Aplica

Horoscop luna ianuarie 2020 Balanta: tensiuni in plan familial

Se spune ca viata incepe unde se termina zona de confort. Dar nativii Balanta nu vor „viata”, vor confort la acest inceput de an

Este și o parte frumoasă la început de an, ne întâlnim cu colegii, ciocnim un pahar, mâncăm o felie de cozonac și mai povestim un pic, parcă așa pare că despărțirea de magia sărbătorilor de iarnă este mai ușor de suportat.

Astrologul ZODIACOOL îi vede pe sociabilii și armonioșii nativi BALANȚĂ cum se prind de cămin și nu vor să-i dea drumul. Simt nevoia în continuare să simtă protecția casei.

Cei mai tineri care s-au întors în vacanță, de la studii se desprind greu de căldura casei părintești. Totul ține de casă, familie, cămin, rădăcină. Acolo unde au rădăcinile, acolo au zona de interes.

Nodul Sud în această zonă a căminului poate să arate problemele pe care nativul le-a avut în relația cu părinții, poate moștenite din familie, care vin acum să facă cumva ca nativul să plătească pentru acestea, dar în același timp să le conștientizeze și să le rezolve. Trebuiesc trăite la un alt nivel de înțelegere.

Totuși, un număr de cinci planete în Casa a IV-a la începutul lunii ianuarie, poate să însemne și o anumită obsesie pentru casă, pentru viața de familie în general.

Nativul trebuie să înțeleagă că cel puțin momentan, viața de familie este solidă și îi dă posibilitatea de a se arunca înspre o răspundere importantă, spre o funcție chiar, o funcție mai importantă, de a-și asuma mai multe responsabilități în plan social, de a se afirma la locul de muncă.

Nativului îi trebuie multă voință ca să se extragă efectiv de acasă și să își asume viața profesională, dar odată ce reușește acest lucru, profesia îi va da mari satisfacții. Fără doar și poate, are trac atunci când iese în lume, dar trebuie să facă un efort, altfel există un dezechilibru și nu e de dorit.

Acesta are, deci, de orientat energiile din domeniul personal în domeniul profesional. Viața de acasă este destul de agitată cu planetele care sunt pe casa a IV-a (Soare, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton) și fiecare dintre ele transmit o anumită energie.

În casă este agitație, mișcare, domeniul personal este într-un proces de transformare profundă. Chiar dacă lucrurile nu se schimbă efectiv, percepția nativului asupra chestiunilor de familie suferă transformări.

Nativii care se descurcă cel mai bine în această perioadă sunt cei care activează în domenii precum  imobiliare, construcții, arheologie și antropologie, istorie, conservare istorică sau activități legate de trecut.

Sunt favorizate, pentru acești nativi, activități legate de condițiile meteorologice și problemele de mediu. Este foarte util să ieșiți și să lucrați pe teren.

Nativii sunt romantici și este foarte posibil să se îndrăgostească. Pe data de 3 ianuarie vă deschideți sufletul și încercați să vă exprimați sentimentele. 5 și 6 ianuarie poate constatați că ați fost prea sentimentali și încă aveți niște chestiuni pe care le țineți ascunse, dar pe 8 ianuarie vă exprimați sentimentele cu tot curajul și bine faceți.

Ziua de 12 ianuarie înseamnă ceva pentru toți nativii de pe Terra. Este un moment care influențează extrem de mult prin profunzimea schimbărilor, chiar ale transformărilor radicale pe care le anunță. Este vorba de conjuncția Saturn-Pluton.

Aceasta are loc o dată la circa 40 de ani, ultima dată a avut loc în noiembrie 1982. Poate ca aspectul a început deja să se simtă. Pentru fiecare zodie aspectul se petrece în alt domeniu al vieții materiale.

Pentru nativii Balanță, această transformare are loc în domeniul casei, căminului, familiei. Este posibil să vă schimbați chiar domiciliu și/sau vă puteți hotărî să vă mutați cu persoana iubită.

Astrologul ZODIACOOL mai vede o ipoteză posibilă, mai puțin fericită, și anume aceea că nativii se hotărăsc să părăsească un cămin unde s-au simțit cam singuri în ultimul timp și consideră că a fost suficient. Este posibil să își ia inima în dinți și să mărturisească ce au hotărât în jurul datei de 8 ianuarie.

Luna Plină în Rac, pe 10 ianuarie, cu Soarele în Capricorn, parcă este o dovadă în plus că în domeniul căminului se întâmplă ceva foarte profund și că această dată poate să fie momentul maxim emoțional.

Nativul se simte poate copleșit de emoții dar în același timp Soarele în Capricorn îl ajută să își asume ceea ce are de făcut și să procedeze corect și într-un caz și în altul.

În data de 24 ianuarie 2020 avem Luna Nouă, pe cuspida dintre două domenii, între casă și pasiune, între domeniul căminului și cel al creativității.

Cu Lilith pe descendent, pe acel punct al horoscopului care indică partenerul, astrologul ZODIACOOL este de părere că orice hotărâre pe care dorește sau trebuie să o ia nativul Balanță, poate fi amânată o vreme.

Orice despărtire sau dimpotrivă, construirea unei alianțe este bine să fie amânată cel puțin până în luna februarie, dacă nu chiar martie. Sunt transformări uriașe care au loc la nivelul căminului și al familiei și acestea, oricare ar fi situația, implică, cel puțin emoțional, mai multă lume. Copiii dacă există, în primul rând.

Deci amînați pentru ca hotărârile să nu fie perturbate de ispite, pasiuni necontrolate, impulsivitate exagerată etc.

Avem pe de o parte rădăcini foarte bine înfipte, pe de altă parte un Marte care face aspect cu ascendentul și care îndeamnă la acțiune. Deci puțină voință de a vă desprinde de acasă și lucrurile se mișcă în favoarea voastră!
Sănătatea presupune în primul rând problema anului, respectiv genunchii.

Orgoliul este acela care predispune, în primul rând, la acest gen de suferință. Mai este acel Marte care face aspect cu ascendentul și care predispune la accidente.

Retenția de apă cauzată de prea multe medicamente, de diete exagerate este posibil să apară. Atenție, deci, la medicamete, luați numai ce vă este prescris. Atenție la alcool și/sau la alte substanțe, deoarece există o predispoziție clară spre intoxicații. Dar...

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții.

Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameloorarea unor afecțiuni ușoare.

Dar dacă apar simptome evidente și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Zile bune

  • 6, 9, 13, 22

Zile mai puțin bune

  • 3, 4, 5, 15, 17

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!