Horoscop luna decembrie 2019 Sagetator: armonie si iubire in plan familial

In luna decembrie, nativii Sagetator sunt foarte bine aspectati pentru ca au lumina de la Soare, cel putin primele 20 de zile, dupa care intra in zona banilor.

Aceștia au personalitate, sunt luminoși, sunt în lumina reflectoarelor, atrag atenția și au foarte multă energie.

Din 20 decembrie încep plățile. Nativii Săgetător încep să se gândească ceva mai mult la bani decât o fac acum. Ei bine, acum o fac foarte mult, nativii se gândesc foarte mult la bani, iar din data de 4-5 decembrie aceștia devin o obsesie.

Cauți horoscop pentru zodia Săgetător în anul 2020? Descoperă previziunile astrologilor ZODIACOOL Săgetător 2020

Nativul se concentrează pe administrarea banilor proprii, din munca proprie, propriile economii, valori, dacă sunt acțiuni sau valori în bijuterii, terenuri.

Vorbim mai puțin de terenuri, dar dacă terenul pe care îl are în posesie este un teren care trebuie valorificat, nu este un teren pe care dorește să se așeze sau să facă un lucru anume acolo care să prindă rădăcini, atunci este un teren în această zonă, în casa a II-a, banilor, valorilor și posesiunilor, a ceea ce material posezi în această viață.

De toate aceste lucruri se ocupă Săgetătorul în această lună, cu totul și cu totul obsesiv. Acesta are foarte multe posibilități, fie că dorește să investească, fie că dorește să economisească într-un fel banii, fie că dorește să schimbe modul în care câștigă banii/muncește pentru bani.

Acesta dorește să facă o schimbare care ține de partea financiară. Obsesia/preocuparea aceasta foarte exagerată vine din cauză că are foarte multe posibilități, i se spun foarte multe lucruri.

De exemplu, dacă vrea să achiziționeze ceva are mai multe oferte, dacă dorește să își economisească bani are mai multe bănci la care poate să meargă și are ofertele acelea de tot felul de pachete, dacă dorește să schimbe modul în care câștigă banii are tot felul de chestii la care se gândește și pe care dorește să le implementeze.

Este foarte bine ca în această situație să se consulte cu cineva. Dacă acel cineva este un partener sau cineva din familie cu care ar putea avea niște bani în comun este foarte bine, însă dacă nu, pur și simplu angajează un consultant financiar.

Pentru că preocuparea lui pentru partea asta este de mare interest, nativul Săgetător e posibil să facă greșeli.

Partea banilor este bine aspectată și aceștia au venit dintr-o poziție pe care o are nativul.

Bineînțeles, sunt bani munciți, dar acum e posibil să vină o sumă mai mare de bani pentru care să fie pur și simplu zăpăcit, nu știe ce să facă cu ei, ce să facă mai repede, să investească, să economisească, să îi pună undeva.

Având Soarele pe casa I, casa personalității, deci fiind energizat, și din 20 decembrie chiar în casa banilor, este posibil să iasă cu bine din această situație. Este o situație în care trebuie să se consulte cu cineva, cel mai bine cu un consultant financiar.

Nativul are iubire necondiționată în casă, familie, în viața inimă, de zi cu zi. De asemenea, acesta are o atmosferă foarte bună în casă, este mulțumit, ticnit. Această atmosferă bună în casă vine și din faptul că a primit această veste bună, că i se virează niște bani.

Mai puțin interesant este Venus, care este încă în zodia Capricornului, în casa banilor.

Apare o persoană/relație din trecut și este foarte posibil să fie o relație din grupul de prieteni de la care vine o simpatie, e posibil să se nască o idilă din grupul de prieteni sau cineva pe care îl prezintă grupul de prieteni și cu care se poate naște o idilă ceva cu totul și cu totul deosebit pentru care s-ar putea ca în viitor nativul Săgetător să facă chiar o pasiune.

Este bine să fie atent ce persoane i se prezintă, cu ce ocazie și să fie cu ochii în patru pentru că, pentru cei care sunt singuri, această persoană poate să fie o persoană care în viitor să le facă inima să le bată foarte tare.

E foarte bun aspectul de Lună nouă, din data de 26 decembrie, pentru nativii Săgetător. Acesta se formează pe casa a II-a, a banilor, este în conjuncție cu Jupiter și face trigon cu Uranus.

Este foarte posibil ca acești nativi să fie foarte bucuroși, pentru că au intrat anumiți bani și acești bani pot să-i investească în nevoi pe care le au copiii lor, își pot face planuri de viitor împreună cu copiii lor.

Alți nativi care sunt foarte îndrăgostiți de o dragoste pe care o văd de viitor pot fi foarte bucuroși că au bani, sunt obsedați de ei, vor să fac o investiție sau să își mărească sumele de bani care le vin din salarii sau din alte contracte.

Acest lucru se întâmplă pentru că sunt foarte îndrăgostiți și, în felul acesta, își pot face planuri de viitor cu persoana iubită, comparativ cu dorințele pe care le au și iubirea pe care o simt.

Banii aceștia vin ca un rezultat al unei atitudini trecute pe care au avut-o nativii. Aceștia trebuie să se gândească foarte bine ce au făcut în trecut, pe cine au ajutat cu bani, dacă au ajutat pe cineva, dacă au fost corecți cu banii, loiali, pentru că în funcție de felul în care au întrecut în jurul gestiunii financiare pot să aibă succes sau mai puțin succes.

Sfatul astrologului ZODIACOOL este să se consulte cu cineva pentru că deja sunt cinci-șase planete în casa a II-a, a banilor, e un iureș acolo și datorită acestor oferte care vin una după alta, pot să îl zăpăcesc de tot pe nativ.

Deși nativii Săgetător sunt foarte capabili, în acest moment, din punct de vedere financiar, sunt vulnerabili din cauza obsesiei pe care au făcut-o pentru această zonă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!