Horoscop luna februarie 2020 Scorpion: transformari radicale in familie

Nativii Scorpioni simt nevoia sa fie autodidacti, mai ales cei care au trecut de o anumita varsta si pentru care bancile scolii au devenit neincapatoare

După luna ianuarie, care i-a epuizat pe nativii Scorpioni cu toată mișcarea, cu toate informațiile pe care le-a primit și le-a oferit mai departe, vine o lună ceva mai echilibrată. Se simte transformarea pe care nativii au suferit-o în luna ianuarie, conjuncția Saturn-Pluton încă se resimte. Transformarea le-a reorganizat inclusiv modul în care se exprimă. Mulți nativi Scorpion creează celor din jur impresia că le vorbește altcineva.

Horoscop lunar Scorpion general

Astrologu ZODIACOOL dorește să precizeze că domeniul în care a avut loc evenimentul lunii ianuarie, conjuncția Saturn-Pluton este și acela al fraților, și al verilor, și mai există posibilitatea unei transformări radicale în domeniul relațiilor cu aceștia. Nativii Scorpion se informează, învață, au nevoie de cunoștințe noi, informații noi.

Și Mercur le-a adus aceste informații prin intrarea lui în zodia Vărsător, pe 17 ianuarie, fiind exact acolo unde trebuie pentru a ajuta nativii cu informația de ultimă oră, atât de necesară într-o transformare atât de importantă a domeniului comunicării, cu informații „bombă”, astfel încât să nu aibă impresia că bat pasul pe loc.

Pluton le-a arătat nativilor că au o misiune specială: aceea de a purta informații, de a le da celorlalți din ceea ce au primit în timpul care a trecut. Domeniul comunicării rămâne unul important pentru nativi, dar în luna februarie aceștia trimit în special gânduri spre viitor. Misiunea poate face din nativi niște oameni care consideră că prin ei alții au de învățat lucruri importante.

Pentru ca acest lucru să fie întru totul adevărat, există o condiție: toate infoemațiile pe care le-a dobândit să fie prelucrate prin prisma conștiinșei, nivelului de înțelegere, nivelului moral și intelectual al nativului. Informația nu trebuie dată așa cum a fost primită. Nativul nu trebuie să fie doar un releu de transmisie, ci o ființă inteligentă care poate îmbogăți informația sau o poate transmite într-o formă inteligibilă unei categorii cât mai vaste de populație.

Astrologul ZODIACOOL este de părere că nativii Scorpion pot apela la o persoană care pentru ei constituie o autoritate intelectuală și/sau spirituală, în cazul în care au dubii în privința misiunii lor. Are nevoie de sfatul unei astfel de persoane (profesor, duhovnic, mentor etc.). Tendința de a prelucra, de a face din comunicare un instrument pentru a-i informa, a-i învăța pe alții este mai evidentă în jurul datei de 6 februarie, când nativul are chiar și un sfătuitor.

Horoscop lunar Scorpion zile importante

1 februarie este o zi în care nativii Scorpion par că le știu pe toate, și mai mult, încearcă să își impună ideile. O altă tentativă de comunicare agresivă, de impunere a unor idei personale are loc în perioada 13-15 februarie. 11 februarie este ziua în care nativul simte nevoia de prieteni, să fie printre oameni care să îl protejeze la nevoie, pe care la nevoie se poate baza. Îi vrea aproape și le spune acest lucru.

Răspunsul este pe măsura dorinței și aceștia îi înconjoară. Nu este neapărat un schimb de idei, este o legătură emoțională, practic manifestarea nevoii de prietenie. În toată luna februarie, viața de familie a acestor nativi este foarte activă. În casă au energie, lumină, căldura familiei le stimulează ideile.

Horoscop lunar Scorpion dragosye

Pe de altă parte, în dragoste, astrologul ZODIACOOL are și vești bune. Planeta Venus traversează casa pasiunii la începutul lunii, după care Venus intră în domeniul muncii. Fie că nativul are la locul de muncă o persoană care îl atrage în mod deosebit, fie că persoana iubită are nevoie de nativul Scorpion pentru un serviciu oarecare, poate chiar pentru îngrijiri medicale.

Zilele de 7-8-9 februerie sunt zile în care relația plăcută de la locul de muncă se transformă în ispită. Fie relația devine brusc stresantă, nu se știe de ce, fie niște vorbe aruncate de unul și de altul deranjează relația de cuplu. O altă ipoteză, pentru aceia care nu sunt angajați într-o relație, este aceea că un flirt poate deteriora activitatea de zi cu zi și poate crea neplăceri pentru viitor. Dacă există cineva care vă atrag, mai așteptați o perioadă până să vă angajați într-o relație.

Un Marte conjunct cu Nodul Sud în casa a III-a, spre sfâtșitul lunii februarie,  presupune că nativul încă nu și-a învățat lecția de comunicare până acum. Zice el ceva! Are de trecut un test, acela, cu să spun eu….„vorba dulce mult aduce”. Dar este atât de dificil pentru un nativ Scorpion să aibă un ton blând! Nu sunt oameni răi, dar când se răstesc o fac cu toată răspunderea!

Ei bine, de data aceasta au ocazia să treacă un test care să îi ducă pe o treaptă superioară din punct de vedre al comunicării, al rațiunii. Sub aspectul pe care îl fac planetele în această perioadă sunt de evitat agresivitatea verbală, chiar și atunci când nu folosești cuvinte triviale, ci doar nivelul tonului, agresiunile mentale, deoarece toate acestea sunt accentuate. Și evitați agresivitatea mentală, casa a III-a este inclusiv a domeniului rațiunii.

Referitor la fazele Lunii, pe data de 9 februarie avem Lună Plină. Acest moment poate fi legat de Luna Nouă din ianuarie, o împlinire a ceea ce a început atunci. Dar poate avea legătură cu alte momente de Lună Nouă din trecut. În orice caz, este un moment de împlinire. Pe 23 februarie, avem Luna Nouă în Vărsător, pe domeniul familiei, rădăcinilor.

Nativii caută informații legate de originile sale, compania părinților, vizitează casa părintească. Este posibil să înceapă ceva legat de propriul cămin, renovări, poate chiar achiziționarea unei case, mutarea într-o casă nouă etc.

Horoscop lunar Scorpion sănătate

Cu privire la problemele de sănătate ale nativilor Scorpion, acestea se situează pe picioare, începând de la șolduri și până la laba piciorului. Motivele sunt diverse și aș putea enumera câteva dintre atitudinile care pot ajuta nativii să evite suferințele sau măcar să le amelioreze.

Informația pe care nu o transmit corect, nu își îndeplinesc misiunea de mesageri poate afecta zona genunchilor. Lipsa de căldură față de familie, de cei cu care împart căminul, de părinți, afectează gambele. Prin aceasta înțeleg agravarea problemelor de circulație, varicelor, lovituri. Gândurile agresive, lipsa iubirii necondiționate pot afecta laba piciorului și anume mici lovituri, bătături, probleme cu unghiile, crize de gută sau reumatism.

Atenție la accidente, mai ales la drumurile lungi! Nu vă aventurați în sporturi extreme mai mult decât este cazul, în special în prima jumătate a lunii, oricât de pasional pare că este. Dar... Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!