Horoscop luna ianuarie 2020 Gemeni: transformari radicale pe plan personal

Luna ianuarie reprezinta o perioada foarte placuta profesional, usurica, un flirt, o trebusoara care chiar va face placere

Într-un cuvânt, nativii Gemeni au responsabilități pentru a căror îndeplinire muncesc cu plăcere. Poate șefii acestor nativi le aduc laude sau pur și simplu relațiile la serviciu sunt foarte bune.

Horoscop lunar Gemeni general

Dar astrologul ZODIACOOL îi vede pe nativi singuri la datorie. Plăcut de singuri însă! Au niște realizări, dar acestea sunt rezultatul propriilor eforturi. Iar satisfacțiile, de asemeni, le savurează de unul singur.

Acest lucru pare să nu îi facă prea mare plăcere, până pe 13 ianuerie, când chiar începe să îl deranjeze eventuale influențe din afară.

Nativul Gemeni, atât de comunicativ și sociabil, începe să savureze efectiv libertatea de a fi ceva mai singur, mai retras.

Este un lucru extraordinar, mai ales pentru nativul Gemeni care tocmai din însingurare consideră că a făcut un lucru de-a dreptul excentric, unic, original!

Are abilitatea chiar să își apere această solitudine alunecând efectiv printre cei care vor să îi invadeze spațiul, evitându-i în cel mai delicat mod posibil.

Ziua de 12 ianuarie înseamnă ceva pentru toți nativii de pe Terra. Este un moment care influențează extrem de mult prin profunzimea schimbărilor, chiar ale transformărilor pe care le anunță.

Poate că aspectul a început deja să se simtă. Pentru fiecare zodie aspectul se petrece în alt domeniu al vieții materiale.

Horoscop lunar Gemeni previziuni

Pentru nativii Gemeni, această transformare are loc în domeniul evoluției, aventurii, cunoașterii, marilor călătorii tematice, studiilor înalte, filozofiei, religiei, cultura civilizațiilor îndepărtate în spațiu și timp. Este loc de transformare!

Astrologul ZODIACOOL speră și avertizează nativii Gemeni asupra genului de transformare și în acest fel, nativul poate să își stabilească singur itinerariul care obligatoriu trebuie să ducă spre sus-înainte!

Avem în casa a IX-a, casa evoluției, în primul rând pe Saturn în conjuncție cu Pluton. O transformare radicală, zgâlțîire din temelii, toată construcția moral-intelectual a nativului transformând-o total.

Apar elemente noi din care nativul Gemeni, dacă dorește bineînțeles, prelucrează faptele la nivel intelectual, trage concluzii, își evaluează conceptele morale-intelectuale, le anulează pe cele vechi și plantează unele noi.

Toate acestea necesită efort și poate un timp mai îndelungat. În funcție de natura fiecărui individ, acest aspect poate a început să fie simțit acum ceva timp, poate chiar săptămâni, dar efectele lui sunt pe termen lung.

Transformările efectiv pot dura 1-2 luni, efectele, toată viața sau până la altă transformare de această amploare. Nu exclud posibilitatea ca nativii să aibă ajutor de la profesori, duhovnici, oameni care pot constitui pentru ei autorități morale și/sau intelectuale.

Tot la acest aspect de transformare radicală participă și Soare, și Mercur. Este o conjuncție cvadruplă care pe lângă transformarea radicală, aduce energie, lumină și comunicare.

Având însă în vedere că Mercur este combustionat de Soare până pe 18 ianuarie, mesajele și raționamentele complicate este bine să le rezolvați după această dată.

În tot acest timp Jupiter se găsește în casa a VIII-a, casa morții și renașterii. Cu toată jovialitatea lui, cu toată forța și înțelepciunea, ajută. Numai că ajută din umbră. Este poate o persoană care nu își dezvăluie identitatea, este o forță nevăzută, este pură inspirație pe care nativul o are din lumea de „dincolo”?!

Nu putem să punem degetul și să arătăm concret, casa a VIII-a este una ascunsă, dar efectele se simt și nu cred că contează foarte mult de unde vin. Principalul este ca atunci când vin, când le simțim, să mulțumim. Cui? Fiecare știe cui!

Avem Luna Plină în Rac pe 10 ianuarie, multă informație pe care acești nativi o prind intuitiv. Orice mișcare se face în jurul lor, o privire, un gest este perceput de Gemeni, prelucrat și concretizat într-o manieră superioară.

Pe data de 24 ianuarie 2020 avem Luna Nouă. Unde?... Pe Mijlocul Cerului, punctul de pe astrogramă care indică ținta acestei vieți, poziția socială pe care nativul o vizează în această viață.

Nu este o țintă spirituală, un ideal, este o poziție foarte concretă pe care nativul dorește să o atingă.

Nu întâmplător se găsește între domeniul științei și al responsabilităților asumate, între domeniul constrângerilor autoimpuse și cele care i se cer din afara ființei. Luna Nouă spune că ceva se va întâmpla!

Ceva important care va duce nativul spre vârf. Mijlocul Cerului este o cuspidă.

Nu este gând, este mai subtil decât gândul, nu este emoție, este mai sensibilă decât emoția. Poziția concretă este dorită de nativ nu cu simțurile corpului fizic, ci cu ceea ce dorește eterul.

Ca să continui povestea, transformările uluitoate care au loc luna aceasta pot să propulseze nativii Gemeni pe locul pe care „știu” că trebuie să îl ocupe! Un nou mod de a vedea lucrurile, o deschidere intelectuală și/sau spirituală se simt în aer, chiar dacă nativul Gemeni nu apucă să deschidă gura la serviciu.

Atitudinea lui este altfel, dar cu totul altfel, și acest lucru este apreciat ca atare. Nu neapărat vine dintr-o dată un salariu mai mare sau repede se scoate un post de conducere la concurs dedicat nativului în cauză, adică tuturor nativilor care sunt născuți sub semnul Gemenilor sau au ascendentul în Gemeni!

NU! Poate și asta, dar NU neapărat. Este un alt mod de a fi văzut de cei din jur, alt mod de a-și impune ideile. Nativul se situează cu câteva trepte mai sus.

Dragostea este pe locul doi, din păcate. Zic din păcate pentru că chiar este benefic să ai într-un horoscop un echilibru între viața personală și cea socială.

Dar în anul 2020, ianuarie, este destul de dificil. Nativii Gemeni sunt invitați să aibă grijă de relațiile personale, de momentele de pace lângă cei dragi, deoarece acestea nu vin de la sine, ci trebuiesc provocate de nativul însuși.

Horoscop lunar Gemeni dragoste

De sărbători nativii Gemeni sunt singuri sau ca și singuri. Ar dori ca lumea să nu mai petreacă atât de mult, să nu mai fie invitați și musafiri, dacă s-ar putea să rămână acasă sau, de ce nu, să se ducă la bibliotecă.

Maximum de relaționare ar fi cu o persoană erudită cu care să discute lucruri înălțătoare!

Dar lucrurile nu pot fi 100% așa cum ne dorim și uneri trebuie să salvăm aparențele, deoarece vin vremuri când horoscopul cere viața în doi și dacă atunci rămânem singuri e jale!

Partenerii acestor nativi să nu înțeleagă că nu mai există sentimente, dorințe, că nativul are alte intenții. Este o stare interioară de moment. Pe de altă parte, în jurul datei de 15 ianuarie este posibil ca partenerii acestor nativi să dea semne de nerăbdare și să îi provoace.

Aceste provocări pot antrena nativii și mai pot întreține atmosfera.

Horoscop lunar Gemeni sanatate

Problemele de sănătate țin de picioare, începând de la șolduri și terminând cu tălpile. Și aceste afecțiuni se pot datora lipsei de efort a nativului pentru evoluție, lipsei de interes pentru problemele celor din jur, un fel de aroganță intelectuală și mai ales orgoliului.

Mai pot apărea probleme în zona organelor genitale în cazul în care armonia din jurul nativilor lipsește. Dar...

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare.

Dar dacă apar simptome evidente și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Zile bune

  • 6, 9, 13, 22

Zile mai puțin bune

  • 3, 4, 5, 15, 17

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!