Horoscop luna ianuarie 2020 Leu: concentrare asupra muncii

Nativul Leu este ascuns intre hartii, este primul la munca de rutina care se ofera sa stranga masa, sa spele vasele, sa ajute, sa serveasca.

Este luna ianuarie, au trecut sărbătorile, mai este puțin, lumea mai trage de acele zile de sărbătoare, de întâlniri cu cei dragi, de cadouri, lumini colorate și miros de scorțișoară, hai un păhărel cu colegii, o felie de cozonac, o vorbă bună! Se strâng brăduții, podoabele, beculețele! Nu ne prea place!

Dar, e cineva, care de obicei este în centrul atenției, care de obicei emană autoritate, glasul lui se aude... dar unde e?
Gândul lui la acest început de an este la ce are de făcut.

Toată luna este într-o stare de tensiune, are de numărat, de organizat, face ordine, pune toate uneltele la locul lor, le șterge, le pregătește cu răbdare. Dar în același timp critică. Critică starea de veselie (încă) a celorlalți, critică ce nu s-a făcut, critică orice nu este la linie aranjat așa cum credea.

Într-un cuvânt, cicălește! Se plânge că e prea frig în birou sau prea cald, că e gălăgie, că nu i s-a predat nu știu ce, că e curent, că nu s-a măturat pe la colțuri, că nu e hârtie în imprimantă... etc.

Se ocupă de lucruri care aparent sunt minore, pe care în mod obișnuit nu le-ar fi remarcat, nu l-ar fi deranjat. Dar pentru el, pentru nativul Leu, acestea sunt acum esențiele. Cel puțin la acest moment.

Nativul Leu de obicei dorește, și poate, să conducă. De data aceasta se poziționează în planul doi, acela de asistent, secretară, adjunct, ajutor, om la toate, serviabil. Nu este nimic degradant în acest lucru.

Leul se simte bine așa.  Minuțios, cu o răbdare care nu îl caracterizează, care îl uimește până și pe astrologul ZODIACOOL. Leul îi servește pe cei din jur, se oferă imediat la ce e nevoie la „șmotru”.

Ei bine, acest lucru, tocmai acest lucru îl face să se simtă mai bine, mai liber. Pentru că, pe lângă acea calitate de lider, Leul mai are o mare calitate: este generos. Are grijă de toți aceia pe care îi consideră ca făcând parte din regatul său. Și tocmai acest lucru poate că l-a obosit.

L-au obosit solicitările de sprijin, l-au obosit preocupările pentru ceilalți. El este „tatăl” zodiacului, și tată este cel care le asigură celor de acasă existența, cel puțin în viziunea clasică. El este creativ, dar momentan nu are inspirație.

Și, repet, a obosit. Uranus îi dă și lui curajul de a face ceva mai puțin obișnuit și tocmai asta face.

Dorește să facă lucruri mărunte, să fie atent la detalii, să muncească cu mâna și mai puțin cu simțul răspunderii. S-a eliberat de răspundere! Cine mai este ca el?  Dar uneori este depășit, este extenuat, munca aceasta exagerată îl poate epuiza efectiv.

Dar având în vedere că planetele care se înghesuie în casa a VI-a, muncii de rutină, analizei minuțioase, sunt în Capricorn, este foarte posibil ca Leul să pregătească, în amănunt, o nouă strategie pentru atunci când va reveni pe scena plină de lumină. Pune la punct toate detaliile.

Deci nu vă lăsați păcăliți de acești nativi, nu le plângeți de milă! Însă iubiți-i pentru că vă puteți baza pe ei!

Nodul Sud prezent în acest domeniu al lui Sisif, elementul din horoscop care ne leagă de trecut și de consecințele acetuia, dă Leului aceea ce rezultă din acțiunile, faptele și vorbele pe care le-a înfăptuit.

Munca aceasta, rutina în care se zbate este o consecință a trecutului, trage să recupereze restanțe, e pedepsit sau este o recompensă: numără realizările și le pune în ordine? Numai el, nativul Leu, poate ști!

Și mai este un aspect care îi obsedează pe acești nativi: perfecționismul! Totul trebuie să tindă spre perfecțiune! O mică pată, o mică bâlbă, un accent greșit și intră într-o panică care îi macină.

Aceia dintre nativi care au subalterni sau angajați, îi observă pe aceștia și le fac tot timpul observații. Sunt preocupați de angajați și nu mai văd problema în ansamblu.

Cu toate acestea nu reușesc să delege din responsabilități, au impresia că numai și numai ei pot rezolva anumite probleme, probleme de amănunt pe care le poate da mai departe spre rezolvare.

Un Nod Nord în Casa a XII-a însă, poate rezolva probleme suprasolicitării. Acul busolei arată spre un fel de retragere, de îndepărtare de problemele curente și de izolare. Chiar inconștientă!

Este greu cu aspectele lunii ianuarie, dar este necesar. Nativii Leu pur și simplu să își impună momente de izolare și de relaxare.

Ziua de 12 ianuarie înseamnă ceva pentru toți nativii de pe Terra. Este un moment care influențează extrem de mult prin profunzimea schimbărilor, chiar ale transformărilor radicale pe care le anunță. Poate că aspectul a început deja să se simtă.

Pentru fiecare zodie aspectul se petrece în alt domeniu al vieții materiale. Pentru nativii Leu, această transformare are loc în domeniul Casei a VI-a, domeniul muncii și sănătății.

Este o transformare a modului în care nativii Leu se raportează la îndeplinirea sarcinilor de serviciu, la modul în care se raportează la angajații și la subalternii lor. Nativul simte că trebuie să facă o schimbare inclusiv la modul în care se îngrijește de propria sănătate.

Dar există posibilitatea ca în această perioadă nativul să intre efectiv în crize de ipohondrie.

Pe de altă parte, așa cum este solicitat nativul, este posibil să apară afecțiuni reale. Dar exagerarea în ceea ce privește corectitudinea dietelor, medicamentelor pe care le ingerează, o igienă exagerată care poate chiar dăuna uneori.

Cu atât de multe planete prezente în casa a VI-a, nativul are motive să fie îngrijorat cu privire la starea de sănătate. Este foarte solicitat, obosit, epuizat, chiar la un moment dat și acest lucru nu poate să nu la se urme.

Acestea pot fi iritații ale pielii sau constipație, probleme ale oaselor și articulațiilor, în special pentru aceia care fac o muncă fizică. Genunchii sunt foarte solicitați, deoarece nativul are orgoliul de a le face pe toate, de a pune ordine desăvârșită în tot.

Perfecționismul ține până la un punct, „perfect” nu există, tendința nativului spre asta duce și de aici sentimentul de neîmplinire și orgoliu rănit.

Concluzia este că aveți de delegat din sarcini. Chiar dacă singuri v-ați încărcat cu acestea, lăsați orgoliul și cereți ajutorul. Îngăduiți-vă momente de relaxare.

Gândiți-vă că o suferință vă poate bloca și atunci munca are și mai mult de suferit!

Este posibil ca primul semnal de alarmă să le fie tras nativilor la Luna Plină, în Rac, pe 10 ianuarie, cu Soarele în Capricorn, moment în care aceștia realizează că pot ceda și dacă se retrag pentru un scurt timp, bine fac. Retragerea înseamnă detașare, în primul rând.

Pe data de 24 ianuarie 2020 avem Luna Nouă pe domeniul contractelor și alianțelor. Dar tot acest domeniu este al lucrurilor frumoase, al artei, al muzicii și al armoniei. Încercați terapii cu muzică, cu culori, masaje de relaxare cu uleiuri parfumate etc. Dar...

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameloorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Zile bune

  • 9, 13, 19, 22

Zile mai puțin bune

  • 8, 4, 15, 26

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!