Horoscop luna Ianuarie Scorpion 2021

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Scorpion nu vor acea certitudini la capitolul financiar, probabil vor trebui sa infrunte probleme din trecut

De obicei nu îmi place să dau vești mai puțin bune, dar de data aceasta nativii zodiei Scorpion au de înfruntat o furtună în relația de cuplu.

O iubire trecută vine să ocupe din nou prim-planul emoțional al nativilor acestei atât de delicate zodii și pare că dorește să bulverseze întreaga existență intimă a nativilor.

Previziuni luna Ianuarie pentru zodia Scorpion

În data de 19 ianuarie, Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, acasă e cald și bine! Un Soare în Vărsător în domeniul rădăcinilor și al căminului este una dintre cele mai benefice aspecte.

Pentru că îi dă nativului posibilitatea de a se mișca în casă în voie, de a-și manifesta toate extravaganțele pe care le simte. Dar, mai ales, îi dă nativului perspectivă.

Știe unde și cum să își orienteze energia pentru a face exact ce are nevoie în casă ca să-și asigure un viitor.

Bani și carieră pentru nativii Scorpion în Ianuarie

Nodurile lunare se așează pe axa banilor. Banii proprii sunt puși sub semnul întrebării. Vin sau nu, în funcție de niște probleme trecute, rezolvate sau nu, și acum își arată efectele.

Dar există moșteniri, există bani din parteneriate sau credite care le satisfac nativilor nevoile. Veniturile curente gen salarii vin, dar fără măriri. Și aici este nevoie de un pic de atenție!

Data de 13 ianuarie, are o dublă semnificație: planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare și tot în 13 ianuarie avem Luna Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto. Nu putem să nu legăm aceste două aspecte.

Luna Nouă în Capricorn deschide nativilor un gen de comunicare mult mai asumat și mai concentrat pe ce este de valoare, prin „de valoare” înțelegând profund, mai ales în conversație.

Atenție, nativi Scorpion, că fiecare cuvânt al vostru are o greutate! Aspectul se combină foarte bine cu acel Uranus care revine în mișcare directă pe domeniul relațiilor și nativii cu probleme parteneriale au șansa să rezolve conflicte cu niște cuvinte bine așezate.

O parte dintre nativii zodiei Scorpion se întorc la rădăcini, la a se inspira în activitatea pe care o desfășoară, mai ales în zona de comunicare și de tranzacții, din surse primare, din informații pe care le găsesc de la bunici, străbunici, părinți.

Dragoste și relații Scorpion în Ianuarie

Casa este dată peste cap, asta în cazul în care este o iubire care vine peste o relație stabilă.

În cazul în care este acela cu care nativul împarte căminul, este partenerul de viață, probleme din trecut, reproșuri, amintiri mai puțin plăcute vin și pun greu la încercare cuplul.

În data de 7 ianuarie, Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur și nativilor li se deschide posibilitatea de a lua inițiative pe domeniul relațiilor. Dar aceste relații devin în curând surse de explozii efectiv.

Nativii doresc eliberarea de orice restricționare și de orice reguli impuse.

Pentru partenerii nativilor poate să vină o perioadă dificilă, dar dacă înțeleg să acorde libertate nativilor, să lase nativul să aducă în atmosfera cuplului tot felul de inițiative, una mai inedită decât alta, dacă se comportă el însuși ca o persoană liberă, cuplurile solide nu au decât de câștigat.

Aceia care se tem de orice este nou, nu au șanse de a trece peste perioada care urmează. Dar să nu uităm că Marte a intrat pe un teritoriu care îi aparține planetei Venus și poate fi un impuls benefic pentru cuplurile nehotărâte!

Acum mai vine un element care poate suda și mai bine cuplurile: în data de 8 ianuarie, Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, iar romantismul responsabilizează partenerii.

Și aceasta printr-o comunicare deschisă. Relațiile sunt bine închegate de discuții între parteneri. Și tot pe 8 ianuarie Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, ceea ce inspiră Astrologul zodiacool.ro să spună că se pune problema unor discuții care vizează viitorul cuplurilor.

Pentru nativii zodiei Scorpion, aceasta are loc în domeniul căminului și discuțiile cu partenerul devin ceva mai raționale, dar intervine în același timp o latură emoțională, sensibilă, inclusiv în raționamente.

Predispoziții luna Ianuarie pentru Scorpioni

Luna Plină în Leu cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie le arată nativilor Scorpion exact cum să se facă văzuți. Nativii constată că sunt într-un con de lumină și trebuie să facă față situației.

Și de unde energie pentru acest episod? De acasă, de la părinți, din amintiri. Nativii să rețină că numai cu gândul – într-o situație în care au nevoie de toată strălucirea pentru că s-au făcut remarcați, dacă accesează cutia cu amintiri – le vin pe buze exact cuvintele de care au nevoie!

Luna ianuarie este o perioadă în care nativii au de depășit o perioadă cu destule provocări, dar Astrologul zodiacool.ro le-a identificat care sunt uneltele cu care își pot face viața mult mai ușoară, depășesc tensiunile sau chiar le pot folosi în avantajul lor. Succes!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!