Horoscop luna Ianuarie Sagetator 2021

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Sagetator se concentreaza mai mult pe relatia de iubire, isi regandeste sentimentele, lucreaza mai mult la acest capitol

Îmbunătățirea calităților de comunicator și un soi de mobilitate caracterizează luna ianuarie pentru Săgetători. Gândurile curajoase, ideile trăsnet, toate acestea sunt însă motive de tensiune.

Pentru că țin nativii Săgetător într-o încordare, pentru că trebuie să facă față la ceva. Nativii s-au eliberat de restricții, în special acolo unde muncesc. Dar restricțiile de comunicare sau, mai precis, un fel de autocenzură există și nu prea convine nativilor.

Previziuni luna Ianuarie pentru zodia Săgetător

Mai ales că restricțiile privesc și deplasările și tranzacțiile, iar nativii se simt încorsetați de anumite reguli pe care și le asumă, dar nu le convin.

Aspectele tensionante nu sunt mult mai bune decât la celelalte zodii, dar se așează pe domenii care nu au legătură cu emoțiile, cu stările sufletești și atunci sunt mai ușor de suportat.

Nativii sunt concentrați pe propriile lor calități, dar nu sunt bine văzuți de prietenii de grup. Sau concentrarea pe calitățile proprii nu le lasă loc de a analiza la general, de a avea viziune asupra unor probleme mai largi. Sunt foarte țintiți pe ei și prietenii observă acest lucru.

Bani și carieră pentru nativii Săgetător în Ianuarie

Data de 8 ianuarie, când Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, poate reprezenta pentru nativii zodiei Săgetător rezolvarea problemelor materiale.

Primesc sume de bani, încep să găsească soluții, constată că se descurcă cu ce au. Dar un prieten îi datorează niște sume de bani și întârzie cu datoria sau un prieten îi solicită sprijinul și nativul constată că nu poate să îl ajute având el însuși cheltuieli.

Și tot pe 8 ianuarie Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, ceea ce face nativii extrem de vorbăreți. Nativilor le vin tot felul de idei, una mai interesantă decât alta.

Nativii sunt puși pe șotii sau așa par pentru că ideile lor sunt atât de ieșite din comun încât la prima vedere pare ceva ireal. Dar nu este decât ceva cu totul nou și care este menit să scoată atmosfera din rutina zilnică.

În ziua de 13 ianuarie avem Luna Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto. Luna Nouă în Capricorn deschide nativilor interesul pentru bani.

Și vine o etapă în care aceștia încep tot felul de activități care fie aduc beneficii materiale, fie sunt activități legate de administrarea unor valori, de achiziționarea unor posesiuni mai importante.

Din activitatea profesională pot să vină niște bani frumoși și cu inventivitatea de care dau dovadă nativii în muncă, există șanse de o perioadă bună.

Există însă posibilitatea ca atâta interes pentru valori să îi cam amețească pe nativi și aceștia să judece eronat când este vorba de posesiuni, bani, valori. Consultarea cu cineva de încredere este de dorit.

Dragoste și relații Săgetător în Ianuarie

Nodurile lunare sunt așezate pe axa personalității și a relațiilor. Nativii sunt îndemnați să urmeze calea către cel de vizavi sau cel care îi este alături, luați-o cum simțiți.

Cum vedeți un partener? Ca fiindu-vă alături sau vizavi? Astrologul zodiacool.ro crede că un adevărat partener este când alături, când vizavi, după cum cere interesul comun.

În data de 7 ianuarie Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Nativii au avut o mare pasiune care acum se transformă într-o problemă care necesită analiză și acțiune.

Iubirea se transformă într-o chestiune care trebuie lucrată, nu mai vine totul de la sine, deși chimia există și încă foarte evident pentru cei doi.

În câteva zile, Marte va face conjuncție cu Uranus și aceasta le va aduce nativilor idei fulger care țin efectiv de noua relație romantică și le poate crea o stare de efervescență pe care o consideră ca pe o trăire inedită.

Și pentru că nativii iubesc, încep să gândească un viitor alături de partener. Există însă o temere de ordin material atunci când nativii gândesc aceste planuri.

În data de 14 ianuarie planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare. Odată cu intrarea planetei Uranus în mișcare directă, nativii se eliberează de micile activități de rutină, le realizează cu mai mare ușurință și reușesc să dedice mai mult timp și mai multă energie iubirii.

Predispoziții luna Ianuarie pentru Săgetător

În data de 19 ianuarie, Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător. Nativii prind puteri și fac tot felul de deplasări pe care până acum le-au tot amânat. Nu au avut suficientă deschidere pentru drumurile respective.

Un Soare în Vărsător, în domeniul mobilității și al comunicării, poate însemna, după Astrologul zodiacool.ro, și informații bombă care vin către nativ și care răstoarnă nativului orice raționament pentru că ceea ce știa și gândea până acum pare învechit, depășit.

Dacă ne gândim la interesul nativilor pentru bani, intervin acum niște tranzacții inedite care depășesc așteptările și care le pun curajul la încercare, curajul de a face lucruri noi. Dar Astrologul zodiacool.ro nu sfătuiește pe nimeni să meargă la risc!

Luna Plină în Leu, cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, le arată nativilor că pe lângă informațiile primare, pe lângă discuțiile banale, există ceva mai mult și toate informațiile simple puse cap la cap sau, de ce nu, fiecare în parte, pot constitui o concluzie care să ducă nativul respectiv către propria lui evoluție.

Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2020 și se pare că nu ne lasă nici în 2021: genunchii și șoldurile. Dar mai sunt probleme legate de gât și acestea pot să aibă drept cauză o activitate de rutină care afectează zona cervicală.

Luna ianuarie este o perioadă în care nativii au de depășit o perioadă cu destule provocări, în special în ce privește analiza rațională. Nativii au de trecut un hop, de la o anumită treaptă către una superioară de gândire, comunicare, mișcare. Succes!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!