Horoscop luna Iulie Sagetator 2020

Inceputul lunii iulie este, pentru nativii Sagetator, foarte relaxant

Cu toate planetele retrograde, cu toată transformarea pe care o trăiesc, alături de celelalte zodii, evident, fiecare pe domeniul lui, cu toate acestea, nativii sunt liniștiți. Nativii au avut de gestionat o serie întreagă de schimbări, mai ales în domeniul lui „al meu”. Ce este „al meu”? Banii mei, posesiunile mele, valorile materiale pe care le dețin. Ce mai este „al meu”? Calitățile mele personale, micul tezaur personal pe care îl dețin și de care mă pot folosi în viața de zi cu zi.

Horoscop luna iulie Săgetător

Dar este o perioadă în care nativii au de făcut pași înapoi în gestionarea banilor. Poate este o perioadă în care sunt blocaje. Sunt avantajați aceia dintre nativi care au de primit niște bani din urmă. Se reiau socoteli, calcule, liste de cheltuieli și de încasări. Mai ales din urmă! Și nu puțini dintre nativi vor constata că au uitat ceva, că mai au ceva de făcut pentru a debloca situația. Aceia care nu își dau seama, riscă să cadă în îngrijorarea pentru bani de unde să iasă foarte greu.

Calitățile persoanale sunt și ele într-un impas! Nativii au sentimentul că se descurcă prea bine. Acelea dintre însușirile nativilor care le sunt de folos parcă nu se manifestă la nivelul cerințelor. Cu toate acestea pe cap, nativii au tendința de a se retrage. Au dorința de a sta mai mult pe acasă, simt nevoia să fie protejați, se simt nesiguri material, nu știu ce să creadă, nu sunt obișnuiți să fie nesiguri. Primul impuls este să uite de toate cele și să facă ceva ce le place mai mult și mai mult, ceva cu pasiune.

Poate doresc câteva zile de evadare într-o scurtă vacanță. Poate simt nevoia să se îndrăgostească. Petrec mai mult timp cu copiii. Unii dintre nativi se pot hotărî că doresc să aibă un copil. Alții chiar devin părinți în această perioadă. 3 iulie reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul de interes, domeniul lui „al meu”. Acele blocaje se arată exact așa cum sunt. Nativii nu mai sunt la fel de relaxați ca la începutul lunii.

Horoscop luna iulie Săgetător previziuni

Sunt evidențiate chiar și motivele pentru care s-a intrat în aceste blocate. Încep să se vadă acele elemente din urmă pe care nativii trebuie să le regleze. Toate se întâmplă în reluare! Toate parcă s-au mai petrecut o dată! Nativii se simt bine acasă. Acolo au sentimetul că problemele materiale se rezolvă, poate chiar primesc un ajutor de la părinți. Acolo le sunt recunoscute calitățile, chiar și în această perioadă în care ei înșiși nu și le mai recunosc.

O parte dintre nativii Săgetător se aruncă cu pasiune în iubire! Viața amoroasă o trăiesc într-o continuă provocare. Au tendința de a descărca toate grijile, de a uita de probleme printr-o trăire la maxim a relației în care se află.
O altă parte a nativilor au nevoie de un împrumut. Astrologul ZODIACOOL consideră că nativii zodiei Săgetător sunt în situația de a apela la partenerii de afaceri, la partenerul de cuplu, la niște bunuri moștenite, pentru a se redresa financiar.

Lucrurile devin și mai clare pe 5 iulie, când avem Luna Plină în Capricorn. Este un moment de împlinire. Poate fi foarte bine un moment în care nativii realizează unde au greșit, ce au omis și unde au de recuperat date, acțiuni, calcule pentru a se redresa material. Sau pentru a debloca situația materială. Este momentul în care nativii fie că rezolvă o problemă de succesiune, fie află de o moșternire. O altă parte dintre nativi primesc acum o informație și le este mult mai clar care este modalitatea prin care vor rezolva problemele financiare.

Horoscop luna iulie Săgetător bani

Nativii sunt mai curajoși. Prind curajul de a acționa. Devin conștienți de propriile calități și încep să acționeze concret. Simt că nu mai depind de nimeni, că demersurile pe care le fac sunt ale lor și sunt responsabili de acestea. Din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii se simt mult mai bine. Au apelat la niște sume de bani de la familie sau de la parteneri. Răspunsul acestora, care până acum întârzia, vine, dar este destul de ambiguu.

Astrologul ZODIACOOL este de părere că nativii Săgetător se ascund. Nu doresc ca de acest împrumut să se știe. Sau nu doresc să se știe că au primit acea moștenire. Doar cu cei de acasă împărtășesc aceste lucruri. Nativii au o relație foarte armonioasă cu partenerul de viață. Aceia dintre nativi care au o relație, dar nu sunt încă căsătoriți se pot aștepta la o cerere în căsătorie. În acest caz, este vorba de o căsătorie din iubire, o iubire pasională, o relație stabilă. Idealul de casă, familie, cuib se poate realiza prin această relație, în care nativii sunt implicați acum.

Aceia dintre nativi care sunt singuri riscă să se arunce într-o aventură amoroasă. Riscul este pentru aceia care se așteaptă la ceva de durată. Deci, nu așteptați mare lucru, savurați momentul! Căci, după aceste moment, este foarte posibil ca telefonul să nu sune sau dacă o face, veștile sunt strasante. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Săgetător o atenționare: de la cine pot împrumuta o sumă de bani, cu cine se pot sfătui cu privire la sumele de care au nevoie.

Pe de altă parte, nativii au dorința ca toate aceste demersuri să fie secrete. Sau cel care dorește sau acceptă să îi ajute dorește să rămână anonim. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Începe o perioadă în care nativii realizează că tot ce s-a întâmplat în viața lor, toate acestea neajunsuri, toate grijile pe care și le-au făcut cu privire la finanțe, i-au ajutat să evolueze. Curios, dar așa este. Sunt experiențe trăite, oameni pe care i-au cunoscut.

Dar mai ales au învățat că a cere ajutorul cuiva nu este un capăt de țară și pot chiar și ei, nativii Săgetător, să facă acest lucru. Este foarte posibil ca în această perioadă să înceapă cursuri, să înceapă un program de autoinstruire pe un domeniu pe care de mult doresc să îl abordeze. Și se mai pot gândi la un drum lung, interesant, tematic, și chiar să plece la acest drum.

Horoscop luna iulie Săgetător sanatate

Din punct de vedere al sănătății, rămân și în luna iulie probleme ale articulațiilor. Orgoliul pe care și l-au călcat nativii poate duce la acest gen de probleme și la afectarea genunchilor. Mai există predispoziții către probleme în zona ficatului și la crize de bilă. Pot apărea mici probleme, mai mult supărătoare decât grave, care apar dintr-o dată și la fel de repede dispar. Tratamentele recomandate de medic vor fi de ultimă generație. Dar acestea sunt predispoziții. În cazul unor simptome certe, și mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!