Horoscop luna decembrie 2019 Fecioara: iubirea si familia vor fi prioritare

Pe langa munca si ordinea cu care ne-a obisnuit, aceasta zodie, de data aceasta, ne surprinde cu creativitatea deosebita, de-a dreptul spectaculoasa.

În luna decembrie, nativii Fecioară sunt foarte pasionali.

Această creativitate, mai ales din data de 3 decembrie, când și Jupiter va intra în Capricorn, nu numai că este creativitate, dar este și foarte aplicată în domeniul concret, al vieții concrete.

Vom avea trei feluri de Fecioare, poate chiar patru. Unii extrem de îndrăgostiți care pur și simplu fac o obsesie din persoana iubită și e genul acela de îndrăgosteală la care nu prea poți să stai de vorbă cu persoana respectivă.

Bineînțeles că această îndrăgosteală ar presupune orientare în zona energiei uriașe care este pe casa V-a, casa pasiunii.

Ești Fecioară și nu știi ce te așteaptă în 2020? Iată previziunile astrologului ZODIACOOL Fecioară 2020!!!

Din această energie se orientează o parte spre lume, ieșim în lume chiar cu persoana iubită, ne antrenăm în tot felul de activități comune cu prietenii noștri, cu un grup de oameni, de persoane care practică un sport sau mergem la spectacole.

Cam ăsta este genul de soluție pe care îl avem pentru această pasiune obsesivă pentru persoana iubită.

Mai este un segment de populație care este în zodia Fecioară și este foarte preocupat de copii și de problema acestora, care efectiv riscă să sufoce copiii, vor să aibă o relație foarte strânsă cu aceștia.

Nativii pur și simplu îi sufocă, sunt obsedați de problemele fiilor lor și riscă mai mult să îi îndepărteze pe aceștia decât să îi apropie, mai ales în momentul în care încep cu tot felul de dulcegării. E posibil să înceapă și cu tot felul de cadouri pentru copii pe care aceștia le resping.

Sfatul astrologului ZODIACOOL pentru asemenea persoane este că cu cât preocuparea este mai mare pentru copiii dumneavoastră, cu atât trebuie să încercați, la nivel rațional dacă nu la nivel sufletesc, să petreceți mai mult timp cu prietenii dumneavoastră, de vârsta dumneavoastră și să orientați spre aceștia un pic din pasiunea aceasta.

Poate găsiți chiar prieteni cu care să împărtășiți un hobby și în această perioadă să vă luați puțin atenția de la copii, să vă orientați spre lucruri care să vă distragă puțin atenția. Nu este un lucru rău să te ocupi de copil, nu este absolut deloc rău, dar încercați să nu fiți obsedați de zona asta.

Mai sunt o parte din nativii din zodia Fecioarei care sunt artiști sau a căror muncă presupune creativitatea. Aceștia sunt cei mai avantajați de acest aspect pentru că tot ce creează ei are o aplicabilitate practică și e posibil să realizeze creații pe termen lung, care au o bază solidă de cunoștințe.

Nu sunt niște chestii care vin spontan, efectiv sunt niște chestii care se bazează pe o învățătură, experiență pe care au acumulat-o acești artiști. Pentru orice persoană e valabil să fie creativ pe ceva ce a acumulat de foarte mult timp.

Dar creațiile acestea pe care le realizează nativii Fecioară, în perioada decembrie, sunt creații care au aplicabilitate pe termen lung.

Mai sunt o parte dintre nativii Fecioară care sunt foarte plini de propria lor persoană și pe care îi sfătuim să reflecte puțin în propria lor persoană, să vadă cum se reflectă propria lor persoană în grupul de prieteni, colegi. Ca să își facă o idee foarte clară asupra a ce sunt ei, ce sunt ceilalți și să nu cumva să aibă o atitudine cumva exagerat ieșită din comun și exagerat pusă în lumină de ei.

Pentru nativii Fecioară, Soarele este în casa a IV-a, au o bună relație cu familia, se ocupă de casă, de viața de familie, mai puțin de viața spirituală pe care preocupările legate de familie și casă o încurcă.

În ceea ce privește relațiile intime ale acestei persoane, este posibil să aibă o veste cu privire la o persoană cu care ar putea să aibă o relație/întâlnire romantică. Mai sunt posibile niște vești foarte subtile care vin pe căi subtile, transcendente, și pe care nativul este foarte posibil să să le treacă cu vederea.

Dacă este foarte atent la vibrațiile foarte subtile, e posibil să aibă niște revelații sau să îi vină pur și simplu niște idei, să își găsească noi raționamente, lucruri care să-l ajute foarte mult în viața profesională.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!