Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop Scorpion luna Decembrie 2020

Horoscop lunar: in Decembrie, din cauza activitatii sociale mai intense decat de obicei, nativii Scorpion e posibil sa-si tensioneze relatia conjugala

Nativii zodiei Scorpion au trecut printr-o perioadă în care mișcarea și comunicarea au fost foarte importante pentru ei.

Nativii au gândit la tot felul de lucruri, au avut tot timpul mintea plină de probleme, la prima vedere mărunte, dar adunate au dat peste cap și personalitatea nativilor, și  modul în care au înțeles să-și stabilească relațiile.

Au avut de a face cu foarte multă lume și la un moment dat au clacat și nu au mai vorbit deloc. Sau au comunicat foarte puțin.

Previziuni luna Decembrie pentru zodia Scorpion

O parte dintre nativi poate au reușit să-și orienteze energiea și toate informațiile acumulate până acum. Punându-le cap la cap, le orientează către o lucrare de valoare: o opera literară, o lucrare științifică, un referat, un jurnal de călătorii.

Sau au purtat discuții de mare valoare cu persoane de la care au avut mult de învățat. Sau invers, au împărtășit altora din ceea ce au acumulat ei. Au reușit să își formeze o vedere de ansamblu.

La începutul lunii decembrie, mai precis pe 4 decembrie, nativii au parte, pentru câteva ore, de un aspect care se formează între acele planete ale horoscopului care reprezintă iubire: Luna, Venus și Neptun.

Acestea formează un trigon regal pe semen de apă, ceea ce amplifică starea emoțională. Nativii Scorpion au implicate în acest aspect domeniil  care îi reprezintă pe ei înșiși, personalitatea lor, afirmarea și evoluția.

Vor primi semnale care să le indice către ce să se orienteze pentru o mai bună afirmare. Atenție și la visele din noaptea de 3 spre 4 decembrie.

Dragoste și relații Scorpion în Decembrie

Nativii s-au concentrat foarte mult, s-au mișcat de la unii la alții în obsesia lor pentru comunicare, ocazie cu care e posibil să fi stricat niște relații sau chiar să le să fi tensionat.

Mai trist este pentru aceia care, comunicând foarte mult cu foarte multă lume, și-au tensionat relația conjugală, relația cu partenerul de viață.

Foarte raționali, au încercat să facă niște analize, au mers mai mult pe rațiune decât pe intuiție și pe emoție, iar în relația de cuplu e nevoie de amândouă.

Au tăiat în carne vie pe considerente strict de rațiune, au folosit informația ca pe o armă extraordinară, lucru care i-a făcut să pară mai duri decât sunt în realitate.

Nativii Scorpion își îndreaptă atenția către cuib! Da, ați înțeles bine, către propriul lor cămin. Și mai au interes către rădăcinile lor, folosind informații pe care le au de la părinți, bunici, din istorie, chiar informația ancestrală.

Poate acea afirmare personală se va baza pe ceea ce nativii au primit din trecut.

Bani și carieră pentru nativii Scorpion în Decembrie

Către sfârșitul lunii decembrie vin o serie întreagă de evenimente, începând cu 17 decembrie și terminând cu 21 decembrie.

În data de 17, Saturn face pasul din zodiac Capricorn în zodiac Vărsător, urmat pe  18 decembrie de Jupiter. Zodia Vărsător este printre altele zodiac care orientează nativii Scorpion către viitor, oferind perspectivă.

Cei doi puternici ai zodiacului fac acest pas împreună, pentru ca pe data de 21 decembrie să se întâlnească într-un aspect de conjuncție care arată exact către ce se îndreaptă nativul, care va fi principala preocupare și care este motorul existenței lui în următoarea perioadă de vreme.

Pentru nativii Scorpion trecerea este de la un iureș efectiv de informație, de drumuri, de deplasări, de veniri și plecări, de analiză rațională, de gânduri care au fugit în toate părțile și care le-au dat nativilor o stare de dezordine și de dezorientare mai mult decât de analiză rațională, către cămin.

Dintr-o data se face liniște! Și nativii vor să se liniștească, vor să se odihnească vor să se așeze. Așezarea aceasta deschide o etapă în viața acestor nativi, dar este relativă.

Și aceasta deoarece, nu e așa, majoritatea au o slujbă, problemele care au generat iureșul nu dispar, dar starea lor interioară este aceea de liniște și devin foarte selectivi la tot ce înseamnă informație, agitație, mișcare.

Predispoziții luna Decembrie pentru Scorpioni

În data de 21 Decembrie mai avem un eveniment important care are loc în fiecare an. Trecerea Soarelui în zodiac Capricorn. Este momentul în care începe iarna astronimică.

În astro-meteorologie indică începutul anotimpului, schimbarea vremii, cu indicații asupra întregului anotimp. Este cea mai lungă noapte, cea mai scurtă zi și din data de 21 Decembrie încolo ziua începe să crească.

Ziua reprezintă un început și nativii zodiei Scorpion vor vedea acest început în tocmai domeniu pe care l-au părăsit și anume acela al comunicării și mișcării.

Aspectul va face nativul extrem de selectiv cu tot ce înseamnă mesaje, deplasări, comunicare în general. Nativul are o gândire pragmatică și o logică de fier în tot timpul cât Soarele stă în Capricorn, respectiv până în 20 ianuarie.

Pentru nativii Scorpion Luna Plină de la sfârșitul lunii, ultimul eveniment al lunii decembrie, se formează pe axa informației și a progresului.

Avem un început sau o împlinire în ce privește evoluția intelectuală sau spirituală, poate să reprezinte întâlnirea cu o persoană cu care și-au dorit nativii să se întâlnească, cu care să se sfătuiască, o persoană de căpătâi, un profesor, un duhovnic, o autoritate intelectuală.

Soarele ajută nativul să identifice unde să caute și cum să abordeze anumite subiecte de mare interes.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit