Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iulie Berbec 2020

Daca ne uitam la cum incep nativii Berbec aceasta luna, ii gasim in elementul lor.

Marte, planeta guvernatoare a acestor nativi, numai ce a intrat în domiciliu, respectiv în zodia Berbec, și le-a dat nativilor acestei zodii spor de inițiativă, putere fizică, energie, elan, dar și impulsivitate care poate duce până la agresivitate. Agresivitatea și spiritul războinic se pot manifesta într-un registru inferior al vibrațiilor marțiene. Dar sper că nu ne aflăm acolo, cel puțin nu cititorii și ascultătorii ZODIACOOL!

Horoscop luna iulie Berbec

Se poate, deci, folosi această energie într-o manieră constructivă. Nativii se pot ocupa de corpul lor, de sănătate în primul rând, dar și de menținerea sau formarea unui trup atletic prin sport, mișcare, soare. Pot lua inițiative, pot conduce, își pot consolida poziția. Nativii Berbec încep luna cu o relație de iubire care ne impresionează de-a dreptul. Comunică foarte bine cu persoana iubită, fac mici deplasări.

Este foarte posibil ca una dintre aceste deplasări să fie organizată de un grup de prieteni tocmai ca să faciliteze o întâlnire între nativi și partenera/partenerul de cuplu. În cuplu au avut loc niște neînțelegeri și prietenii doresc să îi vadă pe cei doi din nou ca la început, să repare eventual ce s-a fisurat. Se pare că reușesc și nativii Berbec prind curaj, se implică în joc, sunt mari șanse ca cei doi să se împace.

Pe 3 iulie, odată cu intrarea lui Saturn în zona profesiei, pentru nativii Berbec se accentuează un blocaj. Dacă până acum pentru nativi acest blocaj era doar o părere, acum este certitudine.Toate planetele care se găsesc în domeniul profesional sunt retrograde: și Jupiter, și Saturn, și Pluton. Toate sunt planete cu impact în zona profesională. Cu Jupiter retrograd, s-ar părea ca cineva acolo sus să nu le mai acordă nativilor sprijinul pe care se bazau.

Horoscop luna iulie Berbec social

Persoana ori nu dorește, ori nu are posibilitatea de a-i ajuta, blocajul se poate manifesta și prin imposibilitatea de a-i ajuta pe nativi din tot felul de motive. Dar, mai există posibilitatea ca nativii să nu fie încă pregătiți pentru a susține un examen, un interviu pentru ocuparea unei funcții sau pentru ocuparea unui job. Și persoana să considere că îi ajută tocmai prin amânarea momentului decisiv. Mai sunt o parte dintre nativii Berbec care își pierd locul de muncă. Și caută, trimit CV-uri, iau contact cu multă lume.

Este un lucru foarte bun, deoarece din toamnă, atunci când blocajul se ridică, constată că toate aceste căutări le-au adus o experiență care acum tocmai bine le folosește. Ipoteza că compania la care lucrează sau la care doresc să lucreze nu are resurse financiare ca să îi  angajeze, să îi mențină angajați sau ca să îi avanseze, este foate plauzibilă. Dar și acest blocaj durează până în toamnă, când lucrurile se vor rezolva.

Horoscop luna iulie Berbec profesional

O altă parte dintre nativii zodiei Berbec se pot bucura de succes la locul de muncă și aceasta pentru că au pregătit din timp toate elementele de care au nevoie pentru a se susține. Au o bază solidă, au muncit, au învățat și acum culeg laurii. Sau activitatea lor se bazează în sine pe ceva din trecut care se repetă, de exemplu un recurs la un proces pentru un avocat, o revizuire la un document, o variantă îmbunătățită a unui un proiect, restanțe la examene etc.

Până la reintrerea planetelor în mers direct, adică până în toamnă, aveți tot timpul să deslușiți ce ați pierdut din vedere, ce aveți de recuperat. Atenție, acest ceva poate fi foarte concret, dar poate fi și din domneiul cunoașterii sau nivelului spiritual la care mai aveți de adăugat. Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn îi poate ajuta pe nativii Berbec să identifice exact lucrurile pe care le au de recuparat, Luna luminată de Soare face să se vadă toate amănuntele și eventual toată lumea implicată.

Pentru unii dintre nativii Berbec, Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Nouă. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie. Ei da, pe 12 iulie Mercur iși reia mișcarea directă, redevenim raționali, dar mai puțin potoliți pentru că Mercur își reintră în drepturi și ne aduce cu sine mobilitate, comunicare, capacitate de tranzacționare.  Vindem și cumpărăm, și de data aceasta cu tâlc. Nu mai greșim socotelile, nu ne mai rătăcim la drum. Pentru nativii Berbec, aceasta se întâmplă pe domeniul căminului, părinților, rădăcinilor.

Horoscop luna iulie Berbec familie

20 iulie, Luna Nouă în Rac, deci Luna Nouă în casă, în viața de familie, în relația cu părinții. Poate fi un început în toate acestea. Unii dintre nativi au de renovat casa și acum este un moment bun pentru a începe. Alții doresc să își viziteze părinții, bunicii, orașul natal și acum este un moment bun. Alții au de rezolvat probleme cu cei cu care împart căminul sau probleme ale acestora. Alții simt nevoia de protecție, căldură și se retrag acasă. Nativii trebuie să fie atenți la ce informații primesc, la cine apare în jurul lor pentru că sunt elemente care îi ajută în ceea ce încep acum.
Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Uau!

Vă mai amintiți că prietenii au pus mână de la mână și au organizat o excursie pentru ca nativii Berbec să se regăsească cu iubitul/iubita cu care s-au certat? Ei bine, aceia dintre nativi care au căzut în această „capcană” nu regretă! Pentru că relația este plină de pasiune, se îndrăgostesc, zboară!

Horoscop luna iulie Berbec bani

O altă parte a nativilor Berbec petrec foarte mult timp cu copiii lor și reușesc să stabilească cu aceștia o relație din care fiacare are ceva de câștigat: copiii, iubire și dezvoltarea unor calități pe care numai un părinte plin de energie o poate  să realizeze, părinții, satisfacția aceluia care își vede opera plină de lumină! Aceia care nu au bucuria de a avea copii, pot află că devin părinți! Dar toți nativii Brbec sunt creativi și plini de o energie care le dă curajul de a se exprima.

Banii sunt bine aspectați, în special în prima parte a lunii. Dar banii vin în special din activități mai puțin obișnuite. Sau vin în salturi. Dar sunt folosiți, în această perioadă, pentru cumpărături în casă. Aceia dintre nativi care au o afacere de familie pot beneficia de tranzacții sau contracte avantajoase.

Horoscop luna iulie Berbec sanatate

Din punct de vedere al sănătății, persistă problemele de sănătate ale anului, respectiv afecțiuni ale articulațiilor, în special ale genunchilor, probleme ale colicistului sau afecțiuni ale pielii. Specific lunii iulie ar fi o predispoziție la migrene sau la afecțiuni ale capului. Problemele profesionale pot da mari bătăi de cap, la propriu! Atenție la accidente, lovituri. Da-ți atenție sectorului profesional, dar nu vă impacientați, orice are rezolvare în toamnă! Dacă nu, vă doare capul.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit