Horoscop luna Februarie Leu

Horoscop lunar: in februarie, nativii Leu au nevoie de oameni in jurul lor, vor sa se bazeze si sa se dedice cuiva, fie prietenilor, familiei, fie persoanei iubite

Planeta Mercur își reia mersul direct în 21 februarie și anumite mesaje pe care le așteptați de mult, referitor la zona de relații, pot să vină.

Este posibil ca o parte dintre nativi să trebuiască să facă niște scurte deplasări care până acum nu erau posibile din varii motive.

Previziuni luna Februarie pentru zodia Leu

În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător, și astrologul zodiacool.ro consideră că în relația de cuplu începe ceva. Este posibil ca nativii să sesizeze nevoia de schimbare a propriei atitudini și prietenii au un merit în aceasta.

Dar interesul pentru relaționare și pentru relații este și mai mare din partea nativilor Leu care sunt antrenați în probleme profesionale sau în afaceri. Aici este nevoie de imaginație pentru a începe ceva nou deoarece fie contractele așteptate întârzie, fie vin toate odată și crează panică.

Bani și carieră pentru nativii Leu în Februarie

În afaceri sunteți îngrijorător de agitați. Preocupați exagerat de căutarea de contracte noi, și există riscul de a neglija acele obligații în care sunteți angajați acum.

Și, pe de altă parte, nu aveți suficient curaj sau voință să vă manifestați propriile păreri, propria cunoaștere în parteneriatele în care sunteți angajați. Nu este în regulă.

Aveți să vă aduceți propria contribuție. Și mobilizați-vă pentru că asocierile și contractele vor veni din belșug.

18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și aveți posibilitatea de a pătrunde un secret. De exemplu, poate aflați de ce întârzie contractele voastre.

Dar mai puteți să fiți nevoiți să vă mobilizați niște abilități care până acum au stat în stare latentă, în cazul în care sunt multe și trebuiesc respectate niște termene stricte.

Cu Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, vi se atrage atenția la bani. Trebuie să învățați să vă negociați partea. Nu de alta, dar prea vă bazați pe parteneri. Și astrologul zodiacool.ro nu vrea să insinueze nimic, dar cel mai bine este ca fiacare să aibă în vedere propriile interese și propriile obligații.

Dragoste și relații Leu în Februarie

Sunteți dependenți total de parteneri! Vă obsedează relațiile. Fie vedeți că aveți prea multe relații și sunteți tentați cumva să va bazați prea mult pe ele.

O altă variantă este aceea că vă este teamă să acționați de unii singuri și căutați cu ardoare o relație, undeva, un partener cu care să mergeți împreună într-un demers oarecare.

Partenerul de viață este totul! Dar este absolut necesar să aveți în vedere modul în care voi vă raportați la această relație în care sunteți. Aveți în partener o bază solidă și este momentul să vă afirmați propria persoană.

Aceia dintre nativii Leu care sunteți singuri, sunteți cuprinși de o îngrijorare și simțiți nevoia să începeți să faceți pași pentru a vă găsi „jumătatea”.  Și în acest caz, în loc să vă puneți în valoare persoana, vă preocupă numai partenerul, care vine sau nu.

Dar data de 1 februarie când Venus intră în zodia Vărsător, viața de cuplu poate deveni extrem de agreabilă. Indiferent cât de legată este o relație, există suișuri și coborâșuri.

Ei bine, din punct de vedere relațional, începe o perioadă frumoasă în care atracția crește și relația de cuplu devine armonioasă. Aveți de constribuit la aceasta. Nu lăsați totul pe partener.

Dar nici să nu vedeți în viața de cuplu numai interesele și voința partenerului. Este de datoria voastră să vă manifestați părerile și, mai ales, așteptările de la relația de cuplu. Și să duceți în relație un plus care să vă reprezinte.

Predispoziții luna Februarie pentru Leu

În data de 25 februarie, planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești și doriți să aflați un secret. Sau aveți de înfruntat o chestiune financiară cu un partener de afaceri.

În orice caz, viața profesională vă este destul de tensionată și cel mai probabil din cauza a ceva ce este ascuns pentru moment.

Din punct de vedere al sănătății, această obsesie pentru relații poate să vă producă probleme în zona gâtului și zona cervicală. Atenție și la problemele specifice momentului, respectiv gambele și laba piciorului.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!