Horoscop luna Iulie 2020: avem parte de schimbari majore

Primul cuvant care imi vine in minte atunci cand vad horoscopul lunii iulie este: retrogradare! Zilele sunt parca venite din trecut

De multe ori sunt cinci planete retrograde la un anumit moment, dar ca acest aspect să se mențină o mare parte a lunii, mai puțin. Bine, nu este un aspect dramatic, nu se întâmplă o dată la o mie de ani! Ne recunoaștem faptele, consecințele acestora, chiar și gândurile, în tot ce parcurgem în luna iulie. Dacă luăm pe rând planetele retrograde și le analizăm, ne vom regăsi fiecare dintre noi vibrațiile care ne sunt familiare, care parcă tocmai ne-au atins, dar cu care încă nu ne-am împăcat.

Previziuni horoscop luna iulie

Vibrațiile planetelor sunt instrumente pe care fiecare dintre nativi le folosesc pentru a-și aduce la zi domeniul restant. Și vă avertizez că fiecare nativ în parte are 4 domenii restante. La nivel național, sau la nivelul întregii omeniri dacă doriți, (fiecare citește zodiacul în funcție de nivelul la care are interesul să se raporteze), lucrurile sunt destul de interesante. Pentru că relațiile internaționale pot înregistra niște blocaje.

Nu este neapărat ceva grav, dar este ceva care poate avea legătură cu greșeli sau dimpotrivă, elemente pozitive din trecut, dar care au ceva ce mai trebuie lămurit. Astrologul ZODIACOOL zice că nu o să fie o criză economică gravă, deoarece în domeniul finanțelor este Uranus care ne surprinde plăcut. Nodul Nord, proaspăt intrat în zona lui Mercur, în Gemeni, ne duce cu gândul la comerț, tranzacții, care mai de care mai inedite.

Dar ce pot să spun despre un aspect care are Mercur combustionat de Soare și îl mai are și retrograd, într-o zonă pe care o guvernează? Pot să spun că orice acțiune sau activitate care ține de rațiune, unde „socoteala de acasă” este baza, deci orice astfel de acțiune sau activitate trebuie amânată cât se poate până după 12 iulie. Mercur se joacă cu noi, consecințele nu sunt dramatice, dar aceste jocuri pot crea o stare de incertitudine, pot predispune la mici greșeli care toate adunate să creeze probleme financiare importante.

Horoscop luna iulie general

Deci, orice tranzacție importantă, orice mică deplasare, schimbare, inițiativă de negociere, dacă poate fi evitată până la jumătatea lui iulie, este de dorit. Dacă Pluton este planeta lucrurilor ascunse, un Pluton retrograd poate să însemne tocmai că acele elemente ale domeniului care se doresc a fi ascunse, exact ies la suprafață, spre surprinderea celor care au dorit să tragă un văl peste ceva anume.

Dar nu le prea iese! Și într-o conjuncție cu Jupiter, tot retrograd, se poate spune că doar cunoașterea este aceea care are restanțe și din cauza căreia misterul este elucidat sau îngropat pentru totdeauna! Ascunzișul poate deveni ținta ironiilor colective!

Horoscop luna iulie profesional

Trebuie să țineți cont de un lucru: și partenerul de afaceri, partenerul de conversație sau de drum, și aceștia sunt sub influența lui Mercur combustuinat de Soare, cam prima săptămână din luna iulie și influențați de un Mercur retrograd până pe 12 iulie. Deci, atenție, nu vă bazați că partenerul este corect, poate să fie, dar efectiv să facă greșeli sub aceste influențe ale planetelor puse pe șotii.

Mai suntem sub influența planetelor Jupiter, Saturn, Neptun și Pluton, toate retrograde! Avem logica unuia care merge la cacealma fără măcar să se uite la ce cărți are în mână. Mercur se află în tot acest timp în Rac. Mintea este destul de intuitivă, dar atunci când trebuie să transpună informația intuită în raționament logic, e jale! Să nu uităm că o altă planetă care presupune logica și care se presupune că ne trage de mânecă atunci când o luăm razna, Saturn, este tot retrogradă.

3 iulie, Saturn se reîntoarce în domiciliu, în mișcare retrogradă. Se pare că mai avem ceva de rezolvat în orarul nostru din fiecare zi. Am uitat poate ceva important care se va pune acum la punct. Dar ne simțim blocați în restricții care ne dau sentimentul că nu se mai termină. Tot intuiția ne spune că Saturn știe ce face și că numai și numai răbdarea ne poate scoate din negură.

Horoscop luna iulie social

Conducerile, la toate nivelurile, vor simți cel mai tare reformele. Cadrele de conducere sunt în plină schimbare. Cu un Saturn retrograd, regulile schimbării pot fi prea rigide, dar se mai relaxează la începutul toamnei. Pe 22 iulie, noaptea târziu, Soarele intră în zodia Leu. Cezarul prinde puteri! Fiecare dintre noi este mai putenic și mai vocal. Dar să nu uităm nicio clipă generozitatea care trebuie să însoțească fiecare gest al unui rege! Evident, sunt avantajați nativii zodiei Leu, care devin plini de energie, de lumină și simt că se desfășoară în energii care le sunt benefice.

Toate acțiunile acestor nativi sunt bine țintite și cu șanse mari de izbândă. Singurul aspect care deranjează și poate reduce din energia momentului este opoziția pe care Soarele o face cu Saturn. Energiile zodiei Leu sunt unele care predispun la mișcare liberă, autoritate, și mai ales la creativitate, pasiune și generozitate. Regulile stricte pun piedică. Dar astrologul ZODIACOOL are mereu, când vede o opoziție, tendința de a face din antagonism, complementaritate: Saturn face reguli ce-i drept, dar și concretizează, chiar retrograd, poate materializa ce-i rămas din urmă.

Deci, aveți șansa de a vă definitiva opere care au fost abandonate cândva, aveți șansa de a relua iubiri uitate, de a deschide caiete vechi pe care  continuați ceva ce ați creat cândva. E ceva important cu adevărat, vă atenționează astrologul ZODIACOOL!!! Este valabil pentru toată lumea, nu numai pentru nativii Leu, dar pentru aceștia și mai și!

Calendarul lunii iulie

  • 3 iulie, Saturn se reîntoarce în Capricorn,
  • 5 iulie, Luna Plină în Capricorn, cu Soarele în Rac,
  • 12 iulie, Mercur își reia miscarea directă,
  • 20 iulie, Luna Nouă în Rac,
  • 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.