Horoscop luna Ianuarie Gemeni 2021

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Gemeni progreseaza intelectual si spiritual, vor cunoaste persoane influente de la care vor invata lucruri interesante

Cei doi grei ai horoscopului, Jupiter și Saturn, au ieșit încet, încet din zona „crepusculară” și intră într-un domeniu drag nativilor Gemeni, acela al evoluției spirituale și intelectuale.

Pentru că nativii sunt niște intelectuali, niște raționali și niște studioși. Nu studiază mereu chestiuni grele sau par că iau totul în glumă, în ușurel, dar prin minte, prin rațiune le trece totul.

Previziuni luna Ianuarie pentru zodia Gemeni

Luna Plină în Leu, cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, un Soare în conjuncție cu beneficul Jupiter – este momentul în care nativilor li se amintește că pe lângă cunoștințele elevate pe care le posedă, nu trebuie să neglijeze legătura cu cei din jur, informarea continuă, comunicarea. 

Bani și carieră pentru nativii Gemeni în Ianuarie

Nici să nu ne așteptăm că nativii se vor despărți atât de ușor de domeniul atât de subtil în care au plutit mai bine de un an! Rămân acolo o parte din ei, dar o parte, destul de importantă, iese și se luptă să evolueze.

În data de 7 ianuarie Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Nativii sunt puțin devitalizați, spiritul lor de inițiativă este diminuat. Energiile sunt orientate mai mult către ei interior.

Dacă nativii nu le folosesc către spiritualizare, sublimare a emoțiilor, rugăciune, comuniune cu Universul, introspecție, aceste energii pot să creeze nativului o stare de agitație interioară.

Din data de 8 ianuarie, când Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, și tot pe 8 ianuarie, când Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, Mercur, mesagerul zeilor, aduce informațiile subtile în domeniul în care sunt transformate în trepte de evoluție.

Venus, dimpotrivă, mărește nativilor dorințele de coborâre în abis. Acolo nativii pot să își descopere noi calități care au stat până acum ascunse și care acum se trezesc la viață și îmbogățesc personalitatea nativilor. 

Dragoste și relații Gemeni în Ianuarie

Au cules din lumea nevăzută energii subtile, informații, și acum se pare că sunt pregătiți să le transforme în concepte, în strategii și în hărți pentru viitorul lor traseu în viață.

Dar, Astrologul zodiacool.ro crede că nativii se descurcă bine și evoluția lor personală este sigură.

Din starea de plutire, de fapt, plutire este impropriu spus, din starea de cădere în abis, prietenii sunt aceia care reușesc să scoată nativii Gemeni și să îi readucă pe pământ stabil.

Au văzut lucruri care nu-i sunt dat oricărui muritor să le vadă, au simțit poate pentru prima și ultima dată în viață emoții pe care nici nu știa că le poate simți.

Dar foarte concret și foarte realiști, nativii au considerat că trebuie să rămână lucizi și de aceea au și simțit imediat chemarea prietenilor care le-au spus: gata, acum este momentul pentru planuri, este momentul să vedem pe unde ați umblat și la ce v-a folosit.

Nodurile lunare sunt așezate pe axa dintre personalitatea nativului și cel de vizavi sau cel de lângă el. Cum vedeți un partener? Ca fiindu-vă alături sau vizavi?

Astrologul zodiacool.ro crede că un adevărat partener este când alături, când vizavi, după cum cere interesul comun.

Nativilor le este îndreptat Nodul Nord, sensul vieții, către propria lor persoană, de care trebuie să se ocupe, că cel de lângă el este atât cât îi permite trecutul, este un partener care vine ca o consecință a trecutului, dar viitorul depinde fix de nativ și de spiritul lui de inițiativă.

O criză emoțională profundă poate să trăiască nativii Gemeni în ziua de 13 ianuarie cu ocazia aspectului de Lună Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto.

Nativii Gemeni devin excesiv de sensibili și în această mare de emoții devin extrem de empatici. Ca să își folosească imaginația și intuiția este un moment foarte bun.

Din păcate nativii pot fi expuși la un bombardament de stări emoționale venite din toate părțile, aceștia fiind conectați invizibil la stările celor din jur, dar și a celor care sunt mai departe.

Predispoziții luna Ianuarie pentru Gemeni

În data de 14 ianuarie planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare și aceasta într-un domeniu care ține de spiritual, de imaginar.

Nativul a avut o perioadă în care a simțit o lipsă de libertate, nu întotdeauna adevărată, a ținut și de imaginația nativului.

Acum există sentimentul că se eliberează, se detașează de influențe exterioare și se manifestă în toată individualitatea sa.

În data de 19 ianuarie Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, punând accentul pe evoluție.

Există o îngrămădire de planete exact acolo unde sunt domeniile care aduc nativilor calități nebănuite, curajul de a se aventura în călătorii mărețe, în cunoaștere, în general.

Soarele parcă unește aceste domenii aducând, făcând lumină în ceea ce înseamnă progres intelectual și spiritual. Nativii au toate șansele să cunoască oameni aleși care îi pot învăța cum se traduce informația subtilă în cuvinte.

Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2020 și se pare că nu ne lasă în 2021: genunchii și șoldurile.

Dar mai sunt probleme legate de gât și acestea pot să aibă drept cauză starea pe care Uranus o dă, aceea de agitație interioară. Mai este posibil ca afecțiunile legate de gât să fie contractate la un drum lung.  

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!