Horoscop luna Ianuarie Berbec 2021

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Berbec se axeaza prea mult pe domeniul muncii, iar din neatentie pot face greseli sau pot aprinde mici conflicte

Nu ar fi foarte bine dacă ați scăpa de atâtea obligații profesionale? Ați făcut o obsesie pentru profesie și acum constatați că aveți nevoie de prieteni! Și greii zodiacului v-au deschis în decembrie drumul către aceștia!

Stați între prietenii de suflet, aceia cu care ieșiți la distracții, cu care vă petreceți concediile, cu care împărtășiți bune și rele și aceia dintre prieteni cu care lucrați, echipa în care trebuie să vă integrați.

Previziuni luna Ianuarie pentru zodia Berbec

Nodurile lunare sunt așezate pe axa comunicării și a cunoașterii. Aveți informație din plin. Dar veniți dintr-un trecut în care ați beneficiat, și încă mai beneficiați, de o cunoaștere importantă pe care aveți datoria să o împărtășiți.

În trecut au fost persoane importante și foarte binevoitoare care v-au îndrumat. Acum aveți voi înșivă șansa să îndrumați.

Și mai este ceva: relația cu acele persoane de care aveți nevoie acum, profesori, îndrumători, duhovnici, depinde foarte mult de cum ați cultivat aceste relații în trecut.

Bani și carieră pentru nativii Berbec în Ianuarie

În data de 7 ianuarie, Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Ei da, sunteți ceva mai domol în reacții. Dar sunteți în pericolul real de a face greșeli în administrarea, cheltuirea, câștigarea banilor.

În special pe 20 ianuarie, când Marte face o conjuncție cu Uranus. Pericolul de a acționa prea curajos când este vorba de bani, este mare. Sfatul Astrologului zodiacool.ro este să aveți în vedere cumpătarea.

La jocurile de noroc, la tranzacții, la buzunare în locurile aglomerate, aveți mereu în vedere că acțiunile exagerat de curajoase vă pot aduce necazuri. Chiar și la locul de muncă, o demisie pe care o depuneți la nervi poate să vă dea finanțele peste cap.

Din data de 8 ianuarie, când Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, devine profesia un fel de preocupare obsesivă. Aveți multă energie acolo, merită să acordați atenție, merită să concentrați eforturi.

Și în prezența planetei Venus, atmosfera la locul de muncă poate deveni extrem de agreabilă. Însăși activitatea poate cunoaște o perioadă de circa o lună de zile în care să fie pe placul vostru.

Nu este exclus un flirt cu o persoană care are legătură cu activitatea profesională.

De pe 8 ianuarie, Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, ceea ce face ca rațiunea să spargă barierele cunoscute, să tindă către nou, către ceva ce nu a mai gândit până acum, poate chiar flash-uri cu fracțiuni de viitor.

Nativii doresc să aibă libertatea de a spune și a gândi ce vor. 

În ziua de 13 ianuarie avem Luna Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto. Pentru nativii Berbec începe ceva în domeniul profesional.

Dar trebuie să vă așteptați la o criză emoțională foarte profundă, după care veți avea de parcurs o etapă de renaștere efectiv. Poate să fie o schimbare de poziție în scara ierarhică și aceasta să vă producă acel colaps emoțional.

Dar, zice Astrologul zodiacool.ro, de data aceasta tot răul e în spre bine.

În data de 14 ianuarie, planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare, și aceasta în zodia Taur, pe domeniul banilor și al valorilor materiale. Dar mai este domeniul calităților personale.

Dezordinea care se simțea în acest domeniu tinde să se transforme într-un curaj deosebit de a vă arunca în domenii diverse, noi, foarte interesante, din care se pot câștiga bani. Poate fi în legătură cu acele întâmplări dramatice din viața profesională.

Dragoste și relații Berbec în Ianuarie

Nu este greu de făcut legătura între cele două feluri de prieteni și cum răspunde fiacare categorie obsesiei Berbecilor pentru muncă: primii vă mai pot scoate din casă sau vin peste voi să vă distragă de la problemele grele cu care v-ați înconjurat și din care nu puteți să vă extrageți ori alții pun umărul alături de voi la muncă.

Astrologul zodiacool.ro vede în horoscopul lunii că relația cu prietenii riscă să fie una destul de dură. Stați chitiți pe ei și sunteți foarte aproape de a-i învinui de toate transformările pe care le-ați suferit în domeniul profesional nu de mult.

Sunteți impulsivi și uitați că o bună afirmare profesională poate să depindă foarte mult și de echipa cu care lucrați.

Să sperăm că aceste aspecte care debordează de energie susțin formarea unei echipe și energiile suplimentare se descarcă în acest efort.

Predispoziții luna Ianuarie pentru Berbeci

În data de 19 ianuarie Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, punând accentul pe prieteni, pe grupurile din care faceți parte, fie că acestea sunt trupe artistice, partide politice sau echipe sportive.

Aveți în cadrul acestor grupuri vizibilitate și energie de a participa la toate activitățile.  

Luna Plină în Leu cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, un Soare în conjuncție cu beneficul Jupiter, este momentul de maxim al afirmării personale, a creativității.

Persoane binevoitoare, dar foarte elevate, vă dau sfaturi, pun lumina lanternei exact pe punctul de care trebuie să vă folosiți pentru a vă afirma.

Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2020 și se pare că nu ne lasă în 2021: genunchii și șoldurile.

Dar mai sunt probleme legate de gât și acestea pot să aibă drept cauză o anumită preocupare insistentă pentru bani care poate bloca mușchii gâtului.  

Luna ianuarie este o perioadă în care aveți de depășit provocări la nivelul vieții profesionale. Nu vă lăsați trântiți la pământ de criza care vă va pune sentimentele pe jar. Și dacă ați căzut, ridicați-vă, vă așteaptă ascensiunea. Succes!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!