Horoscop luna ianuarie 2020 Scorpion: probleme la tot pasul

Nativii Scorpion incep anul inconjurati de probleme marunte, multe, care plictisesc, ii zapacesc de cap, impresoara cu informatii mai mult sau mai putin importante

Toate acestea nu numai că le distrag atenția, dar îi și obosesc.

Multe din problemele pe care le aduce luna ianuarie 2020 sunt probleme venite din trecut, fie mesaje care s-au încurcat pe drum și ajung abia acum, fie mesaje pe care trebuia să le trimită nativul Scorpion și nu le-a trimis și acum apar consecințele, fie sunt chestiuni minore care au scăpat atenției.

Pe lângă acestea mai există și probleme karmice care vin de undeva din  trecutul îndepărtat și care acum parcă îl înconjoară din toate părțile pe nativul Scorpion. Undeva în trecut ați vorbit ceva ce nu trebuia, ați spus ceva neadevărat, ați ținut ceva secret și acum vi se întoarce și vă sufocă.

Totul este, deci, mișcare, transfer. Pe de altă parte, lumea așteaptă de la el informații, iar el este îndrăgostit. Nu cu patimă, nu este nărăvaș cum îi stă în fire, ci este pierdut în ochii și în sufletul de lângă el!

Este copleșit de emoție, emoționat de cineva până la lacrimi. Se înțelege, sunt lacrimi de bucurie!

Ca să înțelegeți prin ce trec acești nativi, au Luna în conjuncție cu Neptun în zodia Peștilor, în casa a V-a – domeniul pasiunii! Deci șimțire, intuiție, abandonare!

Această zi de 1 ianuarie poate să îl copleșească pe nativul Scorpion și prin aceea că îi aduce aminte de o iubire trecută. Sentimentele sunt atât de profunde, încât este posibil să fie vorba și de o amintire a unei iubiri din altă viață. Trăirea este extrem de intensă.

O altă parte dintre nativi idealizeză în dragoste. Doriți ceva ce nu există sau ceea ce există nu observați pentru că, emotional, nu mai vedeți nimic așa cum este de fapt.

Mai există în dragoste relația cu partenerul de viață. Dacă el este acea persoană care v-a aprins/reaprins inima este bine, dar să nu fie acela pe care îl aveți lângă dumneavoastră și nu îl observați.

Este o perioadă în care puteți avea sfătuitori buni în persoana unui frate sau a unui văr, aceste persoane fiind foarte importante pentru voi în această perioadă.

Nativul Scorpion nu este afectat numai de proriile-i trăiri. Este atât de sensibil în aceaste zile, încât este ca un releu care primește mesaje din toate părțile, chiar de le persoane necunoscute și foarte de departe, a căror vibrații sunt pe aceeași lungime undă cu ale nativului Scorpion.

Aceste „mesaje” îl epuizează emoțional, nu sunt numai emoțiile lui proprii, în sufletul lui este un iureș de vibrații din toate părțile.

Este un lucru extraordinar, cel puțin incomod, dar odată avertizat, nativul  Scorpion îl poate controla.

Sigur, emoțiile sunt foarte greu de controlat și pentru acești nativi este și mai dificil în această perioadă, deoarece pe zona pasiunii se află și Luna Neagră care îi poate perverti sentimentele, le amplifică, le denaturează încât nativul nu mai știe ce să creadă.

Ca să înțeleagă mai bine acești nativi și mai ales ca să poată controla momentul, Luna Neagră acționează în această situație ca un magnet pus sub o busolă pentru a-i devia acul spre direcția corectă.

Și cum emoțiile sunt foarte, foarte ușor de deviat, și mai ales la Scorpion care sunt ființe extrem de emotive, acești nativi se află într-o zonă extrem de vulnerabilă.

Mai clar, nativul poate fi ispitit să se îndrăgostească de cineva total nepotrivit care îi poate da viața peste cap, poate fi ispitit împotriva propriului copil, aceasta deteriorând relațiile cu acesta, poate fi ispitit să creadă că a găsit un nou hobby, dar să fie de fapt o activitate nocivă, etc.

Astrologul ZODIACOOL vede și partea cu soluția, pentru că orice aspect al unui horoscop, oricât de dificil pare, are o soluție.

Saturn, veșnicul și neprețuitul Saturn, reperul nostru principal, întinde o mână  de ajutor și face un sextil cu conjuncția Lună-Neptun, creând un cadru, o structură solidă pe care nativul se poate baza. Este ca atunci când mergi pe un pod foarte îngust, dar ai totuși ceva de care să te ții.

Saturn se află în domeniul comunicării și rațiunii. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că nativul trebuie să fie atent la ce spune, are ajutor, și mai ales, are capacitatea de a folosi rațiunea, care este foarte limpede, ca pe o cheie de control.

Deci să comunice cu cei din jur, să caute explicații, cu cuvinte, cu gesturi, comunicarea însemnă și o privire, și un simplu gest.

Dacă este atent la toți din jurul lui, poate să primească foarte multe mesaje cu privire la modul în care trebuie să acționeze ca să nu devieze.

Nativul Scorpion să fie deci atent în jur. Acest lucru este valabil pentru toată luna ianuarie, și nu numai. Ziua de 1 ianuarie reprezintă un maxim emoțional, dar nativul Scorpion este obsedat de comunicare și de mișcare toată luna ianuarie.

Acel Stellium în casa a III-a – domeniul comunicării, mișcării și rațiunii predispune. Iute „ca vântul și ca gândul”.

Așezarea planetelor în luna ianuarie inspiră astrologului ZODIACOOL o rachetă care tocmai decolează. Este o cantitate uriașă de combustibil care o dată ce primește o scânteie, propulsează racheta cu o forță uriașă.

Oricine are imaginea acelui jet de foc care parcă aruncă racheta spre cer. Dacă arde, carburantul este energie propulsoare, dacă nu arde, este povară!

Bagajul de informații pe care nativul Scorpion îl adună este materia primă pentru propria lui evoluție. Trebuie prelucrat, combustibilul trebuie ars, în caz contrar poate deveni o povară.

Deci, acele informații, deplasări, tranzacții, multe și mărunte, pot rămâne simple mărunțișuri sau pot fi prelucrate pentru a duce nativul spre un nivel superior de cunoaștere și de evoluție intelectuală și/sau spirituală. Depinde de nativ ce, cum și când face.

Nativul Scorpion trebuie să își folosească intuiția, în primul rând, în prelucrarea datelor. Și intuiție are Scorpionul din plin, poate duce cu succes această misiune atât de delicată.

Luna Plină din data de 10 ianuarie îi aduce nativului Scorpion o împlinire  tocmai în domeniul de care are mai multă nevoie, acolo unde trebuie să prelucreze informațiile pe care le-a strâns în ultima vreme.

Poate cere ajutorul unei persoane care pentru nativ constituie o autoritate morală și/sau intelectuală. Ca un fel de ajutor, nativul Scorpion să se gândească ce a început, la ce s-a gândit mai intens la momentul de Lună Nouă din luna decembrie care a avut loc în preajma Crăciunului, este posibil să existe o legătură cu ceea ce are acum de realizat.

Luna Nouă din data de 24 ianuarie se așează pe domeniul comunicării, nativul Scorpion continuă să fie mobil, să se informeze, să observe tot ce îl inconjoară, să simtă nevoia să ia legătura cu persoane cu care de mult nu a mai stat de vorbă.

Un alt aspect important este tendința nativului Scorpion de a se elibera de un contract. Fie că dorește înnoirea locului de muncă, fie că este propriul patron și este parte într-un contract care nu îi mai convine, nativul nu mai suportă constrângerile la care îl obligă termenii acestuia.

Poate fi vorba și de o căsnicie eșuată și de care nativul dorește să se elibereze. Este nevoie de discuții și de negocierea unei despărțiri.

Dacă nu este vorba de așa ceva, este un caz fericit în care situația presupune tot discuții cu partenerul, dar, rezultatul să fie acela al unei înțelegeri în care ambii parteneri să capete noi grade de libertate.

Din punct de vedere al sănătății, are probleme cu genunchii ca toate zodiile în 2020. Nativii Scorpion au în general probleme cu organele genitale și acestea se pot acutiza acum dacă nu își manifestă bine, la nivel înalt, propria zodie, capacitatea extraordinară de transformare și de regenerare după marile crize ale vieții.

Evitarea minciunii la care nativul este maestru datorită tendinței lui de a se ascunde și când trebuie și când nu trebuie. Și mai ales evitarea oricărei altercații a oricărei agresivități. În caz contrar, poate avea probleme în zona capului. Dar...

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameleorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Zile bune

  • 4, 9, 13, 23

Zile mai puțin bune

  • 13, 16, 27

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!