Horoscop luna Iulie Rac 2020

Nativii Rac se bucura de libertate! A plecat Nodul Nord din zodia lor si sunt relaxati. Nu mai depinde totul de ei, nu mai sunt „la butoane”

Pentru aceștia se deschid perspective spirituale, de retragere, introspecție. Începe să se simtă trecerea Nodului Nord în zodia Gemeni. Nativii Rac nu mai depind numai de ei înșiși în a-și găsi sensul vieții, ci încep să resimtă tot mai aproape ajutorul divin. Devin cumva dependenți de felul în care reușesc să gestioneze în interiorul lor cel mai profund, cele acumulate în timpul în care au fost în plină efervescență, când și-au luat viața în propriile mâini, fără dependențe afective.

Horoscop luna iulie Rac

Este destul de dificil, dar aceia dintre nativi  care știu să facă diferența dintre afecțiune și dependență afectivă, aceia au  știut exact ce au avut de făcut. A venit vremea ca nativii să împărtășeacă din cunoașterea pe care au agonisit-o de-a lungul anilor. Astrologul ZODIACOOL trebuie să se adreseză și acelor persoane pentru care lumea nevăzută este, în mintea și în spiritul lor, la fel de reală ca lumea materială. Mintea trebuie să se limpezească și să se apropie cât mai mult posibil de Mintea Divină.

Poate pare dificil, dar cu o practică de rugăciune, de relaxare totală, de meditație, mintea nativilor Gemeni se poate apropia de ceea ce ar trebui să fie Gândire Magică. Iubirea necondiționată către toate cele din jur, oameni, animale, plante, stări, aer, Soare, apă, și așa mai departe, contribuie esențial la această apropiere.

Horoscop luna iulie Rac profesional

Profesional, nativii Rac sunt foarte activi, au energie, spirit de inițiativă, vor să conducă. Au energie fizică și pot face față cu brio acelor inițiate și/sau impuse chiar de ei. Dar cu atâta energie, pot aluneca ușor spre impulsivitate. Și există posibilitatea foarte certă ca nativii să facă cele mai mari năzbâtii la serviciu pe fondul acesta impulsiv. Atenție, deci, și control!

Nativii zodiei Rac pot fi domoliți de un partener care să le pună în față un contract de colaborare care nu numai să le convină, dar care să le mai dea nativilor și timp de pregătire până ar trebui să intre în activitatea propriu-zisă. La începutul lunii, nativii Rac se simt foarte bine între prieteni. Se simt bine în grupuri în care au intrat, s-au integrat, se simt bine în echipa în care au fost primiți cu bucurie. Noutatea activității de grup le dă elan. Vin și pleacă, se mișcă, comunică, se agită.

Pe 3 iulie, odată cu intrarea lui Saturn în Capricorn, se pune accent pe acel contract de seviciu. Poate fi un parteneriat de afaceri, o alianță, dar poate fi un nou contract în cadrul unui job sau un nou job. Dar cu toate că Saturn a intrat în zona contractelor și acolo ar trebui să se concretizeze ceva (bineînțeles, ceva ce am pregătit serios, nimic de la sine sub influența lui Saturn!), trebuie să ținem cont că în această zonă toate planetele sunt retrograde. Ce poate însemna? Că toate întârzie, că ne pun nervii și răbdarea la încercare.

Horoscop luna iulie Rac previziuni

Sunt semne că se întâmplă, dar nu se întâmplă încă. Sunt omisiuni, sunt elemente perfectibile, sunt încă blocate resursele. Indiferent care sunt ipotezele care se aplică fiecărui nativ Rac în parte, acesta nu trebuie să se impacienteze și să reacționeze negativ, astrologul ZODIACOOL e de părere că nativii trebuie, în primul rând, să se înarmeze cu răbdare și să facă apel la diplomație și jovialitate pentru rezolvarea oricărui conflict.

În cazul în care nativii au de rezolvat o problemă în justiție sau orice alt gen de conflict, acesta se va rezolva cu dreptate, dar ceva mai târziu decât cred sau decât își doresc nativii. Profesional, în jurul datei de 3 iunie, au inspirație. Inițiativa pe care o iau este vorbită prin culise, dar este o acțiune binevenită până la urmă. Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn, atrage atenția nativilor Rac asupra relațiilor. Dar atrage atenția și asupra disputelor. Este un moment în care un parteneriat, un contract se materializează sau are un palier distinct care se concretizează acum.

Tot pe 5 iulie poate fi și ziua în care anumite conflicte pot atinge paliere. Dar este și un moment în care este lesne de desfăcut ceva: amânarea unei înțelegeri, amânarea unui termen, un divorț, o demisie etc. Nativii Rac stau cel mai bine la capitolul prieteni. Grupurile în care se integrează nativii Rac, aceia dintre oameni cu care împart pasiuni, preocupări și interese comune le dau șansa de a se bucura de momente plăcute împreună. Oamenii au ce să își spună, povestesc, dar este foarte posibil să încheie și contracte, asocieri, înțelegeri.

Horoscop luna iulie Rac social

Toată relația cu aceste grupuri pun nativii Rac în mișcare, îi inspiră chiar idei inovatoare. Pentru unii dintre nativi, Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de limită, până la Lună Nouă. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie. Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie Mercur iși reia mișcarea directă, nativii scapă de acele gafe, omisiuni sau rătăciri, bâlbe, lapsusuri, mă rog, fiecare cu ce s-a luptat în perioada în care planeta a fost în mișcarea ei retrogradă.

Nativii redevin raționali. Având un Mercur pe casa I, sunt comunicativi și mobili, mai veseli și mai glumeți decât ne-au obișnuit să fie. Și s-a dat liber și la cumpărături! Numai că, logica de care se bucură acum nativii Rac nu le este de mare folos la serviciu. Să fie oare considerați prea deștepți? Adesea se întîmplă așa ceva. Să observe oare lucruri care trebuie trecute cu vederea??? Poate sunt prea vocali și prea le zic pe bune!

Astrologul ZODIACOOL așa crede! Sfatul meu este să o lase mai moale. Cuvintele nativilor pot ajunge însă la o persoană foarte influentă care chiar îi ajută. Există această șansă, numai că pentru ca persoana să îi poată ajuta, trebuie să dea dovadă de diplomație și tot ce spun, tot ce doresc să miște, să miște cu tact pentru ca să nu poată fi întors împotriva lor.

20 iulie, Luna Nouă în Rac, au visat la o călătorie care acum se poate materializa! Este foarte posibil ca unii dintre nativii Rac să fi dorit să urmeze niște cursuri, o școală interesantă și acum este un moment bun ca să înceapă demersurile pentru aceasta. Altă parte a nativilor pot începe să studieze ceva pe cont propriu, este un bun moment pentru start. Dezvoltarea personalității, progresul, evoluția, toate acestea pot înregistra acum un start cu spor și beneficitate.

Horoscop luna iulie Rac dragoste

Viața romantică a lunii iulie poate fi pentru nativii Rac o perioadă de îngrijorare, deoarece au sentimentul că partenerul de viață nu merge în ritmul sau pe sensul pe care merg ei. Parteterul de viață poate fi acela care să atragă atenția asupra unor chestiuni de care nativii au uitat, de care nu au ținut cont la momentul potrivit și care trebuie acum remediate. Aceia dintre nativi care au pregătit o căsătorie, au tot felul de piedici. Toate acestea se vor desface din toamnă, deci, este un test al răbdării și nimic mai mult.

Aveți șansa să recapitulați și să vedeți unde ați omis ceva. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Vin banii sau chiar dacă nu vin singuri, cresc șansele unor contracte, a unor plăți restante, deblocări de sume sau chiar mărirea veniturilor.

Horoscop luna iulie Rac sanatate

Din punct de vedere al sănătății, în luna iulie unii dintre nativi sunt predispuși la suferințe legate de zona plămânilor sau părții superioare a pieptului. Suferințele pot avea drept cauză o comunicare interioară defectuoasă, lipsa unei armonii cu E-ul superior. Dar acestea sunt predispoziții. În cazul unor simptome certe, și mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.