Horoscop luna Februarie Gemeni

Horoscop lunar: in februarie, nativii Gemeni sunt insetati de cunoastere, evolutie pe toate planurile, vor mai mult de la ei si vor face pasii necesari in acest scop

Ce să spună despre nativii zodiei Gemeni astrologul zodiacool.ro? Au nu mai puțin de patru planete în domeniul evoluției, al afirmării intelectuale.

Nativii sunt avizi de cunoaștere, de a lua legătura cu oameni de la care au de învățat, de a se ocupa de chestiuni interesante care să simtă că îi înalță intelectual și/sau moral, cum am mai spus.

Previziuni luna Februarie pentru zodia Gemeni

Din experianța acumulată prin trăirile din 2020, în zone extrem de profunde, cu abilități scoase la suprafață, cu toate acele alunecări în zone abisale unde a abndonat o serie întreagă de calități care nu îi mai erau necesare, nativul Gemeni a devenit un om care are să se adapteze la noua „formulă”. Și de aceea are multe de învățat.

Nativii doresc și să călătorească. Și doresc să urmeze școli înalte în cadrul cărora să simtă că evoluează. Să plece la studii. Și poate vor reuși.

Nu e sigur că în luna februarie, dar pot să înceapă să își facă planuri, să înceapă cu tot felul de demersuri gen aplicații, stabilirea itinerariului etc.

Bani și carieră pentru nativii Gemeni în Februarie

Dar data de 1 februarie, când Venus intră în zodia Vărsător, zona cunoașterii devine și mai interesantă pentru nativi. Venus aduce încântarea studiului, plăcerea evoluției, extrazul progresului.

Venus este într-o zonă în care poate fi eclipsată de „Marele benefic” care guvernează zona, dar are totuși puterea de a da nativilor aceste bucurii. În toată această expansiune morală și intelectuală, nativii pot uita să comunice cu cei din jur.

Se închid într-o zonă impecabilă și izolarea, lipsa de informație primară încetinește, dacă nu chiar oprește, mai devreme sau mai târziu, evoluția.  

În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător și astrologul zodiacool.ro consideră că acum cu siguranță nativii Gemeni simt că nimic nu le mai poate opri elanul.

Poate să fie o dorință imensă, o obsesie pentru o călătorie importantă, tematică. Poate să fie un moment în care între știință și studiile înalte poate începe un conflict cu credința.

18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și profesional, nativul începe să simtă o energie care îl pune în valoare. Și aceasta îi distrage atenția de la problemele existențiale pe care și le pune la acest moment.

În data de 25 februarie, planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești și nativii încep să întrevadă apropierea de o împlinire în viața profesională și o apropiere de acel ideal pentru care se pregătesc cu interes.

Dragoste și relații Gemeni în Februarie

Planeta Mercur își reia mersul direct în 21 februarie. Nativii au așteptat de ceva vreme o reacție, un semn de la o persoană de la care speră un ajutor, în loc să se bazeze pe sine.

Informațiile pe care le-ar putea primi de la acea persoană sunt în măsură să deschidă sufletul nativului, să îl ajute să își reîncarce emoțional sufletul.

Cu Luna Plină în zodia Fecioară și cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, vor avea o împlinire în casă, cu cei de acasă, cu părinții.

Predispoziții luna Februarie pentru Gemeni

Unii dintre nativi vor avea și o viziune foarte clară a ceva ce au de accesat din informațiile trecute, de informații care provin din rădăcinile lor.

În afară de problemele generale pe care nativii Gemeni le au și ei acum, respectiv gambele și laba piciorului, mai sunt probleme legate de modul în care nativii înțeleg să comunice.

În cazul în care nu găsesc armonia în comunicare, pot avea probleme cu omoplații, brațele și partea superioară a plămânilor.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!