Horoscop luna decembrie 2019 Leu: aceasta luna aduce multa munca

In luna decembrie, nativul Leu munceste exagerat de mult, are patru planete pe casa muncii, analizeaza, chiar face munca fizica.

Nativul aranjează, își pune dosarele și corespondența în ordine, face toate lucrurile care până acum l-au plictisit, pe care le-a lăsat și acum îl împing din urmă, l-au ajuns din urmă.

Timpul îl presează și este nevoit să facă toate lucrurile acestea mărunte, cărora poate până acum nu le-a dat prea mare atenție. Ele vin în atenția lui și acest lucru îl solicită peste măsură.

Din jurul datei de 20 decembrie, această zonă devine obsesivă, dar și epuizantă, vine puțină energie acolo numai că această energie îl face și mai activ și este și mai expus la a abuza de el însuși.

Totodată, este și o situație în care nativul respectiv simte că este depășit și nu-și îngăduie perioade de odihnă. Acesta simte că este depășit de treabă și chiar atunci când se relaxează se gândește tot la treburile care au rămas în urmă și pe care trebuie să le aducă la zi.

Sfatul astrologului ZODIACOOL este să își facă, foarte serios, momente de relaxare. Formula pentru astfel de situații este ”Doamne eu am făcut de aici și până aici am muncit atâtea ore, am făcut tot ce am putut, te rog frumos mai departe ajută-mă pentru că sunt depășit” și veți vedea că în acea zonă va veni un ajutor fizic, va veni cineva care îți va spune ”de aici încolo nu mai e nevoie ai făcut tot ce s-a putut, ce a trebuit”.

Îți vine așa o inspirație extraordinară, cum să simplifici treaba și cum să o aduci cât mai repede la stadiul la care îți dorești.

Aceasta este formula, dar acele momente de retragere efectiv de pus toate lucrurile jos și de retras în sine sunt obligatorii, nu trebuie să fie momente lungi, nu trebuie să abandonați treburile curente, nu trebuie să lăsați treburile încurcate și să vă retrageți sub nicio formă.

Uite ce ți-au rezervat astrele în 2020

Vezi previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Leu 2020!!!

Acele momente trebuie să le respectați și să vi le permiteți, depinde numai și numai de dumneavoastră, nativii Leu, să vă permiteți acest lucru. Altfel, vă epuizați efectiv și sunteți muncitorii zodiacului. Alți nativi Leu din zodiac sunt nativi ipohondri.

Îngrijorați pot fi toți, pentru că nativii Leu sunt foarte antrenați, întreabă și chestia asta, începe să se vadă pe corpul fizic.

Aceștia pot fi foarte obosiți și să aibă diferite dureri într-o parte sau în dreapta și chestia asta să îi îngrijoreze foarte tare și atunci să înceapă cu tot felul de diete, regimuri, antrenamente, terapii.

Este foarte posibil ca anumite boli să se accentueze în această perioadă, în special bolile care țin de genunchi. Nativul simte această corvoadă pe genunchi, mai ales, nu sunt boli karmice, acute.

Nu au alte probleme, în afară de aceste boli de genunchi și cord, care fiind atât de epuizat și solicitat, și fiind chiar și fizic/mental solicitat pentru că această zonă în care sunt puse acum, sunt așezate patru planete și vor fi în curând 5, este o zonă inclusiv a muncii, de analiză mentală.

Nativul Leu este obosit fizic, mental, și e posibil ca această combinație să ducă la afectarea inimii.

Toată această obsesie pentru muncă și toată această solicitare poate să vină de la o persoană foarte benefică de altfel, și cu foarte multă bunăvoință pentru nativii Leu.

Acea persoană îi pune la treabă, combinată cu cineva de acasă, din familie. Acea persoană de acasă nu este o persoană, ci este pur și simplu o energia ancestrală și care îi impulsionează, ambiționează pe nativi să facă un lucru pe care i l-a cerut acea persoană autoritară, pe care nativul Leu o respectă foarte mult.

Din această ambiție ancestrală și cu persoana autoritară, autoritate morală și intelectuală, toate acestea se combină și îl pun pe nativ la treabă peste puterile lui.

Nu vă îngrijorați, nu durează mult, lucrurile astea se mai schimbă în timp, dar rezultatul s-ar putea să fie foarte spectaculos și respectați condiția pe care v-a pus-o astrologul ZODIACOOL și anume aceea de a vă relaxa periodic.

E nevoie periodic, sunt suficiente minute de relaxare, dar ele sunt obligatorii pentru nivelul de solicitare la care sunt supuși în luna decembrie.

Luna nouă din data de 12 decembrie se așează pe casa a V-a, a creativității.

E posibil, la un moment dat, să primiți un ajutor și acest ajutor poate să vină chiar din sufletul dumneavoastră, poate să fie o creație, o chestiune foarte interesantă care să vă ușureze munca, să vă dea mai mult de muncă, dar aceasta să fie mult mai interesantă și productivă și să vă dea satisfacția unui lucru foarte interesant de îndeplinit.

Luna nouă din data de 26 decembrie dă și mai mult de lucru. Căutați, în jurul datei de 26 decembrie, să vedeți cine vă poate ajuta în treburile pe care le aveți de făcut, în analiza aceasta minițioasă.

Atunci s-ar putea să găsiți în jurul dumneavoastră foarte mult ajutor.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!