Horoscop luna ianuarie 2020 Fecioara: iubiti nebuneste la inceput de an

Ne apuca asa un fel de tristete... si in toata aceasta atmosfera plina de melancolie si de amintiri, nativii zodiei Fecioara sunt plini de avant creator.

Se strâng brăduții, podoabele, beculețele! Este deja ianuarie 2020, au trecut sărbătorile, mai este puțin, lumea trage de acele zile de sărbătoare, să mai dureze încă un pic întâlnirile cu cei dragi, cadourile, să mai lăsăm un pic luminile colorate....hai un păhărel cu colegii, o felie de cozonac, o vorbă bună!

Nu au răbdare să stea la vorbe, la povești, simt că trebuie să facă ceva, și chiar se apucă de lucru, dar nu să facă ceva banal, ci simt pasiunea, doresc să facă un lucru care le place enorm.

Și mai este posibil să fie și îndrăgostiți! Nebunește!

Pasională ca niciodată, aceatsă zodie este efectiv într-o stare de agitație maximă. Este agitația creației. Cu cinci planete în domeniul creativității și pasiunii (Soare, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton) nativii noștri sunt numai foc și pară. În sensul bun!

Astrologul ZODIACOOL îi vede pe acești nativi îndrăgostiți înfocați de tot: de ceea ce lucrează, de accea ce văd în jur, de iubit/iubită, de soț/soție. Pun mare pasiune în relația cu copiii, sunt preocupați de aceștia până la a-i sufoca!

Atenție, deci, că aspectul este bun într-un fel, dar numai într-un fel. Activează casa creativității și pasiunii, astfel că nativul este în formă maximă și poate să aducă o contribuție serioasă la tot ce întreprinde.

Nu se poate mulțumi cu nimic care i se aduce pe tavă, trebuie să pună ceva de la el în toate situațiile posibile.

Un stellium pe Casa a V-a, domeniul creativității nu este întotdeauna foarte bun pentru că deschide posibilitatea mai multor opțiuni. Nativul se poate simți dezorientat, simte ceva, dar nu știe exact spre ce trebuie să îndrepte această pasiune.

Nativul, cum am mai spus, este crativ, realizeză lucruri, dar pentru propria lui bucurie. La un moment dat există un prea-plin, e prea mult. Acela este momentul în care nativul trebuie să se orienteze spre grupuri care să se adreseze, acei oameni pentru care au foat create operele.

Acești nativi doresc prea mult să se pună în valoare, dar tocmai o privire aruncată spre dorințele celor din jurul lor îi poate pune în valoare. Poate lucra bine cu grupuri de creație, cu copii în special.

În romantism, iubirea pasională poate fi un labirint. Pasiunea pe care o simt nativii Fecioară îi poate copleși, dar îi și poate duce spre un număr mai mare de opțiuni și aceasta datorită căldurii și pasiunii pe care o simte și care poate aprinde mai multe flăcări odată.

În cazul cuplurilor deja formate, pasiunea nativilor Fecioară poate să reaprindă dorința într-o perioadă critică pentru cuplu, când relațiile tind să se răcească sau când au ajuns la o situație de rutină.

Toată această stare de creativitate plină de pasiunea nativului Fecioară poate fi o consecință a iubirilor trecute și a atitudinii nativului față de acestea. Revin pur și simplu niște emoții. Dar și plăți karmice!

O nouă pasiune poate să însemne o suferință sau un mare dar, depinde mult de trecut. Nodul Sud, prezent în Casa a V-a, în conjuncție cu grupul de planete aflate acolo anunță aceste lucruri. Nodul Nord se află în Casa a XI-a – domeniul prietenilor, vieții de grup.

Grupurile sunt acelea care pot să disipeze sau mai degrabă au capacitatea de a consuma cantitatea enormă de pasiune pe care o au acești nativi în această perioadă.

Ziua de 12 ianuarie înseamnă ceva pentru toți nativii de pe Terra. Este un moment care influențează extrem de mult prin profunzimea schimbărilor, chiar ale transformărilor radicale pe care le anunță. Este vorba de conjuncția Saturn-Pluton.

Aceasta are loc o dată la circa 40 de ani, ultima dată a avut loc în noiembrie 1982. Poate că aspectul a început deja să se simtă. Pentru fiecare zodie aspectul se petrece în alt domeniu al vieții materiale. Pentru nativii Fecioară această transformare are loc în domeniul creativității.

Aici se pot spune multe, domeniul este vast. Poate ca transformarea să aibă loc în relația cu copiii. Poate ca nativul care și-a dorit profund să devină părinte, să aibă parte de această bucurie. Poate să apară o iubire plină de patos și de dăruire.

Pentru o parte dintre nativii Fecioară, astrologul ZODIACOOL mai vede că aceștia descoperă ceva ce le face plăcere și începe să practice un nou hobby.

Aspectul îi avantajează pe artiști, dar și pe aceia a căror carieră presupune crativitate. Un artist poate să se depășească pe sine începând din acest punct al vieții și poate realiza lucrarea de căpătâi.

Dar în orice aspect al creativității, nativul are ajutor de la cineva care îi stimulează o calitate esențială pentru aspectele prezente: originalitatea.

Luna Plină în Rac, pe 10 ianuarie, are loc în domeniul creativității. Este o împlinire a acestor nativi, un maxim al creativității personale. Nativul face ce face și lasă o urmă a propriei persoane cu Soarele în Capricorn, moment în care aceștia realizează ceva concret.

Tot o Lună Plină în Casa a V-a poate însemna că nativul trebuie să fie generos, să fie atent la cei din jur. Succesul nativilor Fecioară este destul de apropape și preocuparea acestora este foarte egocentrică.

Nu îi interesează interesul general, interesul de grup, ci doar acele realizări care îl pun pe el în valoare. Nu este bine pentru că potențialul creativ este mare și acesta trebuie consumat inclusiv pe emoții care să se transmită spre grupuri mai mari de persoane.

Și mai ales nativul să fie generos, să nu rănească pe nimeni în lume, în societate, la locul de munacă.

Pe data de 25 ianuarie 2020, avem Luna Nouă pe domeniul muncii. Nativul a creat ceva și acum trebuie să concretizeze, să materializeze. Începe partea plictisitoare a lucrurilor. Originalitatea are de suferit!

Așa o presiune pe pasiune și iubire poate afecta sănătatea nativului. Casa a V-a este domeniul specific dezvoltării personalității și aceasta ține mult de psihologia individului.

Pasiunea este atât de mare, încât orice dezamăgire, că ține de propriile creații, de persoana iubită sau de copii, se poate transforma într-o adevărată dramă cu efecte devastatoare asupra psihicului.

Pe de altă parte, este efectul pasiunii asupra cordului care poate da semne de suferință fiind foarte stresat.

Și evident, suferința anului, genunchii, de data acesta din cauza unui orgoliu al artistului, al părintelui, frica de a nu-și dezamăgi admiratorii cu creațiile sale. Dar...

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameloorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Zile bune

  • 4, 9, 13, 23

Zile mai puțin bune

  • 2, 5, 8, 19

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!