Horoscop luna ianuarie 2020 Varsator: perioada de crestere spirituala

Nu este nimeni in zodiac, niciun nativ din nicio zodie, mai dornic de retragere, de singuratate, cum este nativul Varsator in aceasta perioada

Este ușor abătut, simte nevoia să se retragă în sine. Nu este vorba de a pleca de acasă, de a se retrage în munți într-o peșteră! Nici vorbă! Este însă nevoia de un dialog cu el însuși, dar mai ales cu divinitatea, cu Universul.

Astrologul ZODIACOOL are imaginea nativilor Vărsător ca fiind persoane care în general socializează, sunt foarte prietenoși, văd lumea ca fiind un întreg din care face parte. Cunoaște, simte interesele generale și le respectă. Acești nativi au o gândire și un suflet care se uită întotdeauna în afara lui, în afara zonei lor de interes, văd avantajul general și reciproc.

De data aceasta se ocupă mai mult de sine. Dar nu într-un sens egoist, ci are un fel de abandonare, de lipsă de interes pentru cele materiale. Este bine că în afara lucrurilor care merg într-o rutină a obligațiilor zilnice, nativii să nu încerce lucruri noi, curajoase.

Este posibil ca succesul să nu vină așa cum sunt obișnuiți și să fie dezamăgiți. Este o perioadă de creștere spirituală. Aproape obligatorie este aceasta pentru alimentarea cu substanță subtilă!

Și atunci când va veni vremea să iasă din nou, să înceapă lucruri, să îndrăznească, vor avea energia lăuntrică de care vor avea nevoie, dacă acum au grijă să o acumuleze.

Mintea acestor nativi merge întotdeauna mai departe decât problema în sine și acumularea din această perioadă îl va ajuta îmtr-un viitor, dar nativul Vărsător este maestru în anticipare și astrologul ZODIACOOL îl vede ca și cum a și înțeles despre ce este vorba!

Este vorba de o minte foarte deschisă, care întotdeauna se duce spre viitor, dar având întotdeauna bază în trecut.

Dacă pornim de la idea că granite dintre cele două lumi este păzită de o parte de Saturn, în materie, și de Uranus, în non-materie, se vede cum acești nativi stăpânesc zona de trecere.

Vărsătorul are accesul între cele două lumi, își ia din lumea nevăzută o inspirație extraordinară care îl conduce spre lucruri foarte deosebite și de unde are inspirația de a inventa noi și noi lucruri. Și reușește să le materializeze.

Vărsătorul, în luna ianuarie 2020, este într-o situație de a vedea dincolo de materie și de a se pregăti pentru noi și noi lucruri extraordinare pe care le va realiza.

Casa a XII-a, unde se găsesc patru planete ale Vărsătorului în acest moment, este și o zonă a plăților karmice.

Momentul de introspecție este unul potrivit pentru a se analiza și a vedea ce a făcut mai puțin bine în trecut. Poate este un sentiment pe care l-a mai trait. Această izolare i-a mai fost dată, poate in această viață, poate într-o viață anterioară și, în loc să profite de aceasta, s-a arătat nerăbdător să facă lucruri.

Deci este momentul să savureze liniștea și să se apropie de Dumnezeu cu care acum are „fir direct”.

Sunt treburi, însă, care trebuiesc rezolvate. Sfatul astrologului ZODIACOOL este ca acești nativi să se îndrepte spre lucrurile mărunte, plictisitoare, pe care, cu firea lor vizionară, le-a fost greu să le rezolve. Este foarte adevărat că munca fizică, munca de migală aduce uneori, de cele mai multe ori, mintea și sufletul într-o ordine și poate constitui o formă de relaxare.

Pentru acei nativi care au angajați, este de preferat ca atenția să se îndrepte spre aceștia. Nativii Vărsător sunt, în această perioadă, lipsiți de atenție, de vigilență și aceștia pot suplini din aceste lipsuri ale nativilor preluînd o parte dintre obligații. Este momentul să le acorde atenție acestora.

Nu este recomandat să începeți afaceri în această perioadă. Mergeți la ceea ce este acum în lucru.

Multitudinea de planete în casa a XII-a fac ca acești nativi să fie și idealiști, lipsiți de simț practic, visători. Iubesc necondiționat pe toată lumea. Persoana iubită poate să se răsfețe în aceste sentimente altruiste ale nativului, dar poate fi și puțin geloasă costatând iubirea și înțelegerea lui îndreptată spre toată umanitatea.

Și îl mai poate considera și un pic delăsător! Astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește pe aceia care-i sunt aproape nativului Vărsător să înțeleagă că este doar o stare trecătoare care este necesară tuturor atunci când planetele se aliniază într-un fel anume.

Pentru aceia dintre nativi care doresc o relație nouă, le spun că nu este un moment pentru începuturi. Nici pentru a reanima o relație care este cumva trecută. Pentru astfel de lucruri va veni peste un timp momentul potrivit.

Viața romantică merge pe un trend linear, pe rutină. Aceia care doresc să „cucerească” un nativ, poate reușesc pe moment, dar dacă relația nu are substanță, va veni „trezirea” și nu va mai fi la fel de bine.

Este o perioadă, pentru nativii Vărsător, în care strategiile, planurile, acțiunile nu sunt îndreptate spre lumea materială, nu au succes aici, ci în lumea intimă a emoțiilor, a minții, a imaginației. Un scriitor sau un artist poate să-și imagineze acum foarte multe lucruri.

Nu poți să începi afaceri, nu poți să te gândești la o slujbă nouă, adică poți să te gândești, dar nu este sigur că faci alegere potrivită, nu poți să începi o relație nouă, adică poți să începi, dar nu este sigur că este ceva de durată.

Este bine ca în relația cu copiii să mergeți tot pe rutină, să nu începeti noi programe, dar iubirea de care dați dovadă în tot acest timp vă va arăta ce aveți de făcut, intuitiv, în oricare dintre situațiile care pot apărea!

Dacă toate acestea sunt mai puțin recomandate, ocupă-te de lucrurile mărunte care nu îți cer foarte multă trăire emoțională, ca de exemplu curățenie în sertare, ordine în facturi și chitanțe, vezi ce mai e prin dosare, vezi corespondența, vezi pe cine nu ai sunat de mult etc.

Deci acele lucruri care de obicei te plictisesc și care acum nu îți distragă atenția de la meditații, de la dialogul cu sine și cu Dumnezeu, de la vise și ideal.

Din punct de vedere al sănătății, este un minim energetic și dacă vă forțați organismul, anumite afecțiuni care pot apărea sau afecțiuni mărunte se pot croniciza.

Ca toată lumea, în 2020, și nativii Vărsător pot avea probleme cu genunchii. Orgoliul lor poate suferi că trebuie să stea retrași. Sau poate suferi pentru că aceia dintre nativi care nu stau locului pot avea niște dezamăgiri.

Munca de rutină poate solicita organismul, deci nici cu aceasta nu exagerați. Retragerea este cea mai bună în aceste zile, incusiv pentru menajarea corpului fizic. Și puțin poate că folosesc un cuvânt pretențios, dar este nevoie și de un pic de smerenie!

Se pot acumula toxine în organism și acest lucru poate duce la eliminarea greoaie a apei. Dar…

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameloorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Zile bune

  • 8, 9, 15

Zile mai puțin bune

  • 10, 11, 12, 13, 17

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!