Horoscop luna Iulie Leu 2020

Nativii Leu sunt persoane care prefera sa se afirme pe ei, actioneaza singuri, sunt concentrati in general pe propria persoana

Pentru nativii Leu, luna iulie reprezintă acea perioadă în care încep să resimtă din ce în ce mai mult mutarea Nodului Nord în zona prietenilor și grupurilor din care fac parte, acelor grupuri de oameni cu ale căror interese și pasiuni se identifică și în care se integrează. De data aceasta, nativii se duc către grupuri de prieteni, către aceia dintre oameni cu care se identifică. Sunt mai deschiși către activitățile de grup.

Horoscop luna iulie Leu

Este posibil ca o mare parte dintre nativii Leu să opteze, în această perioadă, pentru afiliere la tot felul de grupări, începând de la echipe soprtive și trupe artistice, și terminând cu partide politice. Au petrecut o perioadă destul de lungă, de peste un an de zile, în care au simțit nevoia retragerii în sine. Au preferat compania Lui Dumnezeu, și nu aceea a oamenilor. Să nu se înțeleagă că nativii s-au retras în peșteri sau că s-au ascuns de lume de tot.

Aceasta a fost tendința generală. Nativii s-au analizat în cele mai mici amănunte. Au avut ocazia să își recapituleze fapte, gânduri, sentimente. Ce rezultat a avut analiza? Numai și numai nativii o pot ști! Zona care a fost cumva vectorul de direcție al nativilor Leu, în perioada de circa un an și jumătate care a trecut, le-a inspirat multe și acum ies în lume cu fapte.

Horoscop luna iulie Leu social

Dacă în luna iulie domeniul prietenilor și grupurilor din care nativii fac parte este atât de important pentru acesta este și pentru că acolo este o persiană care îi atrage nemaipomenit și cu care este posibil să lege o relație romantică, o relație care poate fi una de durată. Ochii în patru, deci!

La începutul lunii iulie, au ocazia să facă nefăcute la serviciu și culmea să le mai și iasă. Vă dați seama mândrie pe nativi! Curajul este acela care aduce succesul, dar curajul este abia în planul 2. În planul 1 este Inspirația Divină! Da, chiar așa. Un moment în care nativilor le vine o idee, în care le vin vorbe pe buze, le dau drumul și gata, se rezolvă poate chestiuni încurcate de mult.

Pe 3 iulie, odată cu intrarea lui Saturn în Capricorn, nativii Leu se reîntorc, obsesiv de-a dreptul, în zona muncii și activităților de analiză, de migală. Dar nu mai au același spor. Se simt epuizați fără să simtă că rezolvă mare lucru. Cu toate acestea, există ceva care încă nu iese la suprafață și care le poate aduce nativilor ceva realizări. Se dă un test al răbdării. Testul Cenușăresei care odată trecut, perspectivele se pot deschide, cu condiția ca nativii să nu întoarcă spatele unei persoane pe care o apreciază, o sprijină și de care tocmai acum se pare că se îndoiește.

Horoscop luna iulie Leu previziuni

În cazul nativilor care au avut probleme în justiție, acestea au suferit amânări, aparent inexplicabile, care au pus nativii pe jar. Se întorc, reanalizează dosarele și constată că au existat omisiuni. Este o perioadă în care răbdarea, analiza și efortul susținut fac minuni! Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn, atrage atenția nativilor Leu asupra acelor chestiuni are trebuie puse în ordine. Pentru dinamicul Leu este destul de neplăcut, dar astrologul ZIDIACOOL insistă asupra elementului numit RĂBDARE, deoarece nu este o perioadă în care nativii să își poate permite să sară peste etape, să inventeze lucruri, să meargă la inspirație.

Este o perioadă în care realizările profesionale se bazează într-adevăr pe putința nativilor de a se exprima liber, dar pe chestiuni precise, studiate temeinic la bază și apoi reconstruite, aduse la zi, pe bazele solid realizate. Pentru unii dintre nativi, Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Plină din luna iunie. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie.

Am spus la începutul analizei că nativii au un Nod Nord îndreptat către prieteni, grupuri, asociații. Cu toate acestea, poate din retragerea în care s-au găsit nativii, ieșirea către prieteni sau asaltul la care sunt nativii supuși de către cei din jur îi cam sperie. Poate cei din jurul unui nativ Leu ar trebui să le dea un pic de răgaz să „se obișnuiască cu lumina”! Cam aceasta este încă starea în care se găsesc. Au avut lumină interioară, acum se obișnuiesc cu cea materială.

Horoscop luna iulie Leu bani

Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie Mercur iși reia mișcarea directă, nativii scapă de acele gafe, omisiuni sau rătăciri, bâlbe, lapsusuri, mă rog, fiecare cu ce s-a luptat în perioada în care planeta a fost în mișcarea ei retrogradă. Nativii redevin raționali. Nativii, în general, dar nu și nativii Leu. Aceștia pot fi de-a dreptul geniali! Idei inedite se pot contura.

Există însă un impediment: nativii cărbesc mai mult cu ei decât în lume și aceasta ar putea face ca momentul de genialitate să treacă peste fără să se concretizeze. Ajutorul Divin vine la pachet cu sintagma „Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă”! Nativii, deși nu au o perioadă în care sunt foarte vorbăreți, au chiar fizic o perioadă în care încă doresc să stea mai mult retrași, pot să se folosească de prieteni!

Aceia care îi enervează că vin buluc către ei, aceia pot fi transportatorii ideilor. Astrologul ZODIACOOL este de părere că ideile însă trebuie cumva protejate și în funcție de situația și colectivul în care se desfășoară lucrurile trebuie găsite soluții. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Leu accentuarea unei sensibilități aparte, a unei dorințe intrinseci de abandonare în sine, în ceilalți, în Divin.

Este un aspect care le oferă nativilor Leu imaginea unei lumi în care nu este doar muncă, analiză și rațiune, acel sentiment că lucrurile aparent simple, de o intimitate magică, sunt la fel de importante și de adevătrate precum activitatea din lume. Clipe oferite lor înșile le creează acestor nativi un spațiu numai pentru ei și poate însemna începutul unei perioade de circa două săptămâni în care, cu toată munca și agitația de la locul de muncă, nativii să simtă, măcar și pentru câteva minute, relaxarea și protecția Divină.

Horoscop luna iulie Leu dragoste

Viața romantică a lunii iulie poate fi, pentru nativii Leu, o întâlnire cu o persoană spiritualizată, cu discuții lungi. Evoluția alături de această persoană poate însemna pentru nativi un pas înainte cert. Nu trebuie să fie neapărat cineva nou. Pentru aceia dintre nativi care se găsesc într-o relație stabilă poate însemna descoperirea sau redescoperirea laturii intelectuale și spirituale a celui de lângă ei.

Poate însemna o atenționare și o mână întinsă a partenerului de cuplu care să constituie acel sprijin pentru a face un pas important către sus-înainte. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Vine energia solară, căldura, generozitatea. Dar mai ales, foarte important pentru nativi, vine vizibilitatea. Căci tare le mai place în lumină, sus, pe scenă! Acum pot să se arate, chiar pot teatraliza o autoritate de care încă le este teamă, dar pe care o pot simula. Fără exagerare, insistă astrologul ZODIACOOL!

Horoscop luna iulie Leu sanatate

Din punct de vedere al sănătății, în luna iulie nativii Leu pot avea probleme serioase de sănătate dacă nu înțeleg să dozeze munca și tensiunile de la locul de muncă. Implicarea emoțională este de dorit cu măsură și acolo unde lucrurile se arată a fi constructive, benefice, acolo unde se obțin satisfacții reale. În caz contrar, emoțiile negative pot constitui predispoziția către stomac, duoden, sâni, stern și ochiul stâng. Dar acestea sunt predispoziții. În cazul unor simptome certe, și mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!