Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop Fecioara luna decembrie 2020

Horoscop lunar: in Decembrie nativii Fecioara sunt creativi, au multe idei, si se vor concentra pe viata profesionala pentru a implementa tot ce gandesc

Nativii zodiei Fecioară au fost plini de pasiune întreg anul 2020. Ce a dorit acest ciudat an de la nativi?

Astrologul zodiacool.ro poate să spună că pasiunea, dorința de a sta în lumina reflectoarelor, de a se așeza în frunte, autoritatea și strălucirea nu sunt un atribut al acestor nativi.

Previziuni luna Decembrie pentru zodia Fecioară

Transformările anului 2020 i-au dat nativului Fecioară o misiune dificilă. Nativii acestei zodii au avut parte tocmai de ceea ce nu le-a fost la îndemână, tocmai pentru a-și învăța lecția: să nu se teamă de autoritate, de vizibilitate, să mai facă lucruri și sub îndemnul pasiunii, nu numai analizate și întoarse pe toate părțile.

Acum li se cere nativilor să revină în matca lor, dar la alt nivel. Acum știu de toate și sunt capabili de analiză și de muncă de rutină. Acum pot să ocupe o poziție care presupune organizarea muncii altora.

Bani și carieră pentru nativii Fecioară în Decembrie

Este foarte posibil ca un număr considerabil de nativi ai zodiei Fecioară să ajungă la poziția maximă pe care și-au propus-o pentru această viață în ce privește responsabilitățile sociale, profesionale.

Dacă nu ajung la maximul dorit, măcar ajung foarte aproape de țintă. Și au reușit acest lucru pentru că au avut foarte multă inspirație și au avut curajul să își prezinte creațiile, să se afitme cu ele, să le să le scoată pe tapet.

De obicei, nativii Fecioară acționează să atingă o țintă pe care și-au propus-o pentru această viață, sau măcar să se apropie de aceasta considerabil. Este vorba, în special, de ținte profesionale, de o poziție în scara ierarhică pe care nativii și-au propus-o.

Data de 17 decembrie dă startul șirului de evenimente astrale și reprezintă trecerea planetei Saturn din zodia Capricorn, domiciliul ei, în celălalt domiciliu al ei, zodia Vărsător.

Saturn materializează nativilor Fecioară viziunea despre viitor. Jupiter trece în zodia Vărsător în data de 18 decembrie și începe să gândească o strategie pentru viitorul prezentat de Saturn.

Viitorul nativilor zodiei Fecioară este legat de munca de zi cu zi, de aceia cu care împart munca de zi cu zi și de angajați. Nativii sunt la începutul unei perioade în care au de făcut o serie întreagă de lucruri care par neînsemnate la prima vedere.

Dar realizându-le cu cea mai mare atenție, aceastea se pot dovedi esențiale și pot constitui un fundament solid pentru chestiuni importante, mărețe chiar.

Nativii schimbă registrul din creativitate, din concepție, în materializarea unor idei, a unor planuri. Și pentru aceasta, munca de rutină este necesară.

Ziua de 21 decembrie, când cei doi mari de întâlnesc, reprezintă punctual în care nativii devin conștienți de misiunea lor și și-o asumă cu convingere.

Dragoste și relații Fecioară în Decembrie

Din decembrie 2020 și întreg anul 2021, pentru nativii zodiei Fecioară nu se pune problema că nu vor mai fi în centrul atenției sau nu vor mai avea ocazia să fie creativi, dar vor avea de analizat și de muncit poate tocmai pentru a-și materializa creația.

Nu mai vorbim de aceia dintre nativi care au devenit părinți și pentru care a început o perioadă în care rutina este la ea acasă.

Ziua de 4 decembrie le aduce nativilor o deschidere emoțională și, în același timp, o stabilitate emoțională.

Este o zi dedicată iubirii. Toate planetele care în horoscop semnifică iubire, Luna, Venus și Neptun, formează pentru câteva ore un superb trigon regal pe semn de apă.

Iubire, deschiderea sufletului către cel de lângă tine, intuitiție și empatie. Toate la un loc, într-o trăire de bucurie. Este important să ne amintim și ce visăm în noaptea de 3 spre 4 decembrie.

La nativii zodiei Fecioară acest aspect este cu atât mai marcant cu cât are loc pe acele domenii care înseamnă comunicare, parteneriat, prietenie.

După jumătatea lunii decembrie, vin evenimente care realmente ne duc către viitor, ne arată ce dorește de la noi ziua de mâine.

Ce a vrut horoscopul să schimbe nativii Fecioară? Nativii au de schimbat tendința de a se impune, de a se expune pe ei, cu o așezare la analiză și la chibzuință.

Nu vor face pașii decât bine socotiți! De fapt este o revenire la ceea ce sunt ei de fapt.

Predispoziții luna Decembrie pentru Fecioare

În data de 21 Decembrie Soarele intră în zodia Capricorn și le aduce nativilor un plus de energie pe zona creativității. Trebuie ca nativul să aibă în continuare în vedere unde are să înceapă munca.

Nativii au avut idei pe care acum trebuie să și le pună în aplicare. Fecioarele, unele dintre ele, au cunoscut iubirea adevărată. Au avut la un moment dat impresia că totul a fost un vis, dar Soarele vine și le arată că totul este foarte real.

Unii dintre nativi au avut probleme legate de copiii lor și Soarele vine să le clarifice și să restabilească căldura dintre nativul Fecioară-părinte și copiii săi.

Luna Plina în Rac cu Soarele în Capricorn se formează pe axa creativității și a lucrurilor mai puțin obișnuite. Creativitatea înseamnă realizarea mea, afirmarea mea personală, a mea și numai a mea.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit