Horoscop luna Iulie 2019 Pești: recunoașterea eforturilor profesionale, o nouă iubire

Horoscop Iulie Pești: nativii Pești vor simți efectele Eclipselor din 2, respectiv 17 Iulie, pe segmentul iubirii, a creativității, a familiei, prietenilor

etc. Aș zice că după nativii Rac, voi sunteți cei mai avantajați și protejați de Univers în această lună.

Este adevărat că luna se împarte și pentru voi în două părți, una productivă, cu multă dragoste, evenimente dorite în familie, concepere de copii, examene reușite, popularitate, și o perioadă mai puțin bună, după ce Mercur intră în retrogradare din 8 Iulie și până pe 1 August.

La voi, mișcarea aparent retrogradă a mesagerului zeilor este bună, întrucât ea aduce la pachet conștientizări legate de felul în care greșiți în relație, unde este rostul de a mai remedia ceva.

Loading...

După 23 Iulie, odată cu intrarea Soarelui în Leu, o să începeți să vă preocupați mai mult de sănătate, de a rezolva unele lucruri ce au fost amânate la serviciu, posibil chiar să luați în calcul găsirea unui nou loc de muncă, dacă pe fondul nervozității o să luați decizia de a vă înainta demisia.

Pe partea de sănătate, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți, stresul, oboseala, problemele de sănătate deja existente în corp vă pot aduce depresii, atacuri de panică, atacuri cardio-vasculare, atacuri cerebrale etc.
Pești singuri, în urma acestei luni, este posibil să se îndrăgostească, să facă o impresie bună.

Vor fi și Pești care vor avea parte de recunoașterea eforturilor pe partea profesională, aceștia se vor afirma în special în mediul online cu munca lor.

Uranus de pe casa banilor vă aduce idei noi, important este să căutați acum metode prin care să puneți totul în practic, iar după 1 August, să demarați totul.

Zile favorabile
2 Iulie este o zi favorabilă pentru a concepe un copil/întâlniri romantice
5 Iulie este o zi favorabilă pentru a semna contracte/ susține examene

Zile nefavorabile
17 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a vă discuta cu prietenii despre bani (violență, bârfe)
26 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a da bani cu împrumut/ a face credite

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În ce lună este zodia Taur: Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai.
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Stăpânul zilei pe momentul de trecere la anul Șobolanului este Focul yin, ceea ce va face ca

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.