Horoscop luna Iulie Gemeni 2020

Se pare ca tumultul de care au suferit nativii Gemeni in ultimele luni bune are, in sfarsit, un efect pozitiv asupra acestora

Până acum nativii au simțit doar acea stare de disconfort (puțin spus!). Acum nativii încep să își redefinească personalitatea. Vine un fel de recapitulare. Poate nativii s-au obișnuit cu situația, și-au însușit transformările, s-au obișnuit cu noile abilități germinate. Înțeleg ce au de făcut și înțeleg avantajele transformărilor care au avut loc, începe să le placă ființa în care s-au transformat!

Horoscop luna iulie Gemeni

Dar fenomenul este cumva încetinit. Este posibil și acesta să fie un prilej de bucurie pentru nativii Gemeni. Iau o gură de aer sau o înghițitură de apă rece și se uită în jur ca să vadă mai bine unde au ajuns. Venus este în Gemeni. Nativii se bucură! Sau asta ar trebui să facă. Sunt frumoși sau, mai bine zis, sunt atrăgători, simt nevoia să se dichisească, simt o bucurie de viață în fiecare zi. Nodul Nord a intrat de curând în zodia lor.

Acești nativi încep să conștientizeze că sunt centrul propriului univers. De ei depinde cum se aliniază să urmeze sensul vieții. Este o nouă etapă în care nativii înțeleg cine sunt, își identifică acele calități de care au cea mai mare nevoie ca să și le dezvolte. În toată această transformare pe care nativii au suferit-o tocmai în domeniul regenerării profunde, și domeniul în care stau în stadiul latent, calități care tocmai au ieșit, nativii se simt puțin dezorientați.

Nodul Nord îndreptat către ei înșiși vine să îi repună pe făgaș, să le dea curaj. Astrologul ZODIACOOL le amintește că conștientizarea este o muncă de peste un an de zile, mai precis până în decembrie 2021! Dar care începe mai cu spor din iulie 2020. Nativii sunt împăcați pentru că planetele care le-au dat viața peste cap sunt retrograde și renunță pentru o perioadă la represalii. Dar nu este timp de odihnă, ci este timp ca nativii Gemeni să fie atenți la ce au de făcut pentru a-și găsi noua cale, pentru că aceste planete le-au dat un răgaz, dar nu au renunțat!

Horoscop luna iulie Gemeni previziuni

Pe 3 iulie, odată cu intrarea lui Saturn în Capricorn, se concretizează tocmai acele elemente care au fost până acum atât de profunde, încât păreau ireale. Saturn nu știe ce înseamnă invizibil, nu știe ce este acela subtil. Sau știe, dar nu le respectă ca atare, ci le materializează și le scoate la suprafață. Ca să fim mai clari, până acum nativii au avut de înfruntat transformări atât de profunde, încât chiar dacă le simțeau, aveau doar o stare de incertitudine, nu puteau să pună ”prompterul” pe acel ceva care a trebuit răsturnat.

Acum Saturn le arată exact ce au câștigat. Dar... căci există și un dar... nativii trebuie să renunțe la ceva. Inclusiv acest lucru se va concretiza acum. Transformările cele mai importante pot fi legate de personalitatea nativilor. Sunt inclusiv calități pe care le vor intui și care se vor manifesta cel mai probabil și cel mai sigur din toamnă. Acestor calități nativii trebuie să le facă loc în viața lor și chiar să le ureze bun venit. Acum nativii pot avea acele semne care să îi identifice, care sunt acestea și pe ce butoane trebuie să apese.

Nativii trebuie să înțeleagă că trebuie să își etaleze calitățile personale indiferent câtă opoziție pot întâmpina, eventual. Astrologul ZODIACOOL îi asigură că eforturile pe care le fac pentru a se afirma cu curaj, nu sunt îndreptate impotriva celorlalți ci sunt pentru a-i atenționa pe ceilalți că vine cineva, nou, plin de originalitate și energie, care se va impune indiferent de ceea ce se crede. Este foarte posibil să întâmpine rezistență tocmai din partea unor prieteni.

Horoscop luna iulie Gemeni social

Unii dintre nativii Gemeni doresc să se afilieze la o grupare, la un club, echipă de sport și extravaganțele de care dau dovadă pot face aproape imposibil acest lucru. Alții caută prieteni noi, dar aceștia pot să fie puțin reticenți în a se apropia. Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn, transformările pot să înregistreze un palier îndeplinit, o anumită fază care a ajuns la un maxim.

Poate era bine să spun de la început un lucru important: în dragoste lucrurile merg bine. Partenerii de cuplu vin fiecare să îl completeze pe celălalt exact cu ceea ce lipsește astfel încât parteneriatul să fie cât mai aproape de o stare de plinătate. Nu este exclus ca, exact ceea ce au acum nativii Gemeni nou de dăruit în cuplu, să constituie farmecul care să atragă un partener pe măsură, pentru cei singuri, sau să aducă o scânteie într-o relație mai veche care intrase pe un palier orizontal.

Pentru unii dintre nativii Gemeni, Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Nouă. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie. Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie Mercur iși reia mișcarea directă, redevenim raționali, dar mai puțin potoliți pentru că Mercur își reintră în drepturi și ne aduce cu sine mobilitate, comunicare, tranzacții bune. Vindem și cumpărăm, și de data aceasta cu tâlc. Nu mai greșim socotelile, nu ne mai rătăcim pe drum.

Horoscop luna iulie Gemeni bani

Pentru nativii Gemeni, acest aspect vine „mănușă”. Pentru că în zona banilor, în care au înregistrat în ultima vreme blocaje, chiar pierderi, tranzacții nereușite, lucrurile se deblochează. Nativii au cumpărat sau au vândut la momente mai puțin fericite sau au avut plăți de încasat care au stagnat. Deci, toate acestea își pot relua mersul normal. Inclusiv calitățile nativilor, acel mic bagaj de calități care pot constitui micul tezaur personal al nativilor, încep să se dezmorțească și să lucreze în favoarea lor.

20 iulie, Luna Nouă în Rac, deci Luna Nouă e în domeniul banilor. „Banii mei” – „Banii noștri” – aceste două noțiuni pot fi opozabile, dar pot fi complementare, de noi depinde! Banii mei sunt banii mei. Banii noștri pot fi moșteniri, banii partenerului de viață, bani comuni ai familiei lărgite care pot fi administrați de nativi. Un semnal este acela că banii personali pot fi munciți, realizați prin intermediul fie al unor afaceri de familie, fie prin investiții comune, profitabile.
Viața romantică a lunii iulie, în special în jurul datei de 20 iulie, este pentru nativii zodie Gemeni una foarte interesantă, plină de mister.

Nativii se bucură de plăcere, iubire și de un amor aparte, plin de mister și trăiri la limită. Profesional, deși nativii sunt mai puțin asumați, au satisfacții materiale. Banii vin inclusiv din activitatea profesională. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Nativii Gemeni devin mai activi și mai comunicativi decât sunt, dar incep să iau lucrurile în și mai simplu. Atitudinea este aceea a adolescenților care văd lucrurile foarte simplu, găsesc farmecul fiecărei situații, indiferent cât de dramatică este, nu se lamentează, nu se panichează, dar le iese bine.

Comunicarea este foarte importantă și nativii, după cum vede astrologul ZODIACOOL horoscopul zilelor de după 22 iulie, încearcă să ia legătura cu tot felul de persoane cu care nu au vorbit de mult, fac vizite sau mici deplasări în interes profesional, acelea pe care nu au avut posibilitatea să le realizeze în ultima vreme.

Horoscop luna iulie Gemeni sanatate

Din punct de vedere al sănătății, unii dintre nativi sunt predispuți la probleme ale articulațiilor, în special genunchii, probleme ale pielii sau crize de bilă. Atenție la orgoliu, ce merge merge, dar la ce nu merge încercați cu „puțintică răbdare”. Dar acestea sunt predispoziții. În cazul unor simptome certe, și mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.