de pornit domeniul cunoașterii și evoluției. Se mai întâmplă, în această perioadă, ca nativii să aibă curajul să exprime în cuvinte lucruri pe care altminteri nu le-ar fi trecut prin cap să le rostească. Nu știu dacă sunt neapărat lucruri ieșite din comun, dar prin noutatea ideilor sunt lucruri care îi surprind pe cei din jur. Sunt idei surprinzătoare și pentru nativii Taur.

Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Nativii Taur sunt regi la ei în casă. Au dorit ceva, nu știu ce, acum se luminează, văd foarte clar ce au de făcut pentru casa lor. Văd clar cum lucruri la care muncesc acum se deslușesc mai bine având sprijin de acasă: amintirea unor sfaturi din bătrâni, o vorbă spusă de părinți, sfătuirea cu cel cu care împart căminul. Rădăcinile sunt importante acum.

Horoscop luna iulie Taur bani

Pentru aceia dintre nativi care s-au dezrădăcinat, care sunt departe de locul în care s-au născut sau în care au viețuit o lungă perioadă, acum este momentul să prindă rădăcini. Sau dimpotrivă, să conștientizeze că nu este locul potrivit și să caute, precum căutau strămoșii noștri cum sapă apa, locul care îi priește. Astrologul ZODIACOOL consideră că orice semn care arată nepotrivire cu locul sau cu locuința, trebuie analizat atent și avut în vedere. Dar lucrurile pot fi și simple, poate căminul nativilor Taur trebuie modificat astfel încât energiile pe care le resimt acasă să fie benefice din toate unghiurile.

Banii sunt bine aspectați în luna iulie. Dar atenție la prieteni! Aceștia au un soi de invidie, pentru că trebuie să precizăm, banii vin la nativii Taur mai bine decât până acum. Unii dintre nativii Taur constată că prietenii au nevoi pe care se simt cumva responsabili să sară în ajutor. Este, de asemenea, posibil ca nativii Taur să dorească să fie integrați într-o grupare pentru care cheltuie o sumă importantă.

Horoscop luna iulie Taur sanatate

Din punct de vedere al sănătății, nativii Taur au probleme în zona capului: afecțiuni ale danturii, migrene, mici lovituri, probleme cu sinusurile. Toate acestea se pot agrava și croniciza dacă nativii nu înțeleg să își controleze impulsurile, mai ales cele interioare. Nu înjurați, nici măcar în gând! Dar acestea sunt predispoziții. În cazul unor simptome certe, și mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.