Horoscop luna ianuarie 2020 Pesti: va concentrati pe partea sociala

Pentru nativii Pesti, inceputul anului 2020, respectiv luna ianuarie, este dedicata aproape in totalitate prietenilor si persoanelor din jurul sau, insa nu familiei

Aceștia pot fi colegii, coechipierii, camarazi din cadrul unor organizații, vecinii. În funcție de modul în care se deschide nativul și de anvergura conștiinței sale, entitatea umană la care se raportează pot fi locuitorii orașului în care trăiește, conaționalii și așa mai departe.

Este vorba de oamenii care sunt în jurul lui și pentru care are un interes deosebit în aceste zile. Este un lucru bun, se potrivește cu vibrația acestor nativi, cu condiția ca interesul de grup să nu devină o obsesie.

Interesul pentru cei din jur este atât de mare, încât nativul riscă să se depersonalizeze pur și simplu. Gândește aproape cu mintea celorlalți, raționează strict în interesul celor din jur, trăiește prin și pentru ei.

Astrologul ZODIACOOL avertizează însă asupra acestui aspect care poate să creeze un dezechilibru în natura acestor nativi pentru că ei sunt, într-adevăr, niște oameni dedicați celorlalți, dar în acest moment horoscopul arată că prezența a cinci planete în domeniul prietenilor (Soare, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton) devine o chestiune care să depersonalizeze efectiv nativul.

Este o chestiune cu care nativul s-a mai întâlnit odată, de mult. Nodul Sud, prezent și acesta în Casa a XI-a, indică inclusiv niște plăți karmice, factura poate fi dintr-o viață anterioară sau din trecutul mai apropiat.

Este posibil ca atunci când a venit vorba de cei din jur, nativul fie că i-a neglijat, fie că a avut un comportament egoist și acum este un moment în care plătește aceasta prin prea plinul de interes pentru cei din jur și pentru lipsa totală de manifestare personală, prin contopirea aproape integrală cu interesele grupului.

Este de lăudat o atitudine de echipă și în sport este o mare calitate jocul în interesul echipei. Dar echipa mai are un interes: să fii prezent, să aduci o contribuție la lucrul echipei. Astrologul ZODIACOOL recomandă natvilor Pești să încerce să lucreze cu grupuri, mai ales cu grupuri de copii.

Creativitatea este foarte importantă. Orientarea energiei uriașe pe care nativul o are pe domeniul colegilor și  prietenilor către casa pasiunii este benefică, o dată pentru nativi, care reușește să folosească această energie excedentară ca să se exprime, dar și pentru comunitatea la care se raportează aceasta câștigând un membru activ, care aduce o plus valoare.

Nativul mai poate organiza o vacanță de grup în care să se practice sporturi de grup. Sau activitate într-un grup cu care practică un hobby și unde descarcă energia de grup pe care o deține.

Pe de altă parte, o dată cu data de 12 ianuarie, în grupul de prieteni sau în grupurile din care face parte nativul se produc niște frământări extraordinar de importante și extraordinar de profunde.

Nativul vede prietenii, lumea din jur, colegii de grup, cu alți ochi. Sau pur si simplu schimbă total anturajul în care trăiește și in care activează. Dar schimbarea vine cu o răscolire extremă.

Mai este posibil ca nativul să fie parte a unei grupări fără să realizeze acest lucru și să înceapă, odată cu perioada primei jumătăți a lunii ianuarie, să vadă cu alți ochi apartenența, și tocmai acest lucru să declanșeze acel sentiment de contopire totală, de depersonalizare în favoarea grupului.

Pentru o parte dintre nativi este posibil ca acest aspect să însemne neglijarea pur și simplu a copiilor în favoarea prietenilor. Și sfatul astrologului ZODIACOOL este să petreceți cât mai mult timp cu copiii, de neglijat nici nu poate fi vorba!!

Recomandăm ca nativii să fie atenți la momentul de Lună Plină din data de 10 ianuarie, ca la un moment în care se poate întrevedea soluția. Atunci Soarele aflat în Capricorn luminează zodia Rac unde Luna, stăpâna intuiției, aflată în domiciliu, puternică deci, va indica directia de mers.

Pentru aceia dintre nativi care nu reușesc să se identifice pe una dintre ipotezele prezentate, se poate pe Lună Plină să se clarifice unde și cum se încadrează. Nu exclude posibilitatea ca unii dintre nativi să se găseasca în situații similare, dar pe care nu le-am considerat întocmai în prezentarea de mai sus.

Deși cititorii horoscoapelor ZODIACOOL sunt persoane care cunosc acest lucru, totuși atrag atenția incă o dată că este nevoie de mare atenție, deoarece mesajele sunt destul de subtile.

În tot acest timp, Neptun aflat în domeniul personalității nu ajută deloc, dând nativului un fel de detașare de concret. Nativii Pești sunt într-o stare de visare, caută un ideal, poate de multe ori ireal, de neatins, par că nu le prea pasă de nimic. Este picătura care umple paharul!

Toate acestea nu sunt foarte favorabile pentru viața profesională. Lipsa de concentrare a nativului poate să îi aducă probleme la serviciu. Este dominat de o lipsă totală de angajare, reduce pe cât posibil responsabilitațile pentru care este necesar să și le asume sau se achită de cele asumate deja pe „linia de plutire”, menține o stare de minim de angajare.

Nativul este aproape total dezinteresat, inclusiv de tot ce ține de propria lui persoană și de propria lui afirmare, aproape că nu își dorește nimic decât în măsura în care este un interes de grup.

Dar pe la jumătatea lunii ianuarie lucrurile încep să prindă viață! Atunci când Venus intră în zodia Pești, nativul respectiv devine dintr-o dată interest de sine.

Începe să se iubească mai mult, se interesează de cum arată, cum se îmbracă, cum arată, își oferă niște mici plăceri culinare. Și începe mai ales să aibă niște dorințe de relaționare, de armonie care atrag pur si simplu persoane de sex opus.

Trăirea romantică poate fi foarte intensă pentru aceia care sunt singuri și pentru care un flirt se poate transforma într-o relație. Dar, având în vedere starea de idealizare, nu orice flirt poate constitui o viitoare relație, atenție!

Și cuplurile mai vechi, care au o relație foarte bună sau care au început să se erodeze vor cunoaște o întețire a ficului. Și aceaste trăiri romantice se datorează nativului Pești care trăiește clipe de dor!

Într-un cuvânt, cei care sunt aproape de un nativ Pești, să se aștepte la aproape orice!

Din punct de vedere al sănătății, nativii Pești pot avea în luna ianuarie probleme la piept, sâni, partea superioară a plămânilor, în cazul în care nativul nu este creativ și rămâne pierdut în cadrul grupului din care face parte.

Sunt, tot din motivele menționate mai sus, probleme cardiace, este nevoie de creativitate și din acest punct de vedere.
Atenție la consumul de băuturi alcoolice, la consumul la orice fel de substanță… există pericolul de intoxicații, eliminarea greoaie a toxinelor, retenția de apă, picioare umflate.

Și există, bineînțeles, problemele cu genunchii care ne fac necazuri tuturor în anul acesta. Orgoliile sunt cele care predispun în general. Dar, în cazul nativilor Pești, în această perioadă riscul este lipsa de asumare.

Aroganța intelectuală îi poate face pe nativi să privească atât de sus, încât să nu mai vadă pragul de jos și riscă să se împiedice și să se accidenteze mai ales în zona șoldurilor. Dar…

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameloorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Zile bune

  • 4, 9, 10, 13

Zile mai puțin bune

  • 5, 8, 15, 19

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!