Horoscop luna Ianuarie Rac 2021

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Rac devin dependenti de viata de familie si de cuplu, isi vor concentra atentia si energia pe partenerul de viata

Cei doi grei ai horoscopului, Jupiter și Saturn, intră încet, încet în zona „crepusculară”! Este o zonă destul de abstractă, în care nativul parcă plutește, se lasă coborât în abis de unde, când se reîntoarce, constată că ceva a lăsat acolo, ceva din orgolii, din concepții, din orice pare a fi fără substanță.

Pentru nativii Rac, luna ianuarie înseamnă un început în aceste tatonări în necunoscut. Dar mai poate însemna, pentru aceia dintre nativi care au făcut mai târziu pasul, începutul vieții amoroase.

Previziuni luna Ianuarie pentru zodia Rac

Nativii Rac, ca noi toți, au tot felul de mesaje care vin din lumea nematerială și pe care acum nativii reușesc să le deceleze.

Nativii sunt realmente concentrați și preocupați numai și numai de partener, de cel care le este alături și pe care se bazează. Și de data aceasta se bazează cam mult!

În orice parteneriat, fie că este parteneriatul de viață, fie că este un partener de afaceri, parteneriatul presupune doi parteneri și aportul în cadrul uniunii trebuie să fie echivalent din partea asociaților.

La un moment dat nativii Rac au nevoie de momente de solitudine. Atunci simt nevoia să se roage, să mediteze, să comunice cu Divinitatea prin varii metode.

Momentele de introspecție sunt foarte importante și nativii trebuie să își rezerve timp și resurse pentru acestea.

Nodurile lunare sunt așezate pe axa dintre rațiune și ideal. Cu sensul de mers către ideal!

Rațiunea este cea care încearcă să țină nativul într-un trecut luminos sau întunecat, dar este totuși un trecut. Viața merge înainte, nu este un slogan, este o realitate. Deci mergeți înainte și urmați-vă idealul!

Bani și carieră pentru nativii Rac în Ianuarie

În data de 7 ianuarie, Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Aspectele din acea perioadă conduc către partea de non-materie, către cealaltă realitate.

Dar în același timp poate fi vorba de o profunzime a lucrurilor care sunt de interes pentru nativi și care pornesc dintr-o activare a resurselor interne ale sufletului, din activarea intuiției.

Mai concret, nativii au de descoperit ceva, ceva extrem de profund. Este posibil ca nativii să fie atrași de științele oculte, de mistere. Marea descoperire stă între profesie, către care nativul face pași grăbiți și o intuitivitate care alimentează creativitatea.

Descoperirea unui secret, aprofundarea științelor oculte sau a ceva de o profunzime totală, este de fapt sensul acestui aspect. Manifestarea greșită a acestui aspect poate constitui o risipă extraordinară de energie.

Dragoste și relații Rac în Ianuarie

Din data de 8 ianuarie, Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, și tot pe 8 ianuarie Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător. Nativii sunt îndrăgostiți de partenerul de viață către care se îndreaptă cu pasiune și cu căldură.

Aceia care nu au o relație conjugală, numai la asta se gândesc. Mai sunt unii dintre nativi, acele cupluri aflate la început de drum, care își încep relația amoroasă.

Mercur face descoperiri interesante și nativii au o deschidere deosebită pentru înțelegerea unor lucruri care în alte împrejurări ar părea de neconceput.

O criză emoțională profundă poate să trăiască nativii Rac în ziua de 13 ianuarie cu ocazia aspectului de Lună Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto creată nativilor de partenerul de viață.

Crizele conjugale sunt dintre cele care afectează cel mai mult un nativ. Când este vorba de un Rac, familia, casa, cuibul, sunt totul.

Nativul poate întâlni în această perioadă persoane care să îl ajute să treacă peste criză, poate chiar partenerul să îi iasă în întâmpinare cu o soluție pentru problemele comune.

În data de 14 ianuarie planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare. Nativii au avut relații destul de zdruncinate cu prietenii în ultima vreme. Starea lui indecisă a făcut ca relațiile cu prietenii să fie foarte incerte.

Când apropiate, când ținuți la distanță, aceștia nu mai știu ce să creadă. Totul până la data de 14 ianuarie, când nativii simt că au în fața lor prieteni cu care pot să fie ei înșiși, cu care se pot simți liberi să-și manifeste orice extravaganță și cu care pot discuta nestingheriți ce le trece prin cap, mai ales cu privire la cum va arăta viitorul.

Predispoziții luna Ianuarie pentru Rac

În data de 19 ianuarie, Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, punând accentul pe evoluție. Există o îngrămădire de planete exact acolo unde sunt domeniile care aduc nativilor calități nebănuite, curajul de a se aventura în călătorii mărețe, în cunoaștere în general.

Soarele parcă unește aceste domenii ducând, făcând lumină de fapt în ceea ce înseamnă progres intelectual și spiritual. Nativii au toate șansele să cunoască oameni aleși care îi pot învăța cum se traduce informația subtilă în cuvinte.

Luna Plină în Leu cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, un Soare în conjuncție cu beneficul Jupiter, este momentul în care nativilor li se pun față în față concretul și abstractul.

Li se arată nativilor că pe lângă valorile materiale există o largă paletă de valori spirituale de care se pot bucura. Și că pe lângă calitățile pe care le au în acest moment, există unele care încă nu au ieșit la suprafață, există lucruri ascunse care așteaptă să fie descoperite.  

Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2020 și se pare că nu ne lasă în 2021: genunchii și șoldurile.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!