Horoscop luna ianuarie 2020: situatii tensionate la inceput de an

Horoscopul lunii ianuarie 2020 arata ca o racheta care este propulsata in spatiu! Vom avea parte de clipe senzationale.

În partea care reprezintă încărcătura, Nodul Sud, avem karma cu cinci planete: Soarele, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton. Racheta este propulsată în partea exact opusă, unde se află Nodul Nord și unde în mod normal ar trebui să ajungem.

Acum, văzând cu ochii unui optimist sau nu neapărat optimist, ci doar judecând constructiv, daca vedem constructiv încărcătura ca pe un combustibil pe care îl avem de ars și care ne poate asigura energia pentru ce avem să realizăm, ca să ajungem cu racheta acolo unde ne indică Nodul Nord.

Horoscop lunar general

Prin urmare, fiecare nativ are un rezervor plin, cu combustibil de calitate cu care ajunge la destinație sau se rătăcește.

Astrologul ZODIACOOL vă poate indica traseul cel mai bun, fie că acest traseu este cel mai scurt, cel mai sigur, fie cel mai potrivit, după caz. Toți nativii au un punct de la care pleacă și unul la care trebuie să ajungă.

Orice combustibil, ca să ardă, are nevoie de scânteie. Aceasta este dată de planeta Uranus care, cel puțin până pe data de 15 ianuarie este blândă, rugând frumos nativii să pornească spre destinație.

Este de înțeles importanța pe care Uranus, care mai reprezintă și o privire aruncată spre viitor, o are în acest context de ianuarie 2020.

Astrologul ZODIACOOL dorește să fie ceva mai clar și să vă spună, pe scurt, că ceea ce ați acumulat până acum se poate lesne folosi în luna ianuarie a lui 2020, dacă urmați direcția descrisă de horoscop și vă orientați spre destinația favorabilă fiecărei zodii.

Nu este obligatoriu ca acea destinație să fie singurul domeniu de interes, dar este locul unde odată ajunși, ne ajută să deslușim și alte domenii ale vieții noastre care sunt încurcate, cel puțin până la ora actuală.

Surprinzătoare lună ianuarie! Multitudinea de planete în zodia Capricorn (Soarele, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton), cel puțin până pe 17 ianuarie, când Mercur pășește în Vărsător, descriu o situație tensionată, deoarece zodia Capricorn este în general o zonă a restricțiilor, obligațiilor, autorității.

Și activată cu cinci planete ea devine obsesivă. Totul pentru muncă, obsedați de planuri de viitor, de strategii, de programe de studii, de aprofundarea abilităților dobândite până acum și efortul de a le concretiza.

Din data de 15 ianuarie, când trigonul pe care l-a oferit Uranus către planetele din Capricorn se transformă în cuadratură, planurile de viitor devin provocări.

Horoscop lunar previziuni

Dacă în prima jumătate a lunii inventivitatea și deplasarea spre viitor erau „de voie”, în a doua jumătate avem de a face cu un Uranus care provoacă, obligă, naște unele temeri cu privire la lucrurile ce au să se întâmple, temeri cu privire la strategiile dezvoltate. Și poate să existe unele întârzieri care acum fac ca timpul să înceapă să preseze.

Luna plină, din seara zilei de 10 ianuarie, vine să mai înmoaie inimile prea severe și aduce aminte de familie, de rădăcini. Încearcă să apese cât poate pe talerul balanței aflat la polul opus carierei: casa, familia, rădăcinile, cuibul.

Ne atrage atenția că având atât de mult în domeniul carierei este momentul să ne gândim și la cuib! Avem nevoie de un loc în care să ne refugiem, să ne simțim în siguranță, să uităm de obligațiile sociale. Măcar pentru scurte perioade de timp!

Horoscop lunar dragoste

Pe de altă parte, o Lună Plină în Rac înseamnă un Soare în Capricorn, deci ne arătăm spectaculoși și riguroși, sufletul însă este acasă. Ca să vă dea un reper pentru orientare, astrologul ZODIACOOL vă invită să vă amintiți de data de 26 decembrie 2019, când a avut loc Luna Nouă.

10 ianuarie poate fi o împlinire a ceva ce a început atunci sau realizarea unui palier dintr-o construcție mai vastă. Dar totul se desfășoară pe axa Rac-Capricorn: suflet versus responsabilitate.

Dar se poate și altfel: suflet&responsabilitate, în proporții egale, acesta este de fapt optimul unei opoziții: echilibrul!

Cum axa nodurilor lunare, respectiv de unde venim și spre ce ne îndreptăm, tot pe aceste două zodii, este de la sine înțeles că avem de lucrat pe aceste două vibrații pentru a le echilibra.

Luna Neagră, ispita, partea aceea a sufletului pe care dorim să o ținem mereu ascunsă, se află în Pești. (din aprilie 2019) Pești, zodie de apă, este o zonă ce ține de emoții.

Știm că emoțiile sunt cel mai greu de controlat. Cu o Lună Neagră în această zonă, riscul să alunecăm este foarte mare. Ce poate însemna această alunecare? Emoții, sentimente pe care cu greu le putem înțelege, un fel de dorință de fugă, de izolare.

Sunt sentimente contradictorii pentru că vin exact pe orientarea exagerată, spre probleme profesionale unde trebuie să fim exacți, unde dorim control total. Și efectiv poate zăpăci nativii pentru că este vorba de o sensibilitate, care duce mai mult la iritabilitate.

Suntem sau avem impresia că suntem, devotați unii altora, exagerat, și acest devotament se poate transforma  brusc în dezamăgire, de cele mai multe ori fără nicio justificare.

Este de fapt rodul devierilor emoționale provocate de poziția Lunii Negre în Pești. Emoțiile nu le putem controla, în schimb ne putem controla reacțiile. Și acestea trebuiesc supuse cenzurii saturniene: reacționați exact așa cum este corect! Nu vă lăsați duși de valul de emoții, încercați să cântăriți situațiile rațional.

Nu uitați că aveți un Jupiter și un Mercur (cel puțin până pe 17 ianuarie) în Capricorn, vă ajută să judecați drept. Este un aspect care poate duce la căderea în vicii, mai ales alcool sau droguri, în fuga de oameni, izolare și poate chiar depresii.

Din 28 ianuarie însă, Luna Neagră pășește în Berbec și încercările vor fi de cu totul altă natură, dar acestea le vom dezvolta mai mult în luna Februarie.

Astrologul ZODIACOOL atrage atenție asupra planetelor Marte și Venus, care îi reprezintă în horoscop pe EL și EA! Aceste planete sunt, în cea mai mare parte a lunii ianuarie, neaspectate.

Problemele de cuplu par că nu interesează prea mult, cel puțin până pe 15 ianuarie, când începe un fel de hârjoană între cei doi. Și această hârjoană se poate transforma efectiv în certuri destul de serioase, mai ales pe un fond sensibil.

Horoscop lunar iubire

Pe cei pe care perioada analizată îi găsește singuri, nu îi sfătuim să încerce să își găsească acum jumătatea. Poate exista un început al unei relații între două persoane care se simt atrase, dar nu este un început lin.

Poate fi vorba efectiv de o provocare, aventură, care mai mult să rănească. În această perioadă sunt avantajate cuplurile în care există atracție și sunt foarte active în relațiile intime.

Perceptele morale și/sau religioase vin mai mult să sporească dezamăgirile! Suferințele din dragoste, mai ales în această perioadă, pot fi rezultatul unor atitudini care au provocat suferință și pentru care acum vine nota de plată!

Așa cum vede astrologul ZODIACOOL, se anunță a fi un ianuarie singuratic pentru o mare parte a nativilor! Sau în cel mai nefericit caz, un ianuarie dezamăgitor! Bineînțeles, cuplurile bine sudate vor trece peste aceste probleme, de-a dreptul minore pentru acei fericiți care se află  într-o relație durabilă.

În analiza pe care o vom desfășura pentru fiecare zodie în parte se poate concluziona și vedea cum pot fi depășite situațiile dificile. Pentru că, pentru majoritatea situațiilor apărute în viață, horoscopul are soluții!

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.