Horoscop luna Februarie 2021 Berbec: se deschid perspective de viitor

Horoscop Februarie Berbec: nativii realizeaza ca pentru un viitor prosper, armonios, prieteniile si cu profesia nu se pot intelege

Nativii zodiei Berbec au o lună februarie de-a lungul căreia drumul spre viitor, perspectivele care se deschid, țin de relația lor cu prietenii.

Cu toate acestea, ceva nu merge foarte bine în relație. Și anume, nativii au făcut o înțelegere, o asociere pe care au gândit-o numai prin prisma prieteniei, au pus problema emotional și acum constată că material lucrurile nu merg așa de bine.

Previziuni luna Februarie pentru zodia Berbec

Mai este posibil ca nativii înșiși să se bazeze prea mult pe prieteni și prea puțin pe ei înșiși și de aici să vină o serie întreagă de neplăceri și de nemulțumiri.

În toată această situație este de preferat ca nativii să încerce să se facă remarcați în grupurile în care activează, să nu se bazeze numai pe ceilalți.

Bani și carieră pentru nativii Berbec în Februarie

Unii dintre nativi au aderat la un anumit grup, o echipă sportivă, un club, un partid, așa, impulsiv, și acum constată că activitatea fie nu i se potrivește, fie costă mai mult decât este dispuși să aloce.

Luna Plină în Fecioară cu Soarele în Pești din data de 27 februarie activează domeniul muncii.

Pentru o activitate susținută pe care nativii au desfășurat-o de-a lungul a mai multor luni, o activitate în care nativii s-au implicat sufletește, dar și cu toată inventivitatea de care au fost în stare, acum sunt răsplătiți.

Dragoste și relații Berbec în Februarie

În data de 1 februarie, Venus intră în zodia Vărsător și pune și mai mare accent pe zona prietenilor și a camarazilor de grup.

Poate însemna un fel de sfârșit al conflictelor, o apropiere de prieteni, prietenii noi sau reluarea armonioasă a unor relații într-un grup.

Dar nevoia de a se face remarcați rămâne și nativii au de orientat o parte din energia de grup către propriul efort de a se manifesta. 

În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător, ceva nou prinde contur. Această Lună Nouă se formează tot pe casa prietenilor și a grupărilor din care nativii Berbec fac parte.

Prieteni noi, aderarea la o grupare sau un nou mod a nativului de a se raporta la aceștia (poate reușește să se facă remarcat!).

În data de 25 februarie, planeta Venus intră în zodia Pești. Nativii Berbec sunt fericiți! Abandonarea de sine în favoarea celorlalți, sincera iubire de semeni le-a creat o stare de relaxare pe care nativii doresc să o trăiescă în solitudine.

Predispoziții luna Februarie pentru Berbec

18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și face nativii Berbec mai empatici. Le pasă de cei din jur, au o tendință de a-și lăsa pe mai târziu propriile interese și a acționa în favoarea celorlalți.

Planeta Mercur își reia mersul direct în 21 februarie. Dacă până acum nativii Berbec au avut tot felul de încurcături în zona grupurilor de prieteni, acum lucrurile intră în normal.

Nativii au avut în minte multe, care se încurcau unele cu altele, rațiunea nu ținea ritmul, uneori o lua la goană, alteori nu răspundea la comenzi. Doreau să spună una și ieșea alta!

Din 21 februarie, după o zi de ceață, nativii se vor simți mai stăpâni pe situație.

Problemele de sănătate ale lunii februarie trec prin faze diferite. Se pot croniciza anumite afecțiuni care nu au fost tratate la timp sau au fost tratate incomplet. Sunt posibile crize de colicist însoțite de migrene către sfârșitul lunii.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii Februarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!