Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Decembrie Taur 2020

Horoscop lunar: in Decembrie, nativii Taur realizeaza ca trebuie sa se desparta de cineva, sa renunte la ceva. Nativii isi schimba personalitatea

Nativii zodiei Taur au terminat procesul de învățare, procesul de evoluție, au călătorit în ultimii doi ani mai mult decât altădată.

În această perioadă nativii au făcut o călătorie care pur și simplu le-a schimbat perspectiva asupra filozofiei, asupra religiei, poate asupra lumii. Au învățat mult și profesional au avut parte și de persoane care i-au sprijinit.

Previziuni luna Decembrie pentru zodia Taur

Acum a venit vremea să facă un pas către aplicarea a aceea ce au învățat până acum. Sigur, nativul Taur părăsește cu greu acest domeniu al evoluției și al progresului pentru că nativii în general părăsesc cu greu orice: un loc de muncă, o locuință, un prieten, un partener de viață, Doamne ferește familia.

Este cel mai statornic semn și orice schimbare îl afectează profund.

Dragoste și relații Taur în Decembrie

În primul rând, nativii Taur sunt destul de abătuți pentru că trebuie să se despartă de cineva. Sau să-și schimbe atitudinea față de asociații lui, față de parteneri, față de compania la care lucrează sau, cel mai traumatizant, față de partener.

Mai simplu este pentru aceia care fac schimbarea din interior și transformarea constă în raportarea cu totul nouă la aceia cu care au relații de parteneriat.

Taurul are cu certitudine schimbări și în personalitatea lui, ceea ce îl face și mai bulversat. Acești nativi sunt destul de idealiști cumva cu prietenii și aceștia nu prea îl ajută, chiar deloc.

Prietenii râvnesc la ceva ce are nativul, la o valoare materială pe care nativul Taur o deține și pe care prietenii fie îl invidiază, fie îl încurcă acolo de unde trebuie să încaseze.

Cazul cel mai fericit ar fi acela că prietenii îl trag de mânecă în sensul că trebuie să facă ceva pentru bani sau cu banii, că trebuie să meargă către o zonă ceva mai pragmatică.

Nativii primesc o „ceartă” bună din partea unor prieteni, de genul: „ai învățat cât ai învățat, ai călătorit, acum hai să vedem ce facem practic, asumă-ți, folosește ceva din tot ce știi, din tot ce ai învățat!”

Aduc în discuție data de 4 decembrie când, la un moment dat, pentru câteva ore, se formează un minunat trigon care pare că invită într-o horă toate planetele care înseamnă în horoscop iubire.

Pentru Taur această această hora se întinde pe domeniile prietenilor, partenerilor și comunicării.

Aspectul durează câteva ore și nativii se trezesc la un moment dat că își dau seama pe cine iubesc necondiționat, care le sunt partenerii pe care se pot baza, care le sunt prietenii adevărați și cum trebuie să se comporte cu fiecare.

Bani și carieră pentru nativii Taur în Decembrie

În data de 17 decembrie, Saturn face un pas către a-și părăsi unul dintre domicilii, Capricornul, zodia responsabilității, a logicii, zodia respectului pentru orice înseamnă muncă, stabilitate și face un pas către viitor: am muncit, am fost responsabil, acum îmi permit să fiu liber, să dărâm tot ce mă ține pe loc, să fiu inventiv.

Vine și jupiter în data de 18 decembrie și expandează această viziune de viitor, această dorință de libertate și o aduce la nivel de curaj al nativului de a vedea chestiunile în generalitatea lor, nu în particular.

Pe 21 decembrie, odată cu Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn, în viața nativului Taur se întâmplă lucruri extraordinare și acele lucruri extraordinare îi  nivelează și îi deschide calea profesională către viitor. 

Marea Conjuncție are deci loc pe domeniul profesional și poate viza chiar următorii 20 de ani. Pentru nativii zodiei Taur începe o perioadă, să zicem nu neapărat de 20 de ani, dar aproape, în care principala preocupare este profesia.

Această conjuncție își pune amprenta pe caracterul nativilor care devine ceva mai responsabil. Nu că nu ar fi fost responsabil până acum, dar aceste responsabilități veneau cumva de la sine și se aflau în planul doi, după alte preocupări.

Pe lângă faptul că profesia trece pe primul plan, încep să vină realizările ceva mai mari decât până acum, recunoașterea, poziția importantă. În personalitatea nativilor Taur se dă însă o luptă.

Ei sunt foarte muncitori, dar pe undeva le place și confortul. Munca poate fi cât de grea, ritmul să fie unul generos. Nativilor le place munca liniștită și adaptarea la un ritm alert îi cam dă peste cap.

Tot în data de 21 decembrie Soarele intră în zodia Capricorn și le sporește nativilor tendința către responsabilitate și restricționare. Le mai arată că ceea ce văd este foarte clar, acesta este viitorul, către aceasta vă îndreptați.

Unii dintre nativi au o dilemă, să își aleagă profesia, alții sunt în dilemă fiind că trebuie să aleagă între două joburi și nu știu ce să facă, poate unii dintre nativi sunt în dilemă că li se oferă o funcție și nu știu dacă să o accepte sau nu, dacă vor face față sau nu.

Predispoziții luna Decembrie pentru Tauri

Tocmai în zodia Capricorn vine Soarele și face lumină pe domeniul înțelepciunii, ca alegerea să fie una cât mai corectă.

Ajungem la data de 30 decembrie cu Luna Plină în Rac cu Soarele în Capricorn. Avem o Lună Plină pe domeniul informației și al mișcării.

Bineînțeles că toate aceste lucruri care se întâmplă în viața nativilor Taur au nevoie de informație și au nevoie de mișcare. Nativii pot fi puțin derutați pentru că nu le prea place mișcarea, în momentul în care trebuie să se miște nativul Taur simte un disconfort.

Soarele arată exact ce are de făcut și îi arată ce anume din tot ce a visat până acum, din tot ce a acumulat până acum, îi este cel mai de folos. Este posibil ca cei mai tineri să ia o hotărâre cu privire la ce școală ar dori să urmeze pentru a-și asugura un viitor profesional realizat.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit