Horoscop luna decembrie 2019 Scorpion: va focusati pe partea materiala

Pentru nativii Scorpion, in luna decembrie se ocupa foarte mult de problemele materiale, de zona materiala a existentei lor.

Aceștia se preocupă de problemele legate de propria persoană, de partea financiară, de informație, care trebuie gestionată, informații care vin către corespondență sau au foarte mici drumuri de făcut.

Nativii sunt foarte pierduți în amănunte, poate că de asta sunt și atât de concentrați pe partea materială, pentru că cu atâta informație care vine spre ei și pe care doresc să o dea mai departe, cu atâtea drumuri mărunte pe care le au de făcut, pur și simplu sunt zăpăciți de cap și nu se mai pot ocupa de altceva decât de zona aceasta, de chestiuni primare, concrete.

Gemenii sunt destul de irascibili, cel puțin în prima parte a lunii, și această irascibilitate este îndreptată spre cineva cu care stă în casă și indirect spre partenerul de viață.

Probabil că nu au legătură foarte directă cu partenerul de viață, indirect merge spre o eliberare a lui, a nativului Scorpion, de orice fel de obligații.

Nu este o eliberare de familie, de partea afectivă, ci pur și simplu se simte foarte constrâns și în acest moment problemele contractuale fie că ele sunt înțelegeri cu partenerul de viață, fie că sunt înțelegeri cu niște parteneri de afaceri, asociați de afaceri, tot ce înseamnă contract și termen al unui contract, îi constrânge și doresc să se elibereze de aceste lucruri.

Cu toate acestea, un contract care are un viitor în față poate să îi aducă nativului Scorpion bani destul de frumoși în această lună decembrie.

Citește previziunile astrologului ZODIACOOL Scorpion 2020

Luna decembrie se termină cu un nou contract care poate să meargă spre viitor sau spre termeni mai relaxați, noi, care pentru nativul Scorpion, care dorește să se elibereze acum de tot ce e vechi, e posibil să accepte acești noi termeni și la sfârșitul lunii decembrie să pună mâna pe un contract nou, să vină niște bani.

Toată această informație care vine spre nativul Scorpion și care îl obosește/zăpăcește vine dintr-o zonă destul de proprie lui.

Pe de o parte, este afirmarea lui personală.

Pe de altă parte, este foarte rațional și comunicativ la rândul lui, și pentru că este foarte comunicativ și intuitiv, e posibil ca în domeniul comunicării, și în felul în care își gestionează comunicarea, să facă schimbări radicale.

Această comunicare, care este foarte subtilă, e posibil să se concretizeze într-o corespondență pe care trebuie să o trimită cuiva și până acuma era în imposibilitatea de a știi ce să scrie, nu avea inspirație.

În acest moment, această intuiție pe care o are este pe de o parte, foarte creativ și profund, o iubire necondiționată și foarte pasională.

Pe de altă parte, e o minte foarte rațională și intuitivă, se combină și reușește să facă în așa fel încât, persoana respectivă care așteaptă o informație de la el să primească o informație foarte bine/corect scrisă și foarte bine documentată, făcută la timp.

Atenție și la timp, pentru că există în corespondența nativului Scorpion niște condiționări de timp, trebuie să primească și să dea niște informații exact într-un anumit interval de timp, foarte clar, și el reușește să facă chestia asta ajutându-se foarte mult de intuiție. Vine o informație pe cale intuitivă și el reușește să o concretizeze.

Zona banilor este foarte bine aspectată. Informația care vine la el și pe care o așteaptă de la o persoană dragă e posibil să vină, ori cineva din trecut vine și are să îi dea o informație, dar este o persoană din trecut cu care nativul Scorpion trebuie să fie foarte atent pentru că dacă a avut o relație foarte bună cu aceasta, apariția lui în acest moment este de bun augur, dacă nu, nu este de bun augur.

Nativul Scorpion poate să aibă probleme de sănătate, probleme cu organele genitale, chiar niște probleme care să ajungă la operații, intervenții sau la infecții. Pot fi chiar infecții urinare și acestea să aibă ca și sursă prea multă mișcare, plimbare prin frig.

Grijile financiare poate să îi cauzeze nativului probleme cu inima, mici palpitații. Dacă nu își manifestă corect iubirea necondiționată poate să aibă probleme cu tălpile picioarelor, și mai ales e foarte posibil să aibă probleme cu retenția de apă de la probleme cardiace.

Toate aceste probleme de sănătate nu sunt decât predispoziții. Cea mai mare problemă pe care o au majoritatea nativilor în această perioadă, este în zona genunchilor pentru că nativul Scorpion, în domeniu informații, își asumă mai mult decât poate duce. Vine prea multă informație/mesaje și lucruri mărunte la care face față foarte greu.

Ca să transmită o parte din această informație spre o zonă care să poată să îl ajute are mai multe posibilități: în primul rând, să prelucreze informația în momentul în care vine la el, să știe ce păstrează și la ce nu dă atenție.

În al doilea rând, ce păstrează să fie prelucrat la nivel superior. Prelucrarea la nivel superior presupune niște concluzii pe care să le tragă din toate informațiile.

În al treilea rând, să meargă cu aceste concluzii la o persoană elevată căreia să îi spună ”uite am primit toate veștile astea, toate mesajele astea, concluzia este că acolo se întâmplă cutare lucru sau avem de făcut cutare lucru, ce părere ai”.

Această persoană îl poate ajuta să vadă din tot ce a primit ce este maculatură și ce este demn de reținut.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!