Horoscop luna Iulie Pesti 2020

Luna iulie le aduce nativilor Pesti in prim plan prietenii, grupurile cu care impartasesc aceleasi pasiuni si preocupari, interesul pentru activitatile de grup

Nativii zodiei Pești sunt foarte sociabili. Au avut în lunile trecute transformări radicale ale acestor grupuri. Fie că au schimbat grupul, prietenii, fie atitudinea lor față de aceștia s-a schimbat. În orice caz, nativii Pești nu mai sunt aceiași. Raportarea lor la cei din jur, nu familia, este cu totul alta. Au renunțat la ceva pentru ca viața lor în societate. Să se înnoiască cu adevărat?

Horoscop luna iulie Pești

Acum au ocazia să vadă ce și cum au făcut și au desfăcut cu câteva luni în urmă. Și mai ales au ocazia să afle că au omis ceva. Poate nu s-au îndurat să renunțe? Poate nu au avut curajul să rupă ceva din ființa lor pentru a lăsa loc noului să se dezvolte? Poate unii dintre prieteni nu trebuiau chiar îndepărtați, ci doar relația trebuia recosntruită. Sau au renunțat prea ușor la un grup în care s-au înscris: club, trupă artistică, partid politic, atelier de artă, curs de dans?

Sau s-au pripit și acum constată că s-au afiliat unde nu trebuia. Poate ceva din toate acestea, poate puțin din fiecare.
Dar idealurile nativilor legat de cei din jur se dezvoltă în jurul acestor tovarăși de grup și poate acum, odată cu întoarcerea în timp, odată cu atenționarea că ceva s-a omis, nativii se apropie și mai mult de aceia dintre oameni pe care îi pot iubi necondiționat, alături de care sunt încredințați că pot pleca la drum fără ezitare.

Cel mai bine își dau seama nativii despre ce și despre cine este vorba odată cu data 3 iulie, care reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul de interes, domeniul anturajului de prieteni, camarazi. Saturn are acest obicei de a ne arăta foarte concret și ce ne interesează, și ce nu aveam de gând să dezvoltăm. Saturn este seniorul karmei, dar este și lordul timpului. Un Saturn retrograd ne dă posibilitatea unei întoarceri în timp, lucru de-a dreptul miraculos.

Horoscop luna iulie Pești previziuni

Miracolele există, dar este foarte important ca nativii să prindă momentul și să facă și ei ceva în sensul în care trebuie. De data aceasta, astrologul ZODIACOOL consideră că nativii ar trebui să se uite înapoi și să înțeleagă că undeva ei au greșit și că acum este momentul să corecteze. Ni se dă o a doua șansă!!! Dar odată cu intrarea lui Saturn în domeniul prietenilor, acest domeniul devine obsesiv pentru nativi! Aceștia tind să se abandoneze în cadrul grupurilor, în interesul omenirii, în general. Este foarte important să nu își piardă identitatea!

Dacă încă se mai îndoiesc, pe 5 iulie, avem Luna Plină în Capricorn, și lucrurile devin și mai clare. Dar, în afară de transformările legate de prieteni, mai sunt chestiuni legate de creativitatea pe care nativii o au de dezvoltat. Contribuția personală în cadrul unui grup, plusvaloarea pe care nativii o aduc în cadrul grupului sunt esențiale. Prin natura lor, nativii Pești au tendința de a se dizolva în cei din jur. Empatia lor poate de multe ori să îi facă să uite de propria persoană, de propriile sentimente, în favoarea satisfacerii emoționale a celor din jur.

Ei bine, a venit momentul ca nativii Pești să își exprime propriile pasiuni. Din acestea chiar grupul are de câștigat. Nativii pot veni cu propuneri de activități, propuneri de mici escapade la munte sau la mare, toate acestea depinzând de natura grupului din care fac parte. Ideile vin una după cealaltă începând din data de 12 iulie, când Mercur își reia mișcarea directă și nativii redevin comunicativi.

Horoscop luna iulie Pești profesional

Se pot inspira din orice informație, conversație, mișcare pe care o fac, indiferent cât de simplă pare. Și natura inspirată a nativilor îi ajută să simtă ce doresc, de ce au nevoie cei din jur pentru a se simți bine, pentru ca în grup să fie armonie. Nativii Pești au o mare problemă. Puși față în față cu creativitatea și cu cei cărora li se adresează creațiile lor, constată că nu au forța financiară necesară pentru a susține acest lucru.

Astrologul ZODIACOOL este de părere că pentru unii dintre nativi problema financiară poate constitui o provocare și tocmai elementul de creativitate, orientat către aceia care se bucură de rezultatele creației, poate avea un aport de bani. Nativii să nu uite nicio clipă noțiunea de iubire necondiționată! Și față de opera sa, și față de cei cărora le-o dedică.

Nativii sunt destul de preocupați de problemele de zi cu zi și pot trece cu vederea anumite evenimente astrologice. De aceea, astrologul ZODIACOOL dorește să le atragă atenția asupra zilei de 20 iulie, când are loc Luna Nouă în Rac. Luna Nouă în Rac reprezintă, pentru nativii Pești, începutul unei perioade în care ceea ce fac  îi pasionează, fac numai acele lucruri care îi pasionează, pe care le iubesc din tot sufletul. Dar mai poate însemna, pentru o parte a nativilor Pești, începutul unei mari iubiri.

Horoscop luna iulie Pești familie

Să nu uităm nicio clipă de iubirea imensă pe care nativii Pești o simt pentru copiii lor. Sunt în stare să se abandoneze pe sine cu totul pentru copiii lor. Dar este bine ca între relația cu copiii și relația cu prietenii, care la prima vedere este exact antagonică, să încerce să realizeze o complementaritate. Poate chiar să implice copiii în activități de grup. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu și nativii încep să pună în aplicare ceea ce au creat.

Încep să aibă tot felul de activități de rutină menite să le materializeze operele de creație. Aceia dintre nativi care s-au bucurat că au devenit părinți, acum intră în acea perioadă în care nu-și văd capul de tot felul de treburi mărunte, care pur și simplu le distrag atenția de la bucuria imensă de a fi părinți. Bucuria este, dar nu au timp să o savureze!

Horoscop luna iulie Pești sanatate

Din punct de vedere al sănătății, pentru nativii zodiei Pești există predispoziții pentru afecțiini ale inimii, în special către sfârșitul lunii. Pasiunea, opera pe care au realizat-o sau pe care doresc să o înceapă, dacă nu este însoțită de acea disponibilitate pentru munca de materializare, rămâne ca o dorință neîmplinită și atrage după sine probleme legate de inimă. Dar acestea sunt predispoziții. În cazul unor simptome certe, și mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.