Horoscop luna februarie 2020 Varsator: relatiile roamntice sunt tensionate

Inceputul lunii februarie ii gaseste pe nativii Varsator mai aproape de lumea materiala decat au fost cu o luna in urma, cand doreau doar sa fie lasati in pace

Au trăit un moment de maximă transformare a raportării lor la Divinitate, Univers, umanitate, la tot ce îi înconjoară. Dacă luna ianuarie a însemnat un fel de abandonare în meditație, introspecție, luna februarie, cu Soarele pe casa I, reprezintă o perioadă în care nativii simt nevoia pe de o parte să stea retrași, sunt mai rupți de realitate, dar vor să fie vizibili în același timp.

Horoscop lunar Varsator general

Astrologul ZODIACOOL îi vede ceva mai nehotărâți ca de obicei. Ei oricum sunt niște vizionari, mai puțin înțeleși de cei din jur. Dar în felul lor sunt pragmatici. Îl au, totuși, pe Saturn ca pe unul dintre guvernatori! Cu toate acestea, se pare că amprenta lui Uranus se simte, la unii dintre nativi mai mult decât la ceilalți, fiind un semn de aer și fiind mai aproape de spiritul unanian decât de cel saturnian.

Cum în horoscop nimic nu este întâmplător, după o transformare la nivelul cel mai adânc al ființei, la nivelul cel mai subtil, acolo unde numai nativul și cu Dumnezeu ajung, te simți alimentat cu substanță subtilă, cu energii fine și pe care dorești să le arăți lumii. Cu Soarele în casa I, tocmai acest lucru îl face. Are o energie, o vitalitate care, deși greii zodiacului, Saturn și Jupiter sunt în casa a XII-a, casa însingurării, poate ieși în lume pentru a se face auzit/văzut.

Nativii Vărsător au și un Mercur pe casa I, sunt numai ochi și urechi, sunt raționali. Dar au un Neptun, pe cuspida dintre casa I și casa a II-a, cu banii sunt pe dinafară total! Sfătuim, pe cei care au de-a face cu un Vărsător, în domeniul banilor, că sunt parteneri de viață, că sunt asociați într-o afacere, să încerce să preia frâiele financiare. Asta în cazul în care nu este vorba tot de un Vărsător!

Astrologul ZODIACOOL ține să atragă atenția nativilor Vărsător, la modul serios, că sunt vulnerabili. Pot fi lesne păcăliți și de aceea este bine ca orice tranzacție financiară mai importantă să o amâne. În cazul în care aceasta nu suportă amânare, să se sfătuiască cu cineva de încredere sau să își ia toate măsurile de precauție, să îl folosească pe Saturnul natal, să încerce să facă toate socotelile posibile.

Pe de altă parte, nativii Vărsător au viziune și aceasta trebuie folosită, de asemenea, din plin pentru a întrezări ce se poate întâmpla în viitor și în ce fel să își programeze finanțele. Mai ales că nativii mai au și o Lună Neagră pe domeniul banilor care încearcă să îi ispitească, să îi facă veșnic nemulțumiți de ceea ce au și să încerce prin orice mijloace (și când zic orice mijloace nu mă gândesc la ceva bun) să își satisfacă nevoia de mai mult.

Aveți de acceptat o perioadă bună de timp în care ați fost mai retrași, nu încercați acum lucruri noi sau periculoase. Astrologul ZODIACOOL vă anunță că, în curând, Nodul Nord, numit și Capul Dragonului, va intra în domeniul muncii și sănătății și atunci este foarte posibil ca foarte mulți nativi Vărsător să se dedice unor treburi de rutină, migăloase. Analizați lucrurile din jurul vostru, deveniți de-a dreptul cicălitori. Intrați în tot felul de amănunte.

Mercur, planeta care guvernează mișcarea și comunicarea, începe mișcarea de retrogradare pe data de 17 februarie. Pentru că tot această planetă este cea care influențează comerțul și tranzacțiile, este bine ca acești nativi să evite cumpărăturile importante, chiar și negocierea unor contracte, mai ales acelea care au și o latură financiară, pe perioada de retrogradare a planetei, respectiv după data de 10 martie, când planeta intră din nou în mers direct.

În perioada de retrogradare vă puteți informa, puteți să vă canalizați atenția spre acele lucruri care privesc domeniul financiar. Puteți să accesați informații care vă sunt de folos după data de 10 martie.

Horoscop lunar Varsator dragoste

Relațiile romantice sunt tensionate până pe la mijlocul lunii februarie, când tensiunile dintre Marte și Venus se opresc. Pe de altă parte, avem un Venus în conjuncție cu Luna Neagră, pe 9 februarie. Nu încercați, în această zi, ± 2-3 zile, să lămuriți ceva cu persoana iubita. Nu angajați în această perioadă relații noi, mergeți pe rutină, deciziile vă pot fi influențate. Și nu în bine.

Luna Plină, din Leu, din data de 9 februarie, se așează pe casa a VII-a, cu Soarele în casa I. Aceasta este axa dintre „eu sunt” și „noi suntem”. Intrați în armonie cu cel de vizavi, cu cel de alături, cu cel cu care ați semnat un contract, cu cel cu care ați bătut palma și v-ați aliat. Fie că vă este partener de afaceri sau chiar partenerul de viață, relațiile intră în armonie, dar cu o condiție: între nativii Vărsător și partener trebuie să existe o relație de complementaritate, nu de competiție.

Să nu uităm că aspectul de Lună Plină este, până la urmă, o opoziție și este nevoie de propria voință ca să existe echilibru. Este posibilă o legătură cu momentul de Lună Nouă din 24 ianuarie. Ce ați început atunci? Luna Nouă, din data de 23 februarie, se formează, iar zodia Pești influențează nativii Vărsători în domeniul financiar. Aveți de adăugat la aptitudinile voastre, al felului în care vă câștigați banii, noi aptitudini.

Începeți ceva nou și este bine să fiți atenți la ceea ce se întâmplă la acest moment de Lună Nouă, pentru că sunt semne care vă indică în ce fel se vor desfășura lucrurile în viitorul apropiat pe domeniul finanțelor, bunurilor de valoare, posesiunilor.

Horoscop lunar Varsator sănătate

În ceea ce privește sănătatea, aspectele sunt legate în special de picioare, oase, articulații, piele, sistemul limfatic. Aveți de trecut testul reintrării în lume, după o perioadă în care ați fost detașați de problemele materiale. Să luăm acum pe rând planetele și poziția lor și să vedem cum se pot evita sau ameliora diferite suferințe. Horoscopul vă cere înțelepciunea de a vedea ce nu este în regulă în viața voastră, de a vă crea un program de „recondiționare” interioară, sufletească.

În caz contrar, vă pot fi afectate pielea, oasele, articulațiile, în special genunchii. Trebuie să vă afirmați, să deveniți vizibili. Încercați să vă împărțiți între partea interioară, care rămâne deocamdată retrasă, și o altă partea a voastră care începe lucruri. Generozitatea, folosirea intuiției, iubirea necondiționată, rațiunea superioară, evitarea minciunii sunt elemente pe care trebuie să vi le impregnați în personalitate, să le manifestați cu convingere.

În caz contrar, pot apărea suferințe la nivelul labei piciorului și sistemului limfatic. Dar... Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!