Horoscop luna Iulie 2019 Fecioară: schimbări neașteptate, menite să aducă liniște sufletească

Horoscop Iulie pentru Fecioară: nativii Fecioară în prima parte a lunii Iulie, până pe 23, când Soarele intră în Leu, vor avea 2 Eclipse pe case de iubire,

relații sociale, copii, creativitate, public etc. De reținut este faptul că aceste eclipse din punct de vedere astrologic sunt considerate furturi astrale de energie, care aduc la pachet schimbări neașteptate, menite să aducă liniște sufletească.

Partea bună este că Eclipsa de Soare din 2 Iulie, din Rac, vizează relația cu prietenii. În jurul acestei date pot să apară persoane noi în viața voastră, să se reia unele prietenii care au predispoziția de a vă modifica viziunea asupra iubirii în următoarele 6 luni.

Loading...

Un element însă umbrește acest festival astral, intrarea lui Marte în Leu, în aceeași zi, ceea ce poate declanșa unele neplăceri atât la locul de muncă, cât și în relația de acasă, conducându-le pe Fecioare la ideea de a se răzbuna, de a ieși în oraș cu persoane noi, tocmai pentru a uita de supărare.

Se vor crea între 2-8 Iulie tot felul de portițe care să vă ajute să intrați la un curs, să întâlniți oameni pe care îi urmăreați de ceva timp, să obțineți aprobări, să vi se confirme faptul că partenerul vă iubește, că dorește să treceți la un alt stadiu în relație, să apară pe lume un copil etc.

Tot zenul dispare după 8 Iulie, când Mercur, guvernatorul vostru, retrogradează în casa a XII-a, reactivând conflictele  interioare ce v-au dat dureri de cap în 2018. Important este să înțelegeți că ceilalți nu își vor schimba atitudinea față de voi, atâta timp cât voi nu veți impune anumite reguli, restricții etc.

Fecioarele care au probleme de sănătate cu inima, tranzitul, sistemul imunitar pot să aibă parte de complicații, totul se activează pe fondul stresului etc.

Cert este că după 23 Iulie o să simțiți nevoia să vă îndepărtați de anumite persoane care vă aduc suferință, poate chiar veți lua în calcul mutarea la un alt loc de muncă.

O persoană dragă poate să necesite internare/tratament medicamentos între 17-23 Iulie. 

Cei care doresc un copil și au probleme medicale, în această lună pot merge la doctor, să facă tratament. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să cereți cel puțin trei opinii, deoarece Mercur retrograd poate să aducă și diagnostice greșite.

Dacă nu este cazul să abordați o discuție delicată cu rudele legată de o moștenire, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să amânați totul după 12 August, în caz contrar, tot ce veți spune se va înțelege diferit.

Dacă locuiți la comun cu părinții, socrii, după această lună sunt șanse de 90% să vă mutați, tensiunile vor ajunge la cote maxime.

Atenție în trafic, la locul de muncă, deoarece pot să apară mici accidente, aceste pot reprezenta: arsuri, electrocutări,  căzături, înec.

Zile favorabile
2 Iulie este o zi favorabilă pentru a vă declara sentimentele
17 Iulie este o zi favorabilă pentru rupe legăturile cu persoanele negativiste

Zile nefavorabile
11 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a discuta cu rudele
23 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a merge la interviuri

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Trigrama XUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 4. Trigrama XUN este formată
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Șobolan este Nordul. Prin urmare, Șobolanii trebuie
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.