Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop Sagetator luna Decembrie 2020

Horoscop lunar: in Decembrie, nativii Sagetator vor fi inconjurati de infoermatii, vor comunica mult, posibil chiar sa calatoreasca in strainatate

În anul 2020 atenția nativilor Săgetător a fost îndreptată foarte mult către valorile pe care le posedă, fie că a fost vorba de valori materiale, de bani sau alte posesiuni, fie că este vorba de micul tezaur interior, calitățile personale ale fiecarui nativ în parte cu care se descurcă în această lume.

Nativul a adunat bani, a adunat valori materiele, și-a sporit calitățile. Poate au pierdut, unii dintre nativ care nu au știut cum să folosească aspectul au pierdut și material și din calități.

Previziuni luna Decembrie pentru zodia Săgetător

Pentru aceia care au acumulat în interiorul lor, vestea este că acum trebuie să fie mai comunicativi, să împărtășeacsă din experiența aceasta. Și mai trebuie să devină mai mobili, dispuși să se deplaseze pentru a folosi cât mai bine cele acumulate.

Ceea ce au ce au acumulat în buzunarele lor sau în conturi acum trebuie investit. Și nu oricum, folosind informația, schimbul de informație, vorbind cu persoane de specialitate. Pentru că este păcat ca o investiție atât de serioasă să fie un eșec.

Dragoste și relații Săgetător în Decembrie

La acest început de lună, nativii sunt foarte îndrăgostiți și preocuparea continuă pentru bani, preocupare care e posibil să fi tensionat puțin relația. Îndepărtarea și pentru câteva momente de la adevărata iubire poate fi un calvar pentru îndrăgostiți.

Acest interes pentru valori materiale sau pentru a pune în evidență niște calități i-au înfrumusețat nativului personalitatea și, mai ales, felul în care relaționează.

Este posibil ca să fie mai asumat și mai responsabil în momentul în care bate palma cu cineva, indiferent că acesta este partenerul de cuplu sau un partener de afaceri. Relațiile sunt, în această perioadă, o țintă pentru nativul Săgetător.

Mă uit la horoscop și mă gândesc din ce în ce mai mult că nativul acționează către persoana iubită cu foarte multă îndrăzneală și face o propunere de căsătorie și o face foarte răspicat.

În data de 4 decembrie, pentru câteva ore, toate planetele care reprezintă iubire, sensibilitate, frumos, armonie, emoțiile din adâncul sufletului, toate aceste planete, respectiv Luna Venus și Neptun, fac un frumos trigonul regal.

Astrologul zodiacool.ro a botezat această zi, ziua iubirii pentru că aspectul, mai ales că se formează pe semne de apă, deschide sufletul, intuiția, empatia.

Nu deschide tuturor posibilitatea de a simți lucrurile din jurul nostru mult mai intens. Pentru nativii Săgetător aceste planete fac o horă și pun în mișcare domenii mai puțin vizibile, domeniile cele mai intime. Zodia săgetător este poate una dintre zodiile cele mai avantajate.

Sfârșitul lunii decembrie este unul cel puțin interesant. Majoritatea noastră ne întrebăm ce a vrut anul 2020 de la noi, către ce ne îndreaptă.

Bani și carieră pentru nativii Săgetător în Decembrie

Începând cu data de 21 Decembrie stelele vor fi foarte explicite cu noi și ne vor arăta exact care este viitorul. Fiecare zodie se îndreaptă către alt domeniu al vieții, domeniul imediat următor celui care a stârnit atâta interes în anul 2020.

În data de 17 decembrie, Saturn face pasul din zona banilor și a valorilor, în zona comunicării. Jupiter îl urmează imediat în data de 18 decembrie, aducând în zona comunicării o înviorare evidentă.

Nativul începe să comunice cu toată lumea și are toate șansele ca mișcarea și comunicarea lui să depășească granițele țării.

Pe 21 decembrie să face o conjuncție în zodia Vărsător pe acest domeniu al comunicării și mișcării. Gândirea capătă valențe noi. Se deschid noi raționamente.

Către aceasta este îndrumat nativul în perioada viitoare. Se deschide o perspectivă care presupune mișcare multă, presupune schimb de informații.

Data de 21 Decembrie este o dată cu foarte mare impact pentru că atunci, după cum am spus, are loc acestă această conjuncție, fenomen care se întâmplă o dată la 20 de ani.

Dar data de 21 decembrie reprezintă un moment important în fiecare an și 2020 nu face excepție.

În fiecare an, în această zi Soarele intră în zodia Capricorn, este ziua cu cea mai lungă noapte, reprezintă sfârșitul de toamnă. Începutul iernii astronomice în astro-meteorologie reprezintă începutul unui anotimp și ziua își pune amprenta asupra întregului anotimp.

Predispoziții luna Decembrie pentru Săgetători

Pentru nativii Săgetător aspectul spune că ar trebui să își ia niște angajamente, bineînțeles, față de ei înșiși. Responsabilitatea față de bunurile materiale pe care le deține trebuie să i se imprime nativului ca o importantă misiune.

Luna decembrie se încheie cu o Lună Plină în Rac cu Soarele în Capricorn. Ultimul eveniment al lunii se așează pe casa banilor și reprezintă un moment de împlinire.

Poate fi momentul în care nativul se asociază la bani cu cineva, pune propriile lui resurse împreună cu cineva, un partener și poate fi considerat un moment de împlinire pentru că acest lucru este pregătit de ceva vreme.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit