Horoscop luna Iulie 2019 Fecioară: schimbări neașteptate, menite să aducă liniște sufletească

Horoscop Iulie pentru Fecioară: nativii Fecioară în prima parte a lunii Iulie, până pe 23, când Soarele intră în Leu, vor avea 2 Eclipse pe case de iubire,

relații sociale, copii, creativitate, public etc. De reținut este faptul că aceste eclipse din punct de vedere astrologic sunt considerate furturi astrale de energie, care aduc la pachet schimbări neașteptate, menite să aducă liniște sufletească.

Partea bună este că Eclipsa de Soare din 2 Iulie, din Rac, vizează relația cu prietenii. În jurul acestei date pot să apară persoane noi în viața voastră, să se reia unele prietenii care au predispoziția de a vă modifica viziunea asupra iubirii în următoarele 6 luni.

Un element însă umbrește acest festival astral, intrarea lui Marte în Leu, în aceeași zi, ceea ce poate declanșa unele neplăceri atât la locul de muncă, cât și în relația de acasă, conducându-le pe Fecioare la ideea de a se răzbuna, de a ieși în oraș cu persoane noi, tocmai pentru a uita de supărare.

Se vor crea între 2-8 Iulie tot felul de portițe care să vă ajute să intrați la un curs, să întâlniți oameni pe care îi urmăreați de ceva timp, să obțineți aprobări, să vi se confirme faptul că partenerul vă iubește, că dorește să treceți la un alt stadiu în relație, să apară pe lume un copil etc.

Tot zenul dispare după 8 Iulie, când Mercur, guvernatorul vostru, retrogradează în casa a XII-a, reactivând conflictele interioare ce v-au dat dureri de cap în 2018. Important este să înțelegeți că ceilalți nu își vor schimba atitudinea față de voi, atâta timp cât voi nu veți impune anumite reguli, restricții etc.

Fecioarele care au probleme de sănătate cu inima, tranzitul, sistemul imunitar pot să aibă parte de complicații, totul se activează pe fondul stresului etc.

Cert este că după 23 Iulie o să simțiți nevoia să vă îndepărtați de anumite persoane care vă aduc suferință, poate chiar veți lua în calcul mutarea la un alt loc de muncă.

O persoană dragă poate să necesite internare/tratament medicamentos între 17-23 Iulie.

Cei care doresc un copil și au probleme medicale, în această lună pot merge la doctor, să facă tratament. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să cereți cel puțin trei opinii, deoarece Mercur retrograd poate să aducă și diagnostice greșite.

Dacă nu este cazul să abordați o discuție delicată cu rudele legată de o moștenire, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să amânați totul după 12 August, în caz contrar, tot ce veți spune se va înțelege diferit.

Dacă locuiți la comun cu părinții, socrii, după această lună sunt șanse de 90% să vă mutați, tensiunile vor ajunge la cote maxime.

Atenție în trafic, la locul de muncă, deoarece pot să apară mici accidente, aceste pot reprezenta: arsuri, electrocutări, căzături, înec.

Zile favorabile
2 Iulie este o zi favorabilă pentru a vă declara sentimentele
17 Iulie este o zi favorabilă pentru rupe legăturile cu persoanele negativiste

Zile nefavorabile
11 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a discuta cu rudele
23 Iulie este o zi nefavorabilă pentru a merge la interviuri

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.