Horoscop luna Iulie 2019 Pești: recunoașterea eforturilor profesionale, o nouă iubire

Horoscop Iulie Pești: nativii Pești vor simți efectele Eclipselor din 2, respectiv 17 Iulie, pe segmentul iubirii, a creativității, a familiei, prietenilor

etc. Aș zice că după nativii Rac, voi sunteți cei mai avantajați și protejați de Univers în această lună.

Este adevărat că luna se împarte și pentru voi în două părți, una productivă, cu multă dragoste, evenimente dorite în familie, concepere de copii, examene reușite, popularitate, și o perioadă mai puțin bună, după ce Mercur intră în retrogradare din 8 Iulie și până pe 1 August.

La voi, mișcarea aparent retrogradă a mesagerului zeilor este bună, întrucât ea aduce la pachet conștientizări legate de felul în care greșiți în relație, unde este rostul de a mai remedia ceva.

După 23 Iulie, odată cu intrarea Soarelui în Leu, o să începeți să vă preocupați mai mult de sănătate, de a rezolva unele lucruri ce au fost amânate la serviciu, posibil chiar să luați în calcul găsirea unui nou loc de muncă, dacă pe fondul nervozității o să luați decizia de a vă înainta demisia.

Pe partea de sănătate, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai atenți, stresul, oboseala, problemele de sănătate deja existente în corp vă pot aduce depresii, atacuri de panică, atacuri cardio-vasculare, atacuri cerebrale etc.
Pești singuri, în urma acestei luni, este posibil să se îndrăgostească, să facă o impresie bună.

Vor fi și Pești care vor avea parte de recunoașterea eforturilor pe partea profesională, aceștia se vor afirma în special în mediul online cu munca lor.

Uranus de pe casa banilor vă aduce idei noi, important este să căutați acum metode prin care să puneți totul în practic, iar după 1 August, să demarați totul.

Zile favorabile
2 Iulie este o zi favorabilă pentru a concepe un copil/întâlniri romantice
5 Iulie este o zi favorabilă pentru a semna contracte/ susține examene

Zile nefavorabile
17 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a vă discuta cu prietenii despre bani (violență, bârfe)
26 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a da bani cu împrumut/ a face credite

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.