Horoscop luna Ianuarie Balanta 2021

Horoscop lunar: in Ianuarie, zodia Balanta isi imbunatateste comunicarea cu partenerul de viata, creste atractia si problemele mai grave dispar

Cei doi grei ai horoscopului, Jupiter și Saturn, intră în zona pasiunii și a creativității. Nativii parcă sunt niște copii care au scăpat de lecții și au ieșit din casă la joacă. Ați văzut vreodată o astfel de scenă?

Sunt plini de energie, de bucurie, ai senzația că le vezi inimile cum le bat cu putere în piepturi. Așa sunt nativii Balanță în luna ianuarie a anului 2021, după Astrologul zodiacool.ro. Pasiunea devine mai mare decât rațiunea.

Previziuni luna Ianuarie pentru zodia Balanta

Se îmbunătățește comunicarea cu partenerul de viață. Și relația se armonizează, atracția crește. Relațiile care au fost tocite de vreme, de probleme, renasc.

Și Astrologul zodiacool.ro se referă în special la relațiile stabile, care au ceva vreme la activ și care reintră într-o zonă emoțională plină de viață. Cuplurile este de dorit să se bazeze în special pe comunicare, relațiile intime sunt un pic tensionate.

Și merg pe ideea că există foarte multă pasiune și partenerii sunt atât de dornici și atât de nerăbdători în ale amorului, încât riscă să mai și greșească. Tot secretul este ca nativul să își înfrâneze impulsurile.

Dragoste și relații Balanta în Ianuarie

Comunicarea este de domeniul trecutului. În afară de vorbele dulci sau pline de tâlc pe care nativii le rostesc către partenerul de cuplu, celelalte părți ale conversațiilor sunt menite mai mult să încurce lucrurile în viețile nativilor Balanță.

În data de 8 ianuarie, Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, și tot pe 8 ianuarie Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător.

Preocuparea pentru casă și familie este pentru nativii Balanță o obișnuință de ceva vreme și luna ianuarie a anului 2021 nu este altfel.

Dar dacă până acum acest interes se manifesta ca o aobligație de care nativul se achita corect, acum, pentru o perioadă de circa o lună de zile, casa, familia pot reprezenta bucurii.

Nativii simt nevoia să își înfrumusețeze casa și viața de familie. Unii dintre nativi hotărăsc să facă pasul și să se mute cu persoana iubită. Alții organizează întâlnirea dintre părinți și persoana iubită și casa capătă altă dimensiune.

Cu toate aceste evenimente plăcute, nici nativii Balanță nu sunt scutiți de o criză emoțională profundă pe care o trăiesc, odată cu toți ceilalți nativi, în ziua de 13 ianuarie cu ocazia aspectului de Lună Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto.

Sunt, așa cum spune Astrologul zodiacool.ro de obicei, mai multe variante. Normal! Sunt nativi care au o criză emoțională provocată de relații sexuale fie tensionate, fie dorințe nesatisfăcute. Este vorba de dorințe uriașe, pasiuni arzătoate care nu pot fi finalizate din varii motive.

Nativii care sunt îndrăgostiți se aprind și mai tare și pentru aceia care au descoperit secrete mai puțin plăcute, viața devine foarte complicată. Aceia care doresc o vacanță este posibil ca să înceapă să intrevadă posibilitatea aceasta.

Bani și carieră pentru nativii Balanta în Ianuarie

Ce aud și ce spun acum nu este altceva decât consecința trecutului, adică cumva, ce semeni aia aduni. Interesul orientează nativul către progres, către lecturi serioase, discuții cu persoane interesante, nu taifasuri.

În data de 7 ianuarie Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Marte părăsește un domeniu al relațiilor și pătrunde într-o zonă mai puțin vizibilă, deschizând nativilor perspectiva aflării unor secrete sau a manifestării unor abilități care au stat până acum ascunse.

Ies la suprafață lucruri, dar nu ies singure, nativul acționează, merge în profunzime, caută. Și se pare că găsește! Unii dintre nativii Balanță pot să abordeze cu succes științele oculte.

Alții pot aborda în orice domeniu în care activează părți care până acum au stat ascunse. Toate acestea presupun un pic de efort și de îndrăzneală.

Mai sunt posibile probleme financiare care privesc valorile comune dintr-un cuplu în privința cărora cei doi nu reușesc să se pună de acord. Și, nu în ultimul rând, nativii Balanță, îndrăgostiți peste poate, află un secret care privește persoana iubită și care îi afectează peste măsură.

În data de 14 ianuarie, planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare. Poate aceasta să le dea o mână de ajutor și unde în domeniul secretelor era până acum un fel de blocaj, acum, odată ce lucrurile încep să curgă către viitor, încep să se și limpezească.

Este posibil ca și banii și valorile pe care nativii Balanță le dețin împreună cu partenerul de cuplu să se pună în ordine.

În data de 19 ianuarie, Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, punând accentul pe creativitate.

Predispoziții luna Ianuarie pentru Balanta

Luna Plină în Leu cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, un Soare în conjuncție cu beneficul Jupiter, pe domeniul iubirii și al pasiunii, poate să pună capăt suferințelor din dragoste.

Efectiv nativii încep să vadă altfel situația. Fie înțeleg, li se explică și trec peste eveniment, acceptă poate că s-au pripit în concluzii, fie încep să vadă mai departe decât relația prezentă și efectiv să se elibereze.

Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2020 și se pare că nu ne lasă în 2021: genunchii și șoldurile.

Nativii suferă din dragoste și aceasta le poate agrava problema la șolduri. De ce? Pentru că nu vor să înțeleagă că orice încercare este pentru propria evoluție și rămân împiedicați în evenimente.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!